Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman Selçuk

Yattara Jaja Engin

Teo

Gibi mi?
    En mantıklısı bu bence Engin yerine Umut da olabilir.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Jaja'nın çok değişik oyun yapısı var.Ayaklarını muhteşem kullanıyor.Topun arkasına geçip rakibe hiçbir hamle açısı bırakmıyor.Topla birlikte tahmin ettiğimdende daha hızlı.
      Jaja ilerleyen haftalarda daha iyi olacak bu açıkca gözüküyor.Önemli olan nasıl oynatılacağı.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıklar olsun bir beraberlik sonunda Şenol Hocaya yazılanları okuyorum yıkılıyorum yapmayın renktaşlar.En başta bu takım şampiyon olmasın diye harıl harıl çalışna bir yönetim kuruluna sahibiz.Bu ortamda yaşanan saçmalıklara rağmen 3 fener maçı oynadık,1 gs,1 bjk,2 Bursa maçı yenilgi almadık ve hepsindede sahada rakibi ezdik.Şuan ligin gizli favorisi biziz.Herkes aklını başına alsın lütfen......
        Tamamiyla katiliyorum. Zaten bu sorunun tek sorumlusu Yöentim´e burda hala bir tepki gösterilmemesi cok garip!

Eger Umut bugün sahaya ciktiysa o olayin sorumlusunun Yönetim oldugu cok aci ortada...Iste bu yüzden bu kisilerin Trabzonsporumun Sampiyonlugunu zerre kadar düsünmedigi cok acik...Tek düsündükleri sey menfaatleri
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cümleye başlangıç ve bitiriş şekliniz benim üslubum ya da cevap vereceğim tarz değil.

İyi geceler size.
          aynı üslupta olsaydık ben üzülürdüm zaten,siz söylemeseydiniz de farketmeyecektim iyi oldu.

iyi geceler.

Yorum

• --Yattara----Selçuk---Papy---Gabric--
            -------------------Jaja C.------------
            -----------Teofilo--------------------

Yattara'nın yerine de bir transfer yapabilirsek ideal kadromuz bu olmalı."Taş" gibi takım olur.Ah şu kadroyu bir görebilsek.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman Selçuk

Yattara Jaja Engin

Teo

Gibi mi?
              ceyhun selçuk

umut jaja engin

teo

colman ve yattara rotasyonu ile benim önerim de budur fazla idealist gözüküyor ama işin bencesi
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Teo-Engin-Yattara üçlüsü iyi olur gibime geliyor...Maça gelince iyi oynamadık ve puan kaybettik ama telafi edeceğimize inanıyorum
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Djıehoua nedir öyle ya?Gitsin amerikan futbolu oynasın.
                  Gerçekten o adamın sahalara girmesi yasaklanması lazım.
                  Onura yaptığı hareketlerde bişey olacak diye çok korktum.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazıklar olsun bir beraberlik sonunda Şenol Hocaya yazılanları okuyorum yıkılıyorum yapmayın renktaşlar.En başta bu takım şampiyon olmasın diye harıl harıl çalışna bir yönetim kuruluna sahibiz.Bu ortamda yaşanan saçmalıklara rağmen 3 fener maçı oynadık,1 gs,1 bjk,2 Bursa maçı yenilgi almadık ve hepsindede sahada rakibi ezdik.Şuan ligin gizli favorisi biziz.Herkes aklını başına alsın lütfen......
                    altına imzamı basarım yusufeli li hemşom

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence ilk çıkması gereken adam Alanzinho idi. Maçı izleyen herkese göre böyledir.
                      Niye en son o çıktı, onu da bir açıklama bulamıyorum.
                      Daha 20. dakikada orta saha üstünlüğünü bu şekilde almamız imkansız, Alanzinho çok etkisiz ve kesinlikle 2. yarıya onunla başlamaz Şenol Hoca dedim. Gerçekten çok şaşırdım bugün.

Yorum

• Genel etkenler:

Takımın çok zor bir periyottan çıkması. vucudun refleks halinde istirahate çekilmesi, konsantrasyon kaybı.

Beceriksiz yönetimin başta Umut olmak üzere takımın dikkatini dağıtması.

Özel etken:

Colman'ın etkisiz, Alan'ın decoder kırdıracak derecede beceriksiz olması.
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Ben dediydim satalım bu Colman ı daha sağlamını bulalım diye ama kimse dinlemedi beni Eğer geçen yıl ikinci yarı seyrettiğimiz Colman dönerse futbalski nin kadrosuna ben de eyvallah derim....İşin ilginci bence bu gün cidden Teo yu aradık...Öyle böyle değil bayağı aradık )) Üstelik gol vuruşlarından bahsetmiyorum....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Cale ye nasıl bir çözüm buluyorsunuz peki
                            Bugün Necati özellikle sırf o kanadı kullandı Egemen garibim Orayı kapatmaktan bitap düştü

Yorum

• Hakemlerde art niyet aramak istemiyorum ama arkadaş o nasıl bir barajdır.

(UEFA)

Yorum

• Yoğun bir dönemden sonra çıktığımız maçta bu denli ofansif oyuncuyla mücadele etmek yararımıza olmadı. Üstüne Alan, Yattara, Colman ve kısmen Umut'un etkisizliği de eklenince orta saha sadece Selçuk'a ve sürekli geri gelerek top alan Jaja'ya kaldı.

Ligin ilk 5-10 haftası her türlü sonuca açık olur derim her zaman. O nedenle bu puan kaybına pek takılmıyorum. Telafisi olacak kayıplar. Şu arayı en iyi şekilde değerlendirip lige daha diri döneceğimizi düşünüyorum.

*

Onur ve Selçuk milli takımdan sağ salim dönerler inşallah. Sakatlıktan çekinmekteyim.

* *

Çıkmadan sonra pollyanna kokan mesajımı da bırakayım.

Bu sene olacak.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X