Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GencZonguldak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu tür maçları kazanamıyorsak şampiyonluğu aklımızın ucundan bile geçiremeyiz. Bu sonuçla tüm sezonu bitirmiş gibi olduk bence.

Şenol hocanın ilk 11'i beşiktaş'ın ibb karşısındaki ilk 11 gibiydi. Onlar gibi biz de aynı duruma düştük ve pozisyon bulmakta zorlanarak 2 puan kaybettik.

Umut Bulut'un en ilerde oynadığı maçlarda pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. Umut ancak çift forvet çıktığımız maçlarda oynamalı yoksa bu ligde daha çok maç gol atmadan bitiririz..

Alanzinho'yu da birilerinin uyarması gerekiyor artık. şov yapmayı brakıp maç kazandırması lazım..

Jaja çok kaliteli bir topçu görüntüsü verdi. Takıma doğru monte edilirse çok faydalı olur gibi görünüyor.
    Yapmayın Allah aşkına bunu duyanda sezon bitti sanacak. Geyse ilk iki maç 0 çekti. 8taş kendi evinde belediyeye yenildi ama hangi taraftarıyla konuşsam ne olacak daha yolun başı diyor ve dert etmiyor biz neden böyle herşey bitti havasındayız lütfen biraz daha sakin olalım...
    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -------------Onur-----------------

Serkan-----Glo---Egemen------Cale

Yattara---Selçuk----Colman----Engin

-------------Jaja--------------------

------------Teofilo------------------

Kadromuz bu olmalı.
      Yattara bu takimin sag kanadinda oynayamaz, ve bence oynamamali. Takimin ahengini bozar. Direncini dusurur. 2 calim atip orta yapacak diye 90 dakika beklemek istemiyorum.
      ...

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        of of Gabriç mi kaldı ?

Ben olsam o kadroyu oynatırdım .
        Ben olmadığıma göre sorun yok .

Yorum

• Umut her şeyini verdi maçta bence.Moralsizdi o ayrı ama her zamanki gibi koştu presini yaptı ilk gol pozisyonunda topu kapanda Umut tu.Yattara bu takımda sağ açık oynayabiliyorsa Umut kale hariç her yerde oynar.

Yorum

• umut'un futbolunu hiç sevmesem de; umut mevcut kadro itibariyle ilk 11'e yazacağım isimlerin başında gelir.
            McLas was Here

Yorum

• alanzinyo nun vurduğu kalecinin ayağına çarpmasaydı şimdi kahramandı.takımda kadro derinliği biraz vardı .gabiç ve murat tosun gidince o da kalmadı.yani yine kendi ayağımıza sıktık.orta sahamıza acilen alternatif bir orta saha lazım.işte colman kötü oynayınca yerine koyacak kimse yok.yazık ettik takımımıza yine bunu yapsa yapsa bizim yönetim yapardı.kardeşim garbriçi gönderiyorsan yerine daha kalitelisini hemen alacaksın yoksa başka takımların şampiyonluğunu engelledim diye sevininip durursun ve alay konusu olursun.orta sahamız yetersiz acil takviye şart.
              haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• millet alanzinho'ya sarmış, colman'a yattara'ya laf yok ama

adam en azından sorumluluk alıyor, beceremese de bişeyler deniyor sahada

demek ki uyumak denemekten daha iyi
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Broos : Alanzinho'yu 11'de düşünmüyorum.
                  Körlere yol mu gösteriyorsun?

Yorum

• takim yorgun anlayis gosterelim biraz bu ara iyi gelecek takima engin teo glowacki de donecek takima guzel gunler bizi bekliyor
                    22 Mustafa Yumlu

Yorum

• lig sonunda olacağına bu kayıplar başta olsun boşverin...

Yorum

• kadromuz geniş değil.liverpool maçında oynayan oyuncularımız çok yorgundu...

Yorum

• Artık hala sinirli olmanın bir anlamı yok,

2 puan uçupppp gitti.

Yorum

• Trt 1 i açın .....
                            Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                            Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                            Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                            Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Frikik konusuna da Şenol Hocanın çözüm bulması şart.Ömrü hayatında tek firikik golü atmamış adam bir sezonda 5-6 tane frikik golü atana adama artislik yapabiliyor!

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                allah askına su kadroyu yaparken caleyi suraya yazmayın yaw...

Başka sol bekimiz yok ondandır.Ferhat ı saymazsak tabi.Ben saymıyorum da veya bi 15 sene bekle benim oğlan yetişiyor Abdullah vari olacak onu sol bek oynatırız yoksa bu yönetim sol bek almayacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X