en güzeli herşeyi olduğu gibi anlatan çamura yatmayan hataları varsa söyleyen çözüm arayan , bir yanlış yapıldığında en önde doğrularda arkada duran adam gibi adam bir teknik direktörümüz var.bana göre şampiyonluk gelecekse kadromuzun istanbul takımlarından daha iyi olmasından gelmeyecek elindeki kadroyla gerçekten iş yapabilecek bir teknik adamımız olduğu için gelecek...değerini bilmek lazım şenol hocanın allah yıllarca ayırmasın bizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Dün futbol adına hiç bir şey yoktu sahada maalesef. Benim takımım top yapmaya çalıştıkça, hakem bir yana, rezil ve rezalet bir futbol anlayışı olan antalyaspor'un oyunu kesmeye çalışmalarından başka bir şey izlemedim.
Mehmet Hoca'dan, bize olan garezinden ötürü soğumaya başladım. Takımına uygulatmaya çalıştığı çamur futbol da cabası. Hiç bir şekilde gelişme gösteremez o takım. Sedat'larla, Balili'lerle, hele hele o aygırımsı bir topçu var ya siyahi, adı aklıma gelmedi şimdi, resmen çirkeflikliklerle uğraştık.
Elektrlik konusu ise ayrı bir muamma. Oynatma kardeşim o zaman maçı, oynatma. Kontrol et oynatma! Bu ne yahu! Her seferinde bu aksilikler benim takımımın maçına mı denk gelecek?
File davası ise ayrı mesele. Maç başlayacak, 10 dakika file onarımı için bekilyoruz. Bu ne ciddiyetsizliktir? Hakem isen yapacaksın kardeşim.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
Bu arada çirkeflikte ve kaypaklıkta istikrarından hiçbir şey kaybetmeyen tek takım tanıyorum o da Antalyaspor.
Bunlara karşı yaşadığım en büyük haz 2 sene önce sağanak yağmur altında 2-1 iken son anda çevirdiğimiz maçtır.Hatta oyundan faul ile çıktığı halde hakem kenardan oyuna alıp gol attırmıştı Ertuğrul'a.
Adamlar öndeyken taç atışını iki dakikada kullanıyorlardı,topu almıyolardı,yerden kalkmıyorlardı filan.
3-2 öne geçtik,sanki biri forward tuşuna bastı kumandadan.Taç kullanacaklar top bizim Hüseyin'in elinde.Zitouni kenarda Hüseyin'in topu atmasını bekliyor.Hüseyin kedi oynatır gibi oynuyor onunla sonra topu yere koyuyor gel al diyor.
Yerim ben onun ballarını
Velhasıl 2 sene geçti ama adamlarda gelişen tek şey kaleciyi rahatsız edip golü bulma fikri olmuş.Tebrik ediyorum Mehmet Özdilek'i kendini geliştirdiği için.En son Mehdi tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 11:55.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
ama güzel bir buluşİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVelhasıl 2 sene geçti ama adamlarda gelişen tek şey kaleciyi rahatsız edip golü bulma fikri olmuş.Tebrik ediyorum Mehmet Özdilek'i kendini geliştirdiği için.
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada çirkeflikte ve kaypaklıkta istikrarından hiçbir şey kaybetmeyen tek takım tanıyorum o da Antalyaspor.
Bunlara karşı yaşadığım en büyük haz 2 sene önce sağanak yağmur altında 2-1 iken son anda çevirdiğimiz maçtır.Hatta oyundan faul ile çıktığı halde hakem kenardan oyuna alıp gol attırmıştı Ertuğrul'a.
Adamlar öndeyken taç atışını iki dakikada kullanıyorlardı,topu almıyolardı,yerden kalkmıyorlardı filan.
3-2 öne geçtik,sanki biri forward tuşuna bastı kumandadan.Taç kullanacaklar top bizim Hüseyin'in elinde.Zitouni kenarda Hüseyin'in topu atmasını bekliyor.Hüseyin kedi oynatır gibi oynuyor onunla sonra topu yere koyuyor gel al diyor.
Yerim ben onun ballarını
Velhasıl 2 sene geçti ama adamlarda gelişen tek şey kaleciyi rahatsız edip golü bulma fikri olmuş.Tebrik ediyorum Mehmet Özdilek'i kendini geliştirdiği için.
Denizlide boşuna taşlamamışlar bu antalyalıları Ki denizli gibi Türkiye ninen centilmen tarftar gruplarından birini bile delirtmişler Bİz Denizli deplasmanına gittiimizde çarşıda görenler hoışgeldiniz diye karşılıyorlardı
Yorum
-
Hakemler illa penaltı vererek gol iptal ederek filan etki etmezler skora Aslında en güzeli ince ince doğramaktır çaktırmadan pozisyon oluşmadan engellemektir dünküde bunu çok iyi becerdi Dünkü hakem oraya diye yollanmış adam 6 mye baraj kurduruyor bariz kornerimizi auta çeviriyor bir antalyalının ayağı kaysa hemen faulü veriyor bizimkiler yere inince kalk kalk diyor Trabzon da olsa o elektrik kesintisi helede maç Trabzon un istediği skorda ise maçı anında tatil ederlerdiİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta yol bulamaz mısınız ? Mesela, futbolcu formsuz olabilir ama bu hakemi ilgilendirmez.
Maçın sonu gelmiş Jaja frikik atacak. Baraj 6 metreye inmiş, Jaja ısrarla baraj yanaştı diyor işaret ediyor. Hakem Jaja'dan daha da ısrarcı "oyna" diyor da başka bir şey demiyor. Baraja bile bakmıyor. İş mi bu ?
Bu arada tabikide biz kötü oynadık Gerçek Trabzonspor gibi oynayıp hakemide antalya takımımsınıda tüm çirkefliklerinide yenmeliydik
Yorum
-
geçen seneden bir farkımız yok. kapalı savunmaları açamıyoruz. antep, kayseri başta olmak üzere kapalı oynayan takımları yenemeyiz. antalyada bunun göstergesi. büyük maçlarda iyi oynamamızın sebebide bu açık takım takımlara karşı iyi oynuyoruz. istanbullular kasımpaşa ve belediyeye zorlanırken biz rahat geçiyoruz. bu sene en iyi ihtimal 3. oluruz. şenol hocanın oyucu tercihlerine, ne ilk 11 e nede sonrdan girenlere aklım mantığım almıyor. bilr bildiği vardır heralde...Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Bu Onur'un yanına her kornerde adam dikmeyi diğer takımlar da öğrenirse işimiz var demektir. Sinirden kudurdum resmen akşam
Buna hakem izin vermeli mi ? Açıkca taciz ediliyor kaleci kurallar böyle mi ?"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
arkadaşlar bir şey dikkatinizi çekti mi colman geride oynadığı zaman cok verimsiz oluyor hem pynayacağı alan daralıyor hemde pas atma mesafesi uzuyor forvetlere jaja güzeldi ama dşünüyorum düşünüyorum bizim takımda bir yer bulamıyorum ona eğer colmanın önünde oynarsa hem colmanı bozar hemde pek sağlam basamadığı için orata sahayı iyice zayıflaştırır bence bizim orta sahamızın değişmez üçlüsü
selçuk ceyhun
colman
forvet : teo kanatlara ise yeri geldi
yattara burak
yeri geldi yattara engin
he birde şu tespitim var alanzinho keisnlikle yattaranın yedeği burakta enginin yedeği olmalı burağı beğenmiyordum ama burak gercekten faydalı oluyor tam bir kanat gibi oynuyor oyunu ileri sürkülase ediyor taşıyor ortasını yapıyor
ben alanazinhonun bir tane orta yaptığına daha şahit olmadım
son tespit keşke jaja yerine iyi bir sağ bek alsaydıkta serkanı zaman zaman sağ açıkta kullanabilseydik o zaman görürdük serkanı , sağlam orta saha nasıl oluyormuş
serkan selcuk ceyhun colman engin (burak)
bu orta saha ligimizin en iyi orta sahası olurdu bence ...bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Onur'un yanına her kornerde adam dikmeyi diğer takımlar da öğrenirse işimiz var demektir. Sinirden kudurdum resmen akşam
Buna hakem izin vermeli mi ? Açıkca taciz ediliyor kaleci kurallar böyle mi ?
akşam sürekli bu geldi gözlerimin önüne gece rüyama girdi ama hep aklıma ezikbahçeli volakn geliyor bir ara hangiğ maçtı volkanı böyle engelliyorlardı volkan oraya adam dikmek yerine adamı itikliyordu 2 eliyle hakem oalayı görünce önce rakibini uayrmıştı ama atış kullanınca volkan yine adamı itikleyip topa müdahele etmişti ama hakem yinede volkana faul çalmıştı yani kaleci orada uyanık olacaktı itikle adamı hakem kalaciye müdahele var deyip faulu sana versin bazen avrupa maçlarında da görüyorum kalacei kendi yüklenip şarj ediyor ama oarada dokunulmazlığı oldugu için faulu kendisi alıyordu yanlış hatırlamıyorsam....bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Dünkü maçtan sonra şunları bir kez daha anladım. Önde basan rakipler karşısında çok zorlanıyoruz. Önlbero olmayınca olmuyor, Ceyhun veya Barış Ataş kesinlikle oynamalı. Yattara-Alanzinho, özellikle takım kurgusunun olmadığı bir maçta kesinlikle bir arada oynayamıyor. Son olarak Selçuk ve Colman'ın alternatifi kesinlikle yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum