Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara-Alan ikilisinden biri kenarda olsaydı yorulmuş rakibe karşı sonradan iş yapabilirlerdi...
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben dediydim satalım bu Colman ı daha sağlamını bulalım diye ama kimse dinlemedi beni Eğer geçen yıl ikinci yarı seyrettiğimiz Colman dönerse futbalski nin kadrosuna ben de eyvallah derim....İşin ilginci bence bu gün cidden Teo yu aradık...Öyle böyle değil bayağı aradık )) Üstelik gol vuruşlarından bahsetmiyorum....
      Ben taktiksel eleştiri yapmak istemiyorum ama Teo'yu aramamızın asıl sebebi Umut'un kanat, Jaja'nın Alanzinho'nun mevkisinde, Alanzinho'nun ise başka bir dünyada oynamasıydı.

Bildiğin santraforsuz oynadık abi

Egemen'e de maşallah diyelim. Kendi mevkisi yetmedi, Glowacki'den dolan boşluğu, yetmedi sol kanadı sildi süpürdü bugün. Bu sezon ilk kez kart görmeden de maç tamamladı.
      En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:30.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En mantıklısı bu bence Engin yerine Umut da olabilir.
        Göze hoş geliyor da en önemli yanımız olan pas yapma özelliğimiz bu şablonda kaybolur gibi geliyor bana. Bugün kalabalık ortasahaya karşı kanatları kullanamadık ve boğulduk. Topu ayağımızda tutamadık. Hücumda da baskı yapamayınca zor durumlarda kaldık.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          --Yattara----Selçuk---Papy---Gabric--
          -------------------Jaja C.------------
          -----------Teofilo--------------------

Yattara'nın yerine de bir transfer yapabilirsek ideal kadromuz bu olmalı."Taş" gibi takım olur.Ah şu kadroyu bir görebilsek.
          Bu kadronun çıkabilmesi için, Yattaranın solda, diğerlerinin de sağda oynamak istemesi lazım. O zaman Karabük maçlarını izlemek keyif verir işte.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman Selçuk

Yattara Jaja Engin

Teo

Gibi mi?
            Erdal Abi,

Şu kadroyla maça çıkarsak orta sahası vasatın üzerinde olan bir takım bizi ezer.

Kaldı ki görüldüğü üzere birçok takımın orta sahasıda fena değil..

Benim kadro anlayışım şu şekilde ;

Ceyhun ( Mecburiyetten)

Selçuk-Colman

Jaja - Engin

Teo.

İdeal kadro bu olmalı ..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ceyhun selçuk

umut jaja engin

teo

colman ve yattara rotasyonu ile benim önerim de budur fazla idealist gözüküyor ama işin bencesi
              ----------Ceyhun------
              ----Selçuk-----Colman-----
              Jaja---------------Engin(Umut)
              ----------Teo---------

Bu da bencesi. Bence 3'lü olmalı orta saha. Yoksa kontrolü elimize almamız zor. Bu sene ilk kez bir türlü ele geçiremedik orta sahayı maçın tamamında.

Yorum

• Ben dedim hocamız Yattara ve Alan'ı aynı anda oynatmaz ama beni şaşırttı

(UEFA)

Yorum

• Bu arada Antalyaspor sevdiğim takımlardandı ta ki bugüne kadar .. Bi taraflarınız mis gibi hamsi kokacak aptal herifler, ne idüğü belirsiz ezik beyinsizler .. Umarım küme düşersiniz ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Denizlisporda Çağlar varken benim yöneticilerim o adamı almadılar.Yahu siz kimi alacaksınız bu takıma.Şimdi herkes cale diyor, cale bu takımda oynamaz diye ben 3 yıldır yazıyorum millet yeni uyandı Günaydııın.......
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cale ye nasıl bir çözüm buluyorsunuz peki
                      Bugün Necati özellikle sırf o kanadı kullandı Egemen garibim Orayı kapatmaktan bitap düştü
                      Fiyaskoydu maç içinde çok kızdım Cale'ye en azından kötü olduğunu biliyor değişiklik istemeliydi neyse ki gol yemedik. Kendini toparlar diye düşünüyorum sol bek sıkıntısı tüm takımlarda var devre arasında da gitmek isterse ki bence ister o zaman şimdiden sol bek aranmalı çunku sol bek bulmak gerçekten zor.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Transfer lazım bu takıma kaç saat kaldı?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• yattara bitmiş onu gördüm takım yorgunluk sonrası çıktığı maçlarda kafa olarak maça asılamıyor bedenede hümedemiyorlar ve yan etkenler yönetim alsana maç dekoder gitti amel defterim eksiye geçti daha kahveye gitmedim birde orası var nemi olacak arkadaşlar hep sözleşmiş gibi kendilerine bakmazlar o leş kargaları ama malu lafı patlatırlar (NE OLACAK BU TRABZONUN HALİ) VE BEN BİTTİM

Yorum

• antalya taraftarı yaptığınız tezahurattan dolayı teşekkürler(!).Ateş attına bi düşün görecem ben sizi, kıçımla gülücem o zaman sizlere özenti ezik herifler sizi..

(UEFA)

Yorum

• Kadir Keleş sol bek miydi ?

Cale, kadar oynayamazmıydı

Yorum

• İlk olarak İskender yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arada antalyaspor sevdiğim takımlardandı ta ki bugüne kadar .. Bi taraflarınız mis gibi hamsi kokacak aptal herifler, ne idüğü belirsiz ezik beyinsizler .. Umarım küme düşersiniz ..
                                İnŞallah dÜŞecekler bİzde trabzonda kÜmeye derİz elbet

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X