İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yattara bu takimin sag kanadinda oynayamaz, ve bence oynamamali. Takimin ahengini bozar. Direncini dusurur. 2 calim atip orta yapacak diye 90 dakika beklemek istemiyorum.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------Onur-----------------
Serkan-----Glo---Egemen------Cale
Yattara---Selçuk----Colman----Engin
-------------Jaja--------------------
------------Teofilo------------------
Kadromuz bu olmalı....
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleof of Gabriç mi kaldı ?
Ben olsam o kadroyu oynatırdım .
Ben olmadığıma göre sorun yok .
Yorum
-
alanzinyo nun vurduğu kalecinin ayağına çarpmasaydı şimdi kahramandı.takımda kadro derinliği biraz vardı .gabiç ve murat tosun gidince o da kalmadı.yani yine kendi ayağımıza sıktık.orta sahamıza acilen alternatif bir orta saha lazım.işte colman kötü oynayınca yerine koyacak kimse yok.yazık ettik takımımıza yine bunu yapsa yapsa bizim yönetim yapardı.kardeşim garbriçi gönderiyorsan yerine daha kalitelisini hemen alacaksın yoksa başka takımların şampiyonluğunu engelledim diye sevininip durursun ve alay konusu olursun.orta sahamız yetersiz acil takviye şart.haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.
Yorum
-
Körlere yol mu gösteriyorsun?İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBroos : Alanzinho'yu 11'de düşünmüyorum.
Yorum
-
Trt 1 i açın .....Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah askına su kadroyu yaparken caleyi suraya yazmayın yaw...
Başka sol bekimiz yok ondandır.Ferhat ı saymazsak tabi.Ben saymıyorum da veya bi 15 sene bekle benim oğlan yetişiyor Abdullah vari olacak onu sol bek oynatırız yoksa bu yönetim sol bek almayacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum