Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric'i izlemiş olmasam Messi'den bahsediliyor zannedeceğim.Bunu bugün 2. kez yazıyorum.Gabric bu takımda 1 yıl oynadı ve ne kadar oynadığını da Şenol hoca gördü.Maşallah herkes Gabricle yatıp kalkıyor.Gördük beyler Gabric'i de gördük.........
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim yeğen Trabzonsporda oynuyor sol bek.

U-17 Milli Takıma çağrılmış.

Bakalım
      Aman ha, milli takımda sağ tarafta falan oynamaya kalkmasın. Sonra bakar, sağ tarafta daha iyi oynuyorum, olaylar gelişir...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serdar, bayılıyorum şu iddialı cümlelerine ...Ama yanlış ama doğru Gabriç yok artık ve iyi tarafından bakalım sahiden her yerde "aslanlar gibi" oynaycak bir adamsa seneye yine alırız ...Ne diyebilirim ki...Görmediğim bir şeyi iddia edemem...
        Erdal abicim iddaalı olmak güzeldir

Seneye alırız da bize bu sene lazım ..

Ama sana dediğim gibi ararız hemde çok .
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yok yok bu puan kaybı takımın ilerisi için hayırlı oldu
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gabric'i izlemiş olmasam Messi'den bahsediliyor zannedeceğim.Bunu bugün 2. kez yazıyorum.Gabric bu takımda 1 yıl oynadı ve ne kadar oynadığını da Şenol hoca gördü.Maşallah herkes Gabricle yatıp kalkıyor.Gördük beyler Gabric'i de gördük.........
            Yapma abi sakatlanana kadar çok iyiydi bu sene hazırlık maçlarında da gayet iyiydi bence..

Yorum

• .... Barış .... Selçuk .....

Jaja ... Colman ... Engin

........... Teo .............

Bu takımın ideal dizilişi bu olmalı bence .. Alan, Yattara da kenarda bekler, beklemeli bu formlarıyla .. Hem 2.yarı yorgun rakibe karşı daha fazla iş yapacak tipte oyuncular bunlar ..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gabric'i izlemiş olmasam Messi'den bahsediliyor zannedeceğim.Bunu bugün 2. kez yazıyorum.Gabric bu takımda 1 yıl oynadı ve ne kadar oynadığını da Şenol hoca gördü.Maşallah herkes Gabricle yatıp kalkıyor.Gördük beyler Gabric'i de gördük.........
                katılıyorum gabriç ile ilgili fikirlerine ama iyi bir yedekti. Bugün Yattara' nın yerine oyuna girebilirdi.
                ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı senin şampiyonluğunu beklediğim kadar

Yorum

• Gabric meselesine başından beri yorum yapmıyorum.

Ortada bir kutuplaşma oluştuysa Gabric'in iddia ettiği gibi ben tabiki Şenol Hoca tarafındayım.

Ancak Gabric'in futbolculuk vasıflarına, stiline ve özelliklerine takımın ihtiyacı var.Diğer yaşananları bilmiyorum.

Ama Umut'a, Yattara'ya, Teo'ya, Engin'e ihtiyaç duyduğumuz kadar Gabric'e de ihtiyacımız var bence.

Dip not geçmek istedim oynamayan adamı yoktan yere kahraman ilan etme tribini de hiç anlamıyorum. Gabric olsaydı bu maçı kazanırdık iddiası komik, takımın iyi bir Gabric'le bazı noktalarda değişeceği ve gelişeceği de açık.
                  En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:46.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Alanzinho'nun çok kötü oynadığını kabul ediyorum da bu gece şu Umut yıllardır süründürüyor çok daha basit pozisyonlardan dolayı bizi hiç bu kadar tepki çektiğini görmedim.Alanzinho ilk defa kaçırdı resmen katledecekler adamı tamam çok kötü oynadı diyebilirsin de ilk defa pozisyon kaçırdı diye bu kadar saçmalanamaz.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gabric meselesine başından beri yorum yapmıyorum.

Ortada bir kutuplaşma oluştuysa Gabric'in iddia ettiği gibi ben tabiki Şenol Hoca tarafındayım.

Ancak Gabric'in futbolculuk vasıflarına, stiline ve özelliklerine takımın ihtiyacı var.Diğer yaşananları bilmiyorum.

Ama Umut'a, Yattara'ya, Teo'ya, Engin'e ihtiyaç duyduğumuz kadar Gabric'e de ihtiyacımız var bence.
                      Anıl abi Teo'ya Burak'a yapılan yada verilen şans Gabrice verildimi?
                      Bugün sahada Burakı görünce gerçekten üzülüyorum Gabric'e.
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yazık Oldu.. İnş. bir an önce toparlanır takım..
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Göze hoş geliyor da en önemli yanımız olan pas yapma özelliğimiz bu şablonda kaybolur gibi geliyor bana. Bugün kalabalık ortasahaya karşı kanatları kullanamadık ve boğulduk. Topu ayağımızda tutamadık. Hücumda da baskı yapamayınca zor durumlarda kaldık.
                          Hücum hattımız dengesiz malesef hangi dizilişi seçerseniz seçin mutlaka bir açığını bulursunuz. Jaja hücum hattında ki en önemli oyuncumuz bu oyuncu en çok sırtı dönük top alıp içeri oynamayı seviyor böyle olunca kanat oyuncularınızdan bir tanesi mutlaka içe katetmeli Umut'u sol tarafta bu işi yapabilecek bir oyuncu ilerde basıyor, defans arkasına sızıyor, ikili mücadelelerde iyi Jaja sol taraftan çok pozisyona sokar Umut'u bu yüzden Umut'un forma şansı yüksek. Diğer taraftan Teofilo gibi gol vuruşu iyi olan, fırsatçı bir oyuncun var o sahadayken de mutlaka kanatları iyi kullanmanız lazım bu işi de en iyi yapan Yattara onun da sahada kalması taraftarıyım. Bu dizilişinde elbette eksiklikleri var mevcut kadro içinde en mantıklı diziliş gibi geliyor bana. Ayrıca paslı oyunda pek sıkıntı çekmeyiz Teofilo, Colman,Selçuk ve Jaja var bir de Umut geride oynarken iyi top kullanıyor paslı oyunumuz bu dizilişle de devam eder.
                          En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:49.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Bu takıma sol-bek için Çağları, forvet için Fatih Tekke ya da Makukula'yı almayan Yönetim kuruluna ne diyelim bilmem ki. Üstelik Liverpool maçı günü Umut Bulut hocadan habersiz satılıyor.Kardeşim bu kulüp yönetil-miyor.Sıkıntı burada başka yerde aramak yanlış....
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Böyle maçlarda şampiyonluk gidiyor işte.. Feneri yendik ama o galibiyetin anlamlı olması için Antalya'yı dağıtacaksın.. Bu ne yaa.. rezalet.. ortada futbol yok.. Biz yenilmeyi de hazmederiz ama futbol oynayarak.. Liverpool maçı gibi, ya kardeşim koy beni sahaya ben yırtarım kendimi bu ne yaaa
                                Not Important..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X