Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu da atlamayalım. Beraberlik için üzülüyoruz bugün ancak bahsettiğimiz pozisyonlardan birisi gol olsa, yani Alanzinho karşı karşıyaları atsaydı belki bir şeyleri görmemize, hocamızın bazı detayları atlamasına engel olacaktı.

Bu puan kayıpları eksik, gedikleri görmek açısından önemi dönüm noktalarıdır.

O pozisyonlardan birisi gol olsaydı Alanzinho bu şekilde eleştirilmeyecekti misal, halbuki 5 maçtır takım adına olumlu sayılabilecek pek hareketi olmamasına rağmen.
    Colman'ın neden bu durumda olduğunu sorgulamayacaktık.
    Jaja'nın önünde mutlaka nokta santrafora ihtiyaç duyacağını da çok dile getirmeyecektik.

Hatta muhtemel geyikler offf Alan var Teo var Jaja var Umut var Yattara var Burak var hocam sana kolay gelsin nasıl kadro kuracaksın bu kalabalığın arasından olacaktı.

Rotasyona kafa yormayacaktık fazla.Belki teknik heyet de bu kadar yormayacaktı.

Bu noktada bu puan kaybı hayırlara vesile olmuş da olabilir.

Canımızı çok sıkmayalım. Bu puan kayıplarını her takım yaşar, yaşayacak. Şampiyonluğumuza engel değil.
    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Böyle puan kayıpları illaki olacaktır. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok.

Ama bunları en asgariye indirmek lazım.

Zaten Şenol Hocamız bunu bizden çok düşünüyor. Yaptığımız hataları yapmayıp ilerki maçlarda çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yenilgi beraberlik =hüsran bizim için aynı şey yenilseydik farklı olmucaktı, ayırt etmiyoruz, ama şuda var yenilmemekde bir artı herşeye rağmen
        Hocam ben geçen haftaki Fener maçında yenilmişiz gibi hissediyordum.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene ankarada G.Birliği-Bursa maçı oynandı.Ligin son haftalarına doğru maç 0-0 bitti.Ertuğrul Sağlam maç sonu Şampiyonluk yolunda kaybedilen 2 puan değil kazanılan 1 puan olarak görüyorum dedi.Ve lig sonunda o Bursa 1 puan fark ile şampiyon oldu.Biz halen bu gece yenilgi diye bahsediyoruz.Lig uzun bir maraton her sonuç olacak önemli olan hataları görmektir...
          evet 1 puan 1 puandır, ben farketmeden o yanlışı yaptım,ama yinede yıkım oluyor.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle puan kayıpları illaki olacaktır. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok.

Ama bunları en asgariye indirmek lazım.

Zaten Şenol Hocamız bunu bizden çok düşünüyor. Yaptığımız hataları yapmayıp ilerki maçlarda çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.
            Düşünce güzel, gayet mantıklı sakin bir düşünce yapısı ve doğru olan da bu ama sorun şu hatalarımızı görsek bile mevcut oyuncuların bazılarıyla bu hataları düzeltmek çok zor görünüyo. Birşey yapmalı..ve yarın son gün. Karamsar olduğum nokta bu.!

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam ben geçen haftaki Fener maçında yenilmişiz gibi hissediyordum.
              handikaplı olarak mı düşünüyorsun ,
              -tek farklı zorla sıkıntılı maçlarda bende sevinemiyorum ,maçdan zevk alcam keyfle izlicem,

Yorum

• Colman 3 lig maçında da sahada yürüdü sıkıntısı var derhal kendine gelmeli bence...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• forum duruldu , aslında yenilgive beraberliklerde 2 saat forumu kapatmak lazım, herkez maçın siniriyle istenmeyen tartışmalara falan giriyor

Yorum

• Sorunların çözümü olarak da hep transferi düşünmemeliyiz.

Bu takımda kanatlarda görev alabilen oyuncular: Yattara,Alanzinho,Engin,Umut,Burak,Alanzinho
                    göbekte görev alabilen oyuncular: selçuk,colman,ceyhun,serkan balcı,barış ataş,engin,sezer badur
                    forvet arkası oynayabilen oyuncular: alanzinho,jaja,umut,tos7,engin,yattara,burak
                    santrafor oynayabilen oyuncular: teo,umut,jaja,burak,tos7

illa yeni isimlerle bir şeyleri değiştirme yoluna gitmeye gerek yok. zaten kalabalık olan kadromuzdan varolan en büyük verimi sağlamalıyız.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bahane aramaya gerek yok. Tabi yorgunluk, sıcaklık bilmem ne filan da var ama bugün bu berbat oyunun tek sebebi sahaya sürülen 4 forvetli kadro. Bunun başka açıklaması yok. Yani tamam şenol hocaya güveniriz ederiz ama böyle de saçma kadro sürülmez sahaya. 4 tane forvet oynadık yattara zahmet edip geri gelmedi bile. Hocanın burak ısrarını şimdi anlıyorum açıkçası. Alanzinho konusuna girmek istemiyorum ama hocanın hala bu oyuncuda niye ısrar ettiğini de açıkçası çok merak ediyorum. Adam yapamıyor işte. Böyle maçlarda oyunu kazandıramıcan da hangi maçlarda kazandıracan merak ediyorum. Jajayı çok beğendim. Bundan sonra ilk 11in değişmez ismi olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İnsan puan kaybeder esasında bugünkü oyuna göre 1 puan iyi ama antalyaya puan kaybetmemiz lazımdı bakın bu antalya küme düşecektir.
                        KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• beni bu akşam üzen kaybettiğimiz 2 puandan çok

ciddiyetsizlik ve konsantrasyon eksikliği oldu...

lig uzun maraton bu puanlar tabiki telafi edilir...

ama artık her rakibi ciddiye alarak ve varımızla yoğumuzla mücadele ederek oynamamız gerektiğini umarım anlamışızdır...
                          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Bugün Engini çok aradım sahada.. Gabriç bize ilaç olmazdı, defansif yönünü biraz daha geliştirmeli komple bir oyuncu olmalı..
                            Not Important..

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              handikaplı olarak mı düşünüyorsun ,
                              -tek farklı zorla sıkıntılı maçlarda bende sevinemiyorum ,maçdan zevk alcam keyfle izlicem,
                              Çok iyi oynamamış olmamıza rağmen çok rahat götürebileceğimiz bir maçtı ve o gazı almışken bile bir türlü kopartamadık oyunu ve son dakikaya kadar sıkıntılı geçti. Ha yedik ha yicez diye izledim son 15-20 dakikayı 2. yarıda o kadar fırsattan yararlanamayınca.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bahane aramaya gerek yok. Tabi yorgunluk, sıcaklık bilmem ne filan da var ama bugün bu berbat oyunun tek sebebi sahaya sürülen 4 forvetli kadro. Bunun başka açıklaması yok. Yani tamam şenol hocaya güveniriz ederiz ama böyle de saçma kadro sürülmez sahaya. 4 tane forvet oynadık yattara zahmet edip geri gelmedi bile. Hocanın burak ısrarını şimdi anlıyorum açıkçası. Alanzinho konusuna girmek istemiyorum ama hocanın hala bu oyuncuda niye ısrar ettiğini de açıkçası çok merak ediyorum. Adam yapamıyor işte. Böyle maçlarda oyunu kazandıramıcan da hangi maçlarda kazandıracan merak ediyorum. Jajayı çok beğendim. Bundan sonra ilk 11in değişmez ismi olacağını düşünüyorum.
                                aynen herşey net açık, sıcaklık+yorgunluk+yumuşak orta saha birazda beceriksizlik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X