Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Top oynayan yeğeniniz varsa bek olması için uyarın...Bek yetişmiyor memlekette
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• kadro uzun vadede bellidir.
      ------------------onur----------------
      serkan---------glo---ege----------cale
      --------------colman----selçuk----------
      yattara---------jaja---------------engin
      -----------------teo----------------

ligin favorisi de fenerbahçedir,beşiktaş çok tokat yiyecektir.
      biz randıman tutturursak yine ts-fb düellosu olacaktır.
      Sivas karşısındaki bursa,gs maçındaki ilk yarıdaki bursa uzun soluklu olamaz.

Yorum

• Erdal Abi,

''Güçsüz'' diye nitelendirilen Gabriç bu takımın hem ''sol'' hemde ''sağ'' tarafında aslanlar gibi oynar.

Senin elinde her iki kanatta oynayabilen geçen sezon oynadığı dönemde iyi işler yapmış bir oyuncu var iken sen hala macera arıyorsun.

Gabriç Şenol Güneş ben sağ kanatta oynamak istiyorum Hırvat Milli Takım hocası Bilic söylemiş bu şekilde oynaması gerektiğini.

Ki bende öyle düşünüyorum ..

Yattaradan daha çok verimli olacağı konusunda herhangi bir şüphem yoktur.

Kaldı ki kanatlarda ters ayaklı oyuncuları her zaman severim ve başarılı olurlar ..
        En son Serdær tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:39.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Alanzınho bu gece, 16 yaşında iki ayağı olan biraz topa vurmayı bilen bir çocuğun bile gol yapacağı pozisyonlarda saçmalarcasına topa vurdu ve 3 puanın uçmasına neden oldu.Yazık bizde kimden medet bekliyoruz.........
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ----------Ceyhun------
            ----Selçuk-----Colman-----
            Jaja---------------Engin(Umut)
            ----------Teo---------

Bu da bencesi. Bence 3'lü olmalı orta saha. Yoksa kontrolü elimize almamız zor. Bu sene ilk kez bir türlü ele geçiremedik orta sahayı maçın tamamında.
            Ortasahayı 3lediğimiz maçlarda takım savunmasını daha iyi yapıyoruz. Ancak tesadüf de olabilir Colman'ın oynadığı maçta Ceyhun'u, Ceyhun'un oynadığı maçta Colman'ı sahada pek işe yapar şekilde göremiyoruz. Bence Colman ve Selçuk ya da Ceyhun ya da Selçuk işini tam yaptığı sürece 3lü göbeğe çok ihtiyacımız yok.

Bunu biraz da Jaja'ya yer açabilmek adına söylüyorum. Çünkü Jaja forvet arkası, serbest adam pozisyonu dışında oynayabilecek bir adam gibi değil. Kanatta olmaz gibi.

Bence önemli olan maça göre doğru analizi ve doğru rotasyonu yapabilmek. Direkt olarak Yattara ile başlayacağımız maç da olur, göbeği 3lememiz gereken maçlar da olur, 4-6-0 oynanacak maçlar dahi olur.

Eldeki oyuncuları hazır tutmak dizilişten daha önemli.

Ve biz bugün hakikaten çıkılabilecek en kötü dizilişle çıktık

Bence bizim asıl sıkıntımız göbeği 3lememek değil, göbekteki oyuncuların performansı oluyor. Bugün Colman'ın özellikle savunmada yokları oynaması, yaptığı hatalı paslar ve top kayıpları işi bu kadar yokuşa sürdü.Önünde Alan,Yattara,Jaja gibi takım savunmasına zaten çok etkisi olmayan adamlar da olunca ipleri zaman zaman teslim ettik.

Doğru rotasyon, hazır oyuncular. Sabit, ideal bir 11imiz olması gerektiğini de düşünmüyorum ben pek.
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• 6 maçın genel bir değerlendirmesini yaparsak Bursa maçında rakip ön liberoya gösterttiği sarı dışında Alan ın en zayıf halka olduğunda mutabıkız sanıyorum....Özellikle sol kanada geldiği bölümlerde Cale iyice çaresizleşiyor...Bence hoca'nın süregelen en büyük yanlışı bu...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hala Gabric diyorum.
                Eksiğimiz var ama adam gönderiyoruz!
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Top oynayan yeğeniniz varsa bek olması için uyarın...Bek yetişmiyor memlekette
                  Benim yeğen Trabzonsporda oynuyor sol bek.

U-17 Milli Takıma çağrılmış.

Bakalım
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Gabriç daha gitmemiş diye bişey duydum pürüzler falan gerçekmidir acaba

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Top oynayan yeğeniniz varsa bek olması için uyarın...Bek yetişmiyor memlekette
                      Bence bu bir mazeret değil. İkinci ligden alalım öyleyse. Cale'den bir farkı olmaz, yerli olur o kadar da para vermemiş oluruz. Ben bu kadar kötüsünü görmedim. Gerçekten seviyorum Cale'yi, iyi birşeyler bulmaya çalışıyorum ama bir tane ortalama bir özellik bulamıyorum.

Yorum

• şenol güneş hocamız umut bulut'u kazanmak adına orta sahayı yeterince kalabalık tutmamış olması ve erken gol bulma hevesinin kurbanı etmiştir takımı. Elbette hemen Şenol hocayı yerden yere vurma niyetinde değilim ancak istim üstünde olan bir takımın Fenerbahçe galibiyetini bu maçta alacağı galibeyetle perçinlemesi gerekirdi. Hele bir de antalyaspor' un ilk iki maçında sergilediği kötü futbola rağmen istekli olması Şenol Hoca' nın görememesi ve ısrarla Yattara ve Alanzinho ile devam etmesi bir handikaptı. Maçın ikinci yarısının 60. dakikasından sonra orta sahanın çöktüğünü görmesine rağmen Colman' ı çıkarması beraberliği getireb hamle olmuştur.
                        ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence bu bir mazeret değil. İkinci ligden alalım öyleyse. Cale'den bir farkı olmaz, yerli olur o kadar da para vermemiş oluruz. Ben bu kadar kötüsünü görmedim. Gerçekten seviyorum Cale'yi, iyi birşeyler bulmaya çalışıyorum ama bir tane ortalama bir özellik bulamıyorum.
                          Artı olarak geçen sene biraz olsun savunabildiğimiz yönü olan kademeyide yapmıyor.
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Çok kötü oynadık çook..

(UEFA)

Yorum

• Serdar, bayılıyorum şu iddialı cümlelerine ...Ama yanlış ama doğru Gabriç yok artık ve iyi tarafından bakalım sahiden her yerde "aslanlar gibi" oynaycak bir adamsa seneye yine alırız ...Ne diyebilirim ki...Görmediğim bir şeyi iddia edemem...

Yorum

• Bu kadar ciddiyetten ve oyun disiplininden, sistemden uzak top oynarsanız böyle olur.

Takım Hugo Bross dönemini hatırlattı bu akşam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X