Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herşey içerdeki iki maçı kazanmamıza bakar. ondan sonra takım ritmini bulur zaten...
    Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• durup dururken umutu satmaya çalışıyorlar hemde umutun haberi olmadan takımın içine ettiler ben trabzonspor yönetiminin içinde gerçektende hainler olduğuna öncesinden beri inaniyordum ama bu artık içimde ayyuka çıktı aralık ayında sadri şenere lafım yok ama hasan yener hacısalioğlu bu adamlar defolup gitmeli şenol hocaya gene yazık edecekler valla
      Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes Gabriç bu gece ha ...Ben hala Şenol Güneş im....Hatalarına rağmen...
        Jaja'yı nasıl buldunuz acaba. ? Ve tabi ki Burak
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• [QUOTE=DEEP BLUE;1917121697]
          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu gün oynadığımız maçla ilgili hoca, futbolcu ve takım eleştirisini anlarım...Mesela bence de yanlış bir 11 le başladık maça...Ama bunun üzerinden "hoca vasat" hükmünü ifşa bence komik oluyor...Hoca yanlış 11 le başladı, muhtemelen böyle bir Antalya orta sahası beklemiyordu. Ben de böyle bir Kerem beklemiyordum mesela...[/QUOTE]

Bu durumda ''böyle bir Antalya orta sahası baklememek için'' biriniz yılda 2 trilyon alıyorsunuz, diğeriniz ise burada bedavaya yorum yazıyorsunuz.

Bence de eleştirinin içini doldurmak lazım.
          Tamamen katılıyorum. Yani Antalyaspor'un nasıl oynadığını futbolla biraz ilgili birisi bilir. Daha doğrusu Mehmet Özdilek'i bilir. Geçen seneki kupa maçını bilir. Gs ye karşı oynadığı kupa maçlarını bilir, evinde nasıl oynadığını bilir. Bunu bilmek için Şenol hoca var.

Yorum

• İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu Trabzonspor gibi takım, böyle takımlara karşı maça çıktımı, bunaltacak,nefes aldırmayacak,hataya zorlayıp bir gol bulacak ve sonra maçı dengeleyecek, ve sakin oynayacak!

Ondan sonra fark bile gelir! Ama biz ilk yarıda gol atamazsak bizde maçı açacak oyuncu yok!
            Teo farklı tabii.
            o eskidendi Mete abi...95-96'lı yıllar 14 galibiyet,2 beraberlik,1 mağlubiyet...44 puan ile ilk yarıyı kapatmıştık...siz bu futbolla,bu kadroyla şampiyon olabileceğimize inanıyormusunuz...bence %25 ihtimal anca..kapanan takımlara karşı acayip zorlanıyoruz ve kontra'dan çok top yiyoruz..arka taraf da sağlam değil..eskiden öle değildi...
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              izleme beynini yıkarlar, kandırırlar, amaçları uğrunda kullanırlar...
              halil şanlı yı dinleme....
              ne zaman izlesem sinirleniyorum .ama adam doğruları söylüyor...

Yorum

• hakemle gereksiz tartışmaya girmiş engin gibi ikili tartışmalara girmesek nasıl olur?...

Yorum

• Umut öyle ya da böyle atlatıldı,

Ben devre arası Selçuk, Ceyhun bombalarına hazırlıyorum kendimi

Yorum

• Kim ne derse desin şu Burak'ı şu performansla Alan'ı görünce Gabricin gidişine 1000 kat daha üzülüyorum.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Deep Blue, bunun sonu yok ki...Ne alıyor Moruinho mesela? Çözemedi dün rakibi...Merak etme Şenol hoca yı Portekizli ile mukayese etmiyorum...Demek istediğim çok basit...Bir maçın ardından iyi ya da kötü olunmaz...Ha diyeceksin ki ben zaten "vasat" buluyorum...İyi ama hadi vicdanlı olalım Bursa maçından sonra yazarmıydın bunu ?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Katılan olur mu bilemem, ama bu sezonki ilk 5 resmi maçımızda bizi rakipler karşısında diri-güçlü kılan orta sahadaki üstünlüğümüzdü.

Bu akşam (sanırım) orta sahada önceki maçlara göre daha az pas yapabilmişiz. Top kontrolümüz azalmış.

Hani derler ya, futbol orta sahayla kazanılır. Büyük ihtimalle doğru...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja'yı nasıl buldunuz acaba. ? Ve tabi ki Burak
                          jaja çok iş yapar.burak allaha havale...

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala Umut'u eleştirenler var adam ne yapsın Alan'a %100 lük gol pozisyonu hazırladı..
                            Tabi eleştirilir; Umut o %100'lük gol pozisyonunu %100 gol yapacak birine (Alanzinho'dan başka) hazırlasa idi şimdi galibiyeti konuşuyor olacaktık
                            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne zaman izlesem sinirleniyorum .ama adam doğruları söylüyor...
                              doğrular olabilir ama abartı hat safada.
                              adamlar geçen sezon bütün takım gidecek yeni oyuncular gelecek diye az demedilerdi.
                              palavra çıktı o ayrı konu...

Yorum

• Jaja "Başımızı öne eğmeyeceğiz"
                                31 Ağustos 2010 / 00:35
                                Trabzonspor’un Brezilyalısı Jaja yüzde yüz hazır olmadığını söyledi.

JAJA’DAN ÖZELEŞTİRİ

Jaja “Henüz hazır değilim”

Trabzonspor’un yeni transferi Jaja Antalyapor maçı sonrası yaptığı açıklamada başlarını öne eğmemeleri gerektiğini söyledi.

Jaja Trabzonspor’a geleli iki hafta olduğunu belirterek” Burada iki haftadır oynamıyorum.Geldiğim ülkede ligler daha önce başlamıştı ancak ordada iki hafta oynamadım.O yüzden tam olarak hazır değilim. Yüzde yüz kapasiteye henüz ulaşamadım ,hala eksiklerim var Bu nedenle tam kapasitemi sahaya yansıtamadım Bugün elimizden geleni yaptık Başımızı öne eğmememiz gerekir .Sadece iki puan kaybettik.Biraz zaman gerekli. “dedi

Haber61

Hazır olmamış hali bu hazır hali nasıl acaba.
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 01:01.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X