Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon başı.
    İlk 30 dakikalar korakor oynanıyor.
    Ben Yattara ve Alanzinho nun en az birinin ya da her ikisininde kenarda silah olarak beklemesini, ilerleyen dakikalarda kullanılmasını öneriyorum
    İşte gecenin özeti de bu.Biri ilk yarı biri 2. yarı oynamalı ama asla ikisi bir arada olmamalı........
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• Matalar, Colman a karşı peşin hükmüm var doğru ama pozitif anlamda...Onunla o kadar uğraştıktan sonra yüzümü kara çıkardığı için...Bu gün Colman çok kötü idi...Öyledi yani...Şenol hoca gibi
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçtan önce yazdığım 2 yazı. Maç kadrosunu ve gidişatını da büyük ölçüde tahmin etmişim. Aslında bence de gerekçelere bakınca mantıklı görünüyordu. Ama nerden bileyim takımın mücadele gücünün bu kadar düşük olacağını, oyuncuların patlayıp duracaklarını?
          Sanırım aynısını da Şenol hoca düşündü
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• "Çok büyük hatalar yaptık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de basın toplantısında, oynadıkları oyundan memnun olmadığını ifade etti.

Ortaya konan oyunla üç puan almanın zor olduğunu belirten Güneş, ''Rakip en azından beraberlik için gücü nispetinde mücadele etti. Zaman zaman da bizim hatalarımızdan gol pozisyonlarına girdi. Ama biz kendi seviyemizin altında bir oyun ortaya koyduk. Elektrik kesintisi ya da hafta içi oynadığımız Liverpool maçı da kötü oyuna bahane olamaz. Çok büyük yanlışlıklar yaptık. Bu anlayışla oynadığımız zaman maç kazanmamız da zorlaşır'' dedi.

Bugünkü oyunun karşılığında alınan 1 puanın da iyi olduğunu kaydeden Güneş, ''Hafta arasında maç oynamak bizi etkilememeli. Demek ki büyük takım ve büyük oyuncu olmayı öğretememişiz. Büyük olmak için her maçı kazanmalıyız. Ara sıra maç kazanılarak büyük takım olunmaz. Maça oyuncularımı hazırlayamamışım demek ki'' diye konuştu

Kaynak:Ligtv

Sert konuşmuş Şenol hoca.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gabric konusunda artık yazmayacağım.Çünkü anlamı yok,herkes Gabric hayranı olmuş çıkmış.Demekki geçen sene izlediğimiz Gabric değil başka bir oyuncuydu...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Nazar boncuğumuz olsun ne diyelim.

Vardır bunda da bir hayır..

Yorum

• aldıgımız beraberlikten ziyade oynadıgımız futboldaki düşüş beni endişelendirdi.sanırım sahaya çıkartılan kadro bunda önemli faktör.erken bir gol bulsaydık daha eglenceli bir maç izleyebilirdik bu kadroyla.eksik oyuncularımızın katılımı ile daha güzel bir trabzonspor izleyecegimizden eminim
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gabric konusunda artık yazmayacağım.Çünkü anlamı yok,herkes Gabric hayranı olmuş çıkmış.Demekki geçen sene izlediğimiz Gabric değil başka bir oyuncuydu...
                    Gabric aslında beğenilmeyecek bir oyuncu değil.

Tamam yıllardır bize sunulan kanat oyuncuları gibi değil. 4-3-3 ün kanadında oynayacak serbest adam stilinde değil.

Ancak tam bir ortasaha oyuncusu vasıflarına sahip, ve bu alanın kanat kısmında başarılı olanı şeklinde. Evet üst üste çalımlar yapıp, kesme enfes bir orta çıkaracak adam değil ama oynadığı her takıma katkı sağlayabilecek bir adam.

Skora katkı da sağlayabiliyor.

Zaten bu özellikleri ile Hırvatistan gibi (her ne kadar son şampiyonada elemiş de olsak bizim milli takımımıza göre çok daha kaliteli bir takımdır) bir ulusal takımda şans buluyor.

Yani öyle gömülebilecek veya kötü oyuncu denilebilecek bir durumu yok bence.

Trabzonspor performansını ben de çok beğenmedim geçen sezon.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Matalar, Colman a karşı peşin hükmüm var doğru ama pozitif anlamda...Onunla o kadar uğraştıktan sonra yüzümü kara çıkardığı için...Bu gün Colman çok kötü idi...Öyledi yani...Şenol hoca gibi
                      bence de takımın en iyisiydi.
                      ceyhunun olmadığı,yattara alan ve jaja 3lüsünün arkasında oynaması ve antalya nın orta sahamızı esir almasıyla ortada tek başına mücadele etti.her topa koştu müdahale etti.top aldı.top dağıttı.yanlız 1-2 pozisyonda hatalı pas yaptı.
                      ve oyundan çıkarılmasına da çok şaşırdım.ceyhun alan değişikliği bekliyordum.ceyhunun colmanı rahatlatacağını ve colmanın biraz daha öne çıkarak hucuma katkı sağlayacağını düşünüyordum.nitekim 2. yarı tam baskı kurup pozisyon bulmaya başlamışken bence bu değişiklik maçı bitirdi.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Bugün Colman'ın kötü oyununu dizilişe ve rakibin ortasahada kalabalık baskısına bağlıyorum.
                        Yine kafama takılan başka bir durum şu; Jaja ortasahaya çok gelerek Colman'ın görevini üstleniyor ve bu durumda Colman'a oynayacağı alan bırakmıyor. Çok emin olmamakla birlikte bir organizasyon bozukluğu gördüm. Sanki Jaja biraz daha önde kalsa Colman rahatlayacaktı gibi geldi. Ayrıca nokta santraforsuz oynamamız da galiba aleyhimize oldu.

Yorum

• Engin'i orta 3'lüde değerlendirsek nasıl olur sizce?

------------Selçuk------
                          -----Colman-----Engin-----
                          Jaja--------------------Umut
                          ------------Teofilo---------

Şeklinde?

Yorum

• onur
                            serkan *
                            glowacki
                            egemen
                            cale**
                            barış
                            selçuk
                            colman
                            engin
                            jaja
                            teofilo

* yerine adam gibi sağbek alınıp alternatif oyuncu olarak kullanılmalı
                            ** yerine acilen adam alınmalı

Yorum

• üç kız kardeslerin ve şeftali kurdunun puan aldıgı hafta bu kayıp pek bi üzdü beni..Olsun bunda da bi hayır vardır diyelim...Nazar boncugumuzu taktık
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün Colman'ın kötü oyununu dizilişe ve rakibin ortasahada kalabalık baskısına bağlıyorum.
                                Yine kafama takılan başka bir durum şu; Jaja ortasahaya çok gelerek Colman'ın görevini üstleniyor ve bu durumda Colman'a oynayacağı alan bırakmıyor. Çok emin olmamakla birlikte bir organizasyon bozukluğu gördüm. Sanki Jaja biraz daha önde kalsa Colman rahatlayacaktı gibi geldi. Ayrıca nokta santraforsuz oynamamız da galiba aleyhimize oldu.
                                Gürcan Abi bu Jaja oynadığı sürece devam edecek eğer sorun ise.

Jaja'nın stili bu. İzlediğim Metalist maçlarında da hep bu şekildeydi.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X