İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Dünkü maçta hata olarak başladığımız kadroda Alan yerine Barış ile başlayabilirdik..
Zaten hareketli olan antalya ortasahası göbekte yorgun Colman ve Selçuk'a karşı çok üstün oynadı.Eğer Barış olsa hem gereken sertliği hem de hareketliliği sağlayabilirdik.
Yattara'nın oyundan alınması da yanlıştı.Bunlar Şenol Hocanın yanlışları.
Takıma gelecek olursak Colman çok seviyorum seni benim için çok önemlisin ama arkadaş bu kadar bariz kötü oynadığın bir maç hatırlamıyorum.Umarım bu kötülük fiziksel nedenlerdendir eğer mental ! nedenlerse gerçekten daha da kötü.
Alan için fikrim hala sabit kesinlikle yedek klübesinden oyuna dahil olmalı.
Bu takımda oynayacak 5 isim kesin belli Teo-Jaja-Colman(Ceyhun)-Selçuk-Engin(Umut) diğer ismin kim olacağı ve nasıl bir diziliş ile oynayacağımız durumu belirleyecek.
Görüldüğü kadarıyla Jaja 3 lü göbek oynamamız için uygun bir isim değil ve benim en büyük çekincem burada,
2 li mi 3 lü mü?
Eğer uç elemanlarımız basan rakibi yoran,rahat çıkarmayan isimler olursa 2 li ortasaha denenebilir ve uygulanabilir ama dünkü gibi bir kadro ile asla olacak gibi durmuyor.
3'lü,
Selçuk-Ceyhun-Colman
Yattara(Engin)-Jaja(Umut)
---------TEO---------
2'li
-----Selçuk-Colman-------
Yattara---Jaja--Umut(Engin)
---------TEO-------------
Karar vermek zor ancak Jaja'nın oynaması ve faydalı olması için 2'li daha iyi gibi duruyor.
Yorum
-
Dün gecede hakem inceden bir balans ayarı yaptı yine.1 dakika futbol izlenilmezmi sahada bir dakika akmadı oyun herşeye daat düüüt ,bir hakem düşünün maçın son şansı oyunculara baraj kurdurtamıyor.Kim ne derse desin kötü oyun kötü skor ama hakemde aldığı talimat gereği dün yine lige balans ayarı yaptı.
Yorum
-
sağlık olsun moral bozmaya gerek yok. takımımız 15 günde çok önemli maçlar oynadı. bu sebeple bu performans düşüklüğü normaldir. moral bozmaya gerek yok. istanbul takımlarının hali ortada. güçleri ancak zayıf anadolu takımlarına yetiyor. Allah'ın izni ile bu sene şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. her koşulda takımııza destek olmalıyız.
Yorum
-
!!! imza !!!İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü maçta hata olarak başladığımız kadroda Alan yerine Barış ile başlayabilirdik..
Zaten hareketli olan antalya ortasahası göbekte yorgun Colman ve Selçuk'a karşı çok üstün oynadı.Eğer Barış olsa hem gereken sertliği hem de hareketliliği sağlayabilirdik.
Yattara'nın oyundan alınması da yanlıştı.Bunlar Şenol Hocanın yanlışları.
Takıma gelecek olursak Colman çok seviyorum seni benim için çok önemlisin ama arkadaş bu kadar bariz kötü oynadığın bir maç hatırlamıyorum.Umarım bu kötülük fiziksel nedenlerdendir eğer mental ! nedenlerse gerçekten daha da kötü.
Alan için fikrim hala sabit kesinlikle yedek klübesinden oyuna dahil olmalı.
Bu takımda oynayacak 5 isim kesin belli Teo-Jaja-Colman(Ceyhun)-Selçuk-Engin(Umut) diğer ismin kim olacağı ve nasıl bir diziliş ile oynayacağımız durumu belirleyecek.
Görüldüğü kadarıyla Jaja 3 lü göbek oynamamız için uygun bir isim değil ve benim en büyük çekincem burada,
2 li mi 3 lü mü?
Eğer uç elemanlarımız basan rakibi yoran,rahat çıkarmayan isimler olursa 2 li ortasaha denenebilir ve uygulanabilir ama dünkü gibi bir kadro ile asla olacak gibi durmuyor.
3'lü,
Selçuk-Ceyhun-Colman
Yattara(Engin)-Jaja(Umut)
---------TEO---------
2'li
-----Selçuk-Colman-------
Yattara---Jaja--Umut(Engin)
---------TEO-------------
Karar vermek zor ancak Jaja'nın oynaması ve faydalı olması için 2'li daha iyi gibi duruyor.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağlık olsun moral bozmaya gerek yok. takımımız 15 günde çok önemli maçlar oynadı. bu sebeple bu performans düşüklüğü normaldir. moral bozmaya gerek yok. istanbul takımlarının hali ortada. güçleri ancak zayıf anadolu takımlarına yetiyor. Allah'ın izni ile bu sene şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. her koşulda takımııza destek olmalıyız.
Olayın özeti budur! Başka söze gerek yok!her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
- Oyunu Çirkinleştiren Bi Antalyaspor Ve Beceriksiz Yönetimi , Hakem vs... Bunlara Hiç Değinmiyorum..
- Takım Kafa Olarak Yorgundu , Bence Liverpool Maçının Yorgunluğuydu , Her anlamda..
- Ben Takımın Yinede Mücadelesinden Memnunum , Sonuçta Her Maçı Kazanıcaksın Diye Birşey Yok..
- Bu Kadar Şansızlığa Rağmen Son Haftaların Süper Laubalisi Alanzinho son Vuruşlarında Becerikli Olsa Galip Gelebilirdik..
- Nazarlık Olsun Diyelim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Şenol Hoca bana göre büyükk bir hatayla çıktı maça.Jaja-Alanzinyo-Yattara-Umut dörtlüsüyle ortasahayı rakibe teslim ettik ve ileriye paslaşarak top çıkaramadık.
Niye yani buzamana kadar oynadın sistemden vazgeciyorsun anlamak mümkün deil.
Barış ataşı oyuna almandaki anlam neydi rakibin pozisyona girmesini önelemekmi? Yoksa bize golluk paslar atmasını beklemekmi? Eğer birinci şıksa bu takımın büyüklüğü nerde ? Eğer ikinci şıksa Barış Ataş oyuna neden girdi. Yine söylüyorum hep söylicemde hatta iddaa ediyorum Barış Ataşın = Hasan Üçüncü.En son Fora61 tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 09:58.
Yorum
-
Herkes Alanzinhoya yüklenmiş ama o iki pozisyondan birini atsa şimdi kahramandı.. Ya da dün maçı 3- 4 gol atıp bitirsek herkes "Şenol Hocaya bak ne takım çıkarmış sırf gol için oynuyor " diyecektik eminim..Futbol böyle garip bir oyun.. Bu takımda Alanzinodan önce aforoz edilecek o kadar çok topçu var ki? Dün Yattara kaç mt koştu? Bir tane adam geçmedi? Umut pas vereceği yerlerde kaç pas attı arkadaşına? Colman kaç haftadı sanki oynamak istemiyor.. Var bi sıkıntı ama hayır olsun.. En kötü şampiyonuda biz belirleriz ne olmuş..Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
dün gece tekrar gördük ki çok hücumcu ile çok gol atılmıyormuş... eğer ortasahanız rakibi durdurup ileriye öldürücü topları atamazsa, kanatlarınız cezasahasına top yollayamazsa maçtan puan almanız defans ve kalecinize kalmıştır ve öyle de oldu...
yattara-alanzinho-colman-özellikle colman- çok kötü olunca topu bir türlü rakip sahada tutamadık. colman'ın müthiş isabetsiz pasları hem olası atakları doğmadan öldürdü hem de kalemize pozisyon olarak döndü! colman'ın kesinlikle bir problemi var ve umuyoruz ki "duygusal" değildir!
yattara liverpool maçında olduğu gibi topu ayağına alıp "durduğum yerde 3 kişiye çalım atarım" modundaydı dün gece... ilginç ilginç şeyler denedi. bir iki pozisyonda klasını konuşturdu ve beklentileri yine sonraki maça taşıdı...
alanzinho attığı müthiş çalımlardaki klasını son vuruşlarda gösteremeyince galibiyet gelmedi çünkü usta yorumcu ömer üründül "galip gelmesi için gol atması lazım" demişti vakti zamanında
sahanın en iyisi bence egemen'di dün gece. vurulmadık bir tane hava topu bırakmadı süperman...
jaja çok olumlu şeyler yaptı, umudum var. ama frikik konusu kafa karıştırdı. her topun başına beş oyuncu gitmez, bunun bir çalışması yapılmıştır heralde!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Hocam sakın bir daha dünkü kadro ile entrenman maçına bile çıkma
Nazar boncuğumuz olsun diyip arayı iyi değerlendirmeliyiz. Çıkışımıza Sivasla devam etmeliyiz.
Ama Egemen'e değinmeden geçemeyeceğim.. İyi ki varsın
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
arkadasim alana sadece bu mac icin degil her mac icin yukleniyoruz.İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Alanzinhoya yüklenmiş ama o iki pozisyondan birini atsa şimdi kahramandı.. Ya da dün maçı 3- 4 gol atıp bitirsek herkes "Şenol Hocaya bak ne takım çıkarmış sırf gol için oynuyor " diyecektik eminim..Futbol böyle garip bir oyun.. Bu takımda Alanzinodan önce aforoz edilecek o kadar çok topçu var ki? Dün Yattara kaç mt koştu? Bir tane adam geçmedi? Umut pas vereceği yerlerde kaç pas attı arkadaşına? Colman kaç haftadı sanki oynamak istemiyor.. Var bi sıkıntı ama hayır olsun.. En kötü şampiyonuda biz belirleriz ne olmuş..
o golleri kacirdi diye de yuklenmiyoruz.
yattara ile alani bir tutmakta cok yanlis.
yattara assist pas yapmasini alandan 10 kat daha iyi yapiyor ve kanat oyuncusu.
bizim gobekte zayif halkaya yerimiz yok be kontra cikarken top kaybediyor.
cok tehlikeli oluyor. musait durumdaki arkadaslarina vermiyor pas calim tercih ediyor.
yattara pas verebilecegi adam oldugunda veriyor.
alan ancak yedek olur bu takimda.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
bu takım ne çekiyosa sizin gibi çok bilmiş taraftarlardan çekiyoİlk olarak Fora61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca bana göre büyükk bir hatayla çıktı maça.Jaja-Alanzinyo-Yattara-Umut dörtlüsüyle ortasahayı rakibe teslim ettik ve ileriye paslaşarak top çıkaramadık.
Niye yani buzamana kadar oynadın sistemden vazgeciyorsun anlamak mümkün deil.
Barış ataşı oyuna almandaki anlam neydi rakibin pozisyona girmesini önelemekmi? Yoksa bize golluk paslar atmasını beklemekmi? Eğer birinci şıksa bu takımın büyüklüğü nerde ? Eğer ikinci şıksa Barış Ataş oyuna neden girdi. Yine söylüyorum hep söylicemde hatta iddaa ediyorum Barış Ataşın = Hasan Üçüncü.
düşük artık şu takımın yakasından, sizden büyük düşmanı yok bu takımın.
Yorum
-
herseyı bı yana bıraktım takımda kı bozuklukları da elektrık kesılmesını de yattaranın yurumelerınıde gectım alanzınhonun lakayıt tavırlarını ve umut un sacmalıklarını da... en cok hakeme takıldım ınceden ınceye hep harcadı bızı dun her dk mac durur mu anlamıs deılım yıne bu hakemlerle lıg bıtmez sanırsam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum