İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Matalar, Colman a karşı peşin hükmüm var doğru ama pozitif anlamda...Onunla o kadar uğraştıktan sonra yüzümü kara çıkardığı için...Bu gün Colman çok kötü idi...Öyledi yani...Şenol hoca gibi
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Sanırım aynısını da Şenol hoca düşündüİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce yazdığım 2 yazı. Maç kadrosunu ve gidişatını da büyük ölçüde tahmin etmişim. Aslında bence de gerekçelere bakınca mantıklı görünüyordu. Ama nerden bileyim takımın mücadele gücünün bu kadar düşük olacağını, oyuncuların patlayıp duracaklarını?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
"Çok büyük hatalar yaptık"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de basın toplantısında, oynadıkları oyundan memnun olmadığını ifade etti.
Ortaya konan oyunla üç puan almanın zor olduğunu belirten Güneş, ''Rakip en azından beraberlik için gücü nispetinde mücadele etti. Zaman zaman da bizim hatalarımızdan gol pozisyonlarına girdi. Ama biz kendi seviyemizin altında bir oyun ortaya koyduk. Elektrik kesintisi ya da hafta içi oynadığımız Liverpool maçı da kötü oyuna bahane olamaz. Çok büyük yanlışlıklar yaptık. Bu anlayışla oynadığımız zaman maç kazanmamız da zorlaşır'' dedi.
Bugünkü oyunun karşılığında alınan 1 puanın da iyi olduğunu kaydeden Güneş, ''Hafta arasında maç oynamak bizi etkilememeli. Demek ki büyük takım ve büyük oyuncu olmayı öğretememişiz. Büyük olmak için her maçı kazanmalıyız. Ara sıra maç kazanılarak büyük takım olunmaz. Maça oyuncularımı hazırlayamamışım demek ki'' diye konuştu
Kaynak:Ligtv
Sert konuşmuş Şenol hoca.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
aldıgımız beraberlikten ziyade oynadıgımız futboldaki düşüş beni endişelendirdi.sanırım sahaya çıkartılan kadro bunda önemli faktör.erken bir gol bulsaydık daha eglenceli bir maç izleyebilirdik bu kadroyla.eksik oyuncularımızın katılımı ile daha güzel bir trabzonspor izleyecegimizden eminim
TRABZONSPOR
Yorum
-
Gabric aslında beğenilmeyecek bir oyuncu değil.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric konusunda artık yazmayacağım.Çünkü anlamı yok,herkes Gabric hayranı olmuş çıkmış.Demekki geçen sene izlediğimiz Gabric değil başka bir oyuncuydu...
Tamam yıllardır bize sunulan kanat oyuncuları gibi değil. 4-3-3 ün kanadında oynayacak serbest adam stilinde değil.
Ancak tam bir ortasaha oyuncusu vasıflarına sahip, ve bu alanın kanat kısmında başarılı olanı şeklinde. Evet üst üste çalımlar yapıp, kesme enfes bir orta çıkaracak adam değil ama oynadığı her takıma katkı sağlayabilecek bir adam.
Skora katkı da sağlayabiliyor.
Zaten bu özellikleri ile Hırvatistan gibi (her ne kadar son şampiyonada elemiş de olsak bizim milli takımımıza göre çok daha kaliteli bir takımdır) bir ulusal takımda şans buluyor.
Yani öyle gömülebilecek veya kötü oyuncu denilebilecek bir durumu yok bence.
Trabzonspor performansını ben de çok beğenmedim geçen sezon.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
bence de takımın en iyisiydi.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatalar, Colman a karşı peşin hükmüm var doğru ama pozitif anlamda...Onunla o kadar uğraştıktan sonra yüzümü kara çıkardığı için...Bu gün Colman çok kötü idi...Öyledi yani...Şenol hoca gibi
ceyhunun olmadığı,yattara alan ve jaja 3lüsünün arkasında oynaması ve antalya nın orta sahamızı esir almasıyla ortada tek başına mücadele etti.her topa koştu müdahale etti.top aldı.top dağıttı.yanlız 1-2 pozisyonda hatalı pas yaptı.
ve oyundan çıkarılmasına da çok şaşırdım.ceyhun alan değişikliği bekliyordum.ceyhunun colmanı rahatlatacağını ve colmanın biraz daha öne çıkarak hucuma katkı sağlayacağını düşünüyordum.nitekim 2. yarı tam baskı kurup pozisyon bulmaya başlamışken bence bu değişiklik maçı bitirdi.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Bugün Colman'ın kötü oyununu dizilişe ve rakibin ortasahada kalabalık baskısına bağlıyorum.
Yine kafama takılan başka bir durum şu; Jaja ortasahaya çok gelerek Colman'ın görevini üstleniyor ve bu durumda Colman'a oynayacağı alan bırakmıyor. Çok emin olmamakla birlikte bir organizasyon bozukluğu gördüm. Sanki Jaja biraz daha önde kalsa Colman rahatlayacaktı gibi geldi. Ayrıca nokta santraforsuz oynamamız da galiba aleyhimize oldu.
Yorum
-
Gürcan Abi bu Jaja oynadığı sürece devam edecek eğer sorun ise.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Colman'ın kötü oyununu dizilişe ve rakibin ortasahada kalabalık baskısına bağlıyorum.
Yine kafama takılan başka bir durum şu; Jaja ortasahaya çok gelerek Colman'ın görevini üstleniyor ve bu durumda Colman'a oynayacağı alan bırakmıyor. Çok emin olmamakla birlikte bir organizasyon bozukluğu gördüm. Sanki Jaja biraz daha önde kalsa Colman rahatlayacaktı gibi geldi. Ayrıca nokta santraforsuz oynamamız da galiba aleyhimize oldu.
Jaja'nın stili bu. İzlediğim Metalist maçlarında da hep bu şekildeydi.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum