İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tamamiyla katiliyorum. Zaten bu sorunun tek sorumlusu Yöentim´e burda hala bir tepki gösterilmemesi cok garip!İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıklar olsun bir beraberlik sonunda Şenol Hocaya yazılanları okuyorum yıkılıyorum yapmayın renktaşlar.En başta bu takım şampiyon olmasın diye harıl harıl çalışna bir yönetim kuruluna sahibiz.Bu ortamda yaşanan saçmalıklara rağmen 3 fener maçı oynadık,1 gs,1 bjk,2 Bursa maçı yenilgi almadık ve hepsindede sahada rakibi ezdik.Şuan ligin gizli favorisi biziz.Herkes aklını başına alsın lütfen......
Eger Umut bugün sahaya ciktiysa o olayin sorumlusunun Yönetim oldugu cok aci ortada...Iste bu yüzden bu kisilerin Trabzonsporumun Sampiyonlugunu zerre kadar düsünmedigi cok acik...Tek düsündükleri sey menfaatleri
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümleye başlangıç ve bitiriş şekliniz benim üslubum ya da cevap vereceğim tarz değil.

İyi geceler size.
aynı üslupta olsaydık ben üzülürdüm zaten,siz söylemeseydiniz de farketmeyecektim iyi oldu.
iyi geceler.
Yorum
-
ceyhun selçukİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman Selçuk
Yattara Jaja Engin
Teo
Gibi mi?
umut jaja engin
teo
colman ve yattara rotasyonu ile benim önerim de budur
fazla idealist gözüküyor ama işin bencesi
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
Gerçekten o adamın sahalara girmesi yasaklanması lazım.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjıehoua nedir öyle ya?Gitsin amerikan futbolu oynasın.
Onura yaptığı hareketlerde bişey olacak diye çok korktum.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
altına imzamı basarım yusufeli li hemşomİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıklar olsun bir beraberlik sonunda Şenol Hocaya yazılanları okuyorum yıkılıyorum yapmayın renktaşlar.En başta bu takım şampiyon olmasın diye harıl harıl çalışna bir yönetim kuruluna sahibiz.Bu ortamda yaşanan saçmalıklara rağmen 3 fener maçı oynadık,1 gs,1 bjk,2 Bursa maçı yenilgi almadık ve hepsindede sahada rakibi ezdik.Şuan ligin gizli favorisi biziz.Herkes aklını başına alsın lütfen......
Yorum
-
Daha 20. dakikada orta saha üstünlüğünü bu şekilde almamız imkansız, Alanzinho çok etkisiz ve kesinlikle 2. yarıya onunla başlamaz Şenol Hoca dedim. Gerçekten çok şaşırdım bugün.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ilk çıkması gereken adam Alanzinho idi. Maçı izleyen herkese göre böyledir.
Niye en son o çıktı, onu da bir açıklama bulamıyorum.
Yorum
-
Genel etkenler:
Takımın çok zor bir periyottan çıkması. vucudun refleks halinde istirahate çekilmesi, konsantrasyon kaybı.
Beceriksiz yönetimin başta Umut olmak üzere takımın dikkatini dağıtması.
Özel etken:
Colman'ın etkisiz, Alan'ın decoder kırdıracak derecede beceriksiz olması.Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Ben dediydim satalım bu Colman ı daha sağlamını bulalım diye ama kimse dinlemedi beni
Eğer geçen yıl ikinci yarı seyrettiğimiz Colman dönerse futbalski nin kadrosuna ben de eyvallah derim....İşin ilginci bence bu gün cidden Teo yu aradık...Öyle böyle değil bayağı aradık
)) Üstelik gol vuruşlarından bahsetmiyorum....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Hakemlerde art niyet aramak istemiyorum ama arkadaş o nasıl bir barajdır.
Yorum
-
Yoğun bir dönemden sonra çıktığımız maçta bu denli ofansif oyuncuyla mücadele etmek yararımıza olmadı. Üstüne Alan, Yattara, Colman ve kısmen Umut'un etkisizliği de eklenince orta saha sadece Selçuk'a ve sürekli geri gelerek top alan Jaja'ya kaldı.
Ligin ilk 5-10 haftası her türlü sonuca açık olur derim her zaman. O nedenle bu puan kaybına pek takılmıyorum. Telafisi olacak kayıplar. Şu arayı en iyi şekilde değerlendirip lige daha diri döneceğimizi düşünüyorum.
*
Onur ve Selçuk milli takımdan sağ salim dönerler inşallah. Sakatlıktan çekinmekteyim.
* *
Çıkmadan sonra pollyanna kokan mesajımı da bırakayım.
Bu sene olacak.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum