Bu maci kazansaydik iyi olacakti ama saglik olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Gol vuruşları hakkında yorum yapmadım hiç bir zaman. Fakat Umut'un oynamadığı zamanlarda rakiplerimiz ortasahayı daha çabuk, daha kalabalık bir şekilde geçiyorlar.
Yani şu takımda defansif anlamda ilk kesik yiyecek iki adam var öncelikle. Alanzinho ve Yattara.
Bu iki ismin yerine sol tarafta Umut, sağ tarafta Burak daha faydalı olur. Neden mi? İkisi de pres yapıyor. Böylece rakiplerimiz orta sahayı kolay ve hızlı bir şekilde geçemezler.
Yattara sağ çizgide dikildiği sürece hep 1 kişi eksik oynuyoruz. Alanzinho da ondan farklı değil. İkisi de ancak iyi bir yedek olur.
Ve şu sol-sağ açıklı sistemden vazgeçmeliyiz. Hiç bir faydası yok bize. Ne orta açıyoruz, ne de vuran var ortalara.
Üstteki arkadaşın yazdığı gibi ileride Umut-Teo arkalarında Jaja çok iyi gider. Colman-Selçuk ikilisinin arkasında Ceyhun'la birlikte ortasahamız çok güçlü olurdu.En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 05:19.
Yorum
-
dün akşam teo'yu çok aradık umarım oynayabilecek durumda iken getirilmeme gibi bir durum söz konusu değildir .
Alanzinho 'nun yakaladığı pozisyonlardan birini kesin gol yapardı teoGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
4-3-1-2 den daha çok, 4-1-2-1-2 gibi. Orta saha baklava dilimi gibi olacak arkada Ceyhun (ben Barış'ı tercih ederim), onun önünde Selçuk ve Colman orta sahanın tam ortasında, onların önünde ofansif orta saha olarak Jaja ve ilerde Umut-Teofilo. Kanatlardan orta işini de bekler yapmalı gerekirse, onu da sadece sağ kanattan idare edeceğiz artıkİlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bence bugünkü olay sadece bi iş kazasıydı... senol hocanın ufak bi hatası vardı.. ona ragmen macı alabilirdik.. kısmet deilmiş... bunu senol hocaya yüklenmek icin söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın... 4-3-3'ü orta geride colman-selçek önlerinde yattara - alanzinho - umut onlarında onunde jaj ile 4-2-3-1 gibi başladı... tutmayınca alanzinhoyu sol cekti umutu ileri sürdü, jjayı geri cekti.. biraz daha harketlendi takım... ama orta saha saglam olmayınca veya ondekiler iyi basamayınca (ki yattara - jaja - alanzinho top rakiptyken hic basmadı) bizim sistem tam yürümüyo... senol hoca belki yorgun oldugu icin ceyhunla baslamamıstır tartısılır... liverpool dönüşü yorgundur belki takım.. veya konsantre olamamıştır... ama olsun.. bu takım bişeyler yapacak.. ben inanıyorum... hep destek diyorum... yanlız benim şöyle bi düşüncem var ki; tamamen saglıklı bir kadroda ilk 11imiz : onur - serkan - glo - egemen - cale -- selceuk - ceyhun - colman -- yatara - teo - engin gibi gözüküyor... ilk macı olmasına ragmen jajanın ne tam forvet ne orta saha ne de SS deddigimiz ikinci forvet olmadıgını düsünüyorum ben... aslında jaja oynicaksa farklı bir 4-3-1-2 denenebilir bizim takımlar
onur
serkan - glo - egemen - cale
selcuk - ceyhun - colman
jaja
umut - teo
bizim taktik zaten orta acmaya dayalı bi taktik degil... bu takım hem süper pas yapar, hem de leblebi gibi gol atar... benden soylemesi =))))
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Cok kötü macti fakat genede önemli olan, böyle maclarda bile puan almak. Ilk kez bu kadar darlandim bir Trabzon macinda. Uyku bastirdi, oyun bozuk, moraller bozuk. Bitsede giip uyusam diye bekledim son 10 dakika.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Vallahi kendisini günahım kadar sevmem ama dün akşamki sonuçta bence Umut'un hiç günahı yok.
Dar bir kadro ve bunun sonucunda rotasyon imkanlarının sınırlı olması, yorgunluk (ki Allah'tan UEFA'da gruplara kalamadık, yoksa en az 5-6 maçımız böyle sürünerek geçerdi ligde), artık miadı dolmuş bir Yattara, dün komediden öteye geçemeyen Alanzinho ve Şenol Hoca'dır bu sonucun sorumluları.
Burada puan bırakmamalıydık, bence acısını çok çekeceğiz ilerde. Niyeyse en basit maçlar bizim için hep zor olmuştur.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
E sen tüm silahlarını Antalya'nın sıcağında ,neminde ilk 11'de sahaya sürersen ,oyun 60. dk böyle kilitlenir... Kulübe'de skoru değiştirecek taze kan arar bulamazsın , Ceyhun'u Barış'ı alırsın oyunu daha da kilitlersin...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hoca iyi bir hoca ama bu aksam yine oyunu okuyamadi bence.
Yaptigi degisikliklere genelde hic ama hic anlam veremiyorum...
Gereksiz bir 11 ile başladık...
Gereksiz 2 puan kaybettik...
Gereksiz yere sinirlendik...
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Yok fileler, yok lüzumsuz anlarda su molaları, birde üstüne üstlük elektrik kesintisi... nem ve sıcak da eklenince yol kazası olabilir diyoruz, diyoruz da arkadaş Tita''da aynı sahada oynuyor Yattara'da Alanzinho'da Colman'da.
Bir takımın orta sahasının tamamı kötü olur mu ?
Olurmuş.
Olumsuzlukları sayarsak yoruluruz. Olumluları yazalım. Jaja'nın ilk maçı olması rağmen göz doldurdu bence. Kontrollü ayağa ve iyi bir fiziğe sahip. İstekli olduğunu her zaman hissettirdi. Sürekli faulle durdurulmaya çalışılsa da yılmadı.
Diğer ise Allah nazardan saklasın Onur kaldığı yerden devam ediyor. Onu çekemeyenler ona önlem alıyorlar hem de her türlü etiği hiçe sayarak.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
alan-yattara aynı anda sahada olunca 9 buçuk kişi mücadele ediyoruz.
para derdin olmayacak alanzinhoyu fesh edip iyi bir orta saha alacaksın
gabriccan ın yerine de bir sol açık
ondan sonra bak bakalım antalya savunma yapabiliyormu...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şenol Güneş yatsın kalksın Onur a dua etsin"...Peki Onur kime dua etsin? Şifo kime dua etsin? Takımın 8 aydır geldiği noktayı bir tek Onur a havale ettik ve işin içinden çıktık şimdi öyle mi? Etme abi etme Deep Blue....

Sinirlenmeye gerek yok. ''Takımın bugünkü konumu bir tek Onur'a bağlıdır'' dediğim bir tek cümlemi gösterin, her dediğinizi kabul edeyim. Bu kadar basitleştirmeyelim olayı. Şifo Mehmet kime dua etsinmiş... Kime ederse etsin bana ne...
Soru;
Liverpool maçları dahil, son 5 maçta kalemizde kaç %100 tehlike yaşadık, kalecimiz kaçını olağanüstü şekilde kurtardı, bu süreçte kalemizde vasat bir kalecimiz olsaydı(Sylva gibi) Şenol hoca bugün neredeydi?
Onur, Serkan, Egemen ve oynadığı maçlarda Glowacki her maçın en iyileri oluyorlar. Buraya özellikle dikkat ediniz. Rahat kazanıyor gibi göründüğümüz maçlarda bile orta sahamız top sadece bizdeyken var. Yumuşacık, son durulama suyuna yumoş katılmış gibi... Bakın göreceksiniz, bir gün bir takım çıkacak ve bizi delik deşik edecek. Şapka düşecek kel görünecek. Colman ve Selçuk, Xavi ve İniesta değiller. Barcelona taktiğiyle oynuyoruz bu açık. Ama bu kadro buna müsait değil.
Sol stoperin iki kişilik oynuyor, çünkü sol bekin zayıf. (bakınız Liverpool ve Fenerbahçe maçları) Ayağına top yakışan Colman, adam kovalamaktan yorgun düşüp neredeyse %100 pas hatasıyla oynuyor. Kendini Messi burayı da Patagonya mahalli ligi zanneden bir ufaklığın var ki tam bir baş belası... Sol açığın yok. Oyunu iki yönlü oynayan fizik gücü yüksek ve atletik özellikleri olan bir ön liberon yok. Oyun sıkıştığında açabilecek bir Alex'in yok. Nokta santrforun yok (Var da yok) Sağ açıkların biri dışarı alınmaktan yoruldu, diğeri zaten kanat oyuncusu değil.
Neyse, daha fazla yazmayacağım. Benim bile canım sıkıldı yazmaktan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum