Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son dakikada bir frikik kullanıyoruz .baraj 3 metrede .bugün hakem beni öldürecekti ya .boşyere oyunu durdurdu .görevini yerine getirdi .tökezletti bizi...
    aynen. kullandığımız her serbest vurşta elinde sanki otomasyon sistemi varmış gibi sürekli bizim tarafı işaret ediyor ve topu rakibe veriyor.
    neden faul olduğunu da kavrayamadım bir türlü pozisyonların.
    lanet olsun yeter artık düşün şu takımın yakasından yahu !!!
    Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Alanzinho gibi oyuncudan daha zeki olmasını beklerdim.

Alanzinho'da çok ciddi bir şekilde "tercih sorunu" var.

İkinci yarıda kaleci ile karşı karşıyasın,kaleci nerdeyse ceza sahası dışına çıkacak.Üzerinden aşırtabilirsin,çalım atabilirsin ama üzerine amaçsız vurma şu topu.

Yattara için birisinin "du-ra-rak oynanılmaz!" demesi lazım.Yürüyerek çalım muhabbetleri bitti.İlk yarıda bir pozisyonda topu alıp içeri yönlense %100 gollük pozisyon ama topa basıp karşısına adam almayı tercih etti.

Skoru değiştirebilecek adamlardan saydığımız bu oyuncuların daha bir "cezayı kesen" tarzda olmaları lazım.

Alanzinho ve Yattara'nın aynı takımda olmayacağını gördüğüm 3.maç oldu.İnşallah Şenol Hoca üzerinde durmaz ya da vardır bir bildiği de ilerde tutar.

Bunu daha önce de yazmıştım ama yine söylemek istiyorum çünkü hala takımdaki huy değişmemiş.Son dakikalara doğru maç berabere giderken serbest vuruş veriliyor bizim lehimize ama topu almaya giden yok.Aynı şekilde taç oluyor ama hızlı kullanıp pozisyona girmek yerine sete çevirip geriden başlatıyoruz.

Son bir paragrafta hakem için.Arkadaş o nasıl bir barajdır.Bizden birisi artık yanına kadar geldi hocam bak şu baraja diye yine de sallamadı.Ne yapacaktı acaba ayaklarına mı kapanacaktı?
      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
        Bu taraftardan bir bok olmaz dostum.
        katılıyorum

her maç süper oynayacağız dye bir şey yok

maç da kaybedeceğiz

daha iyi nasıl olur onu tartışmalı

Yorum

• Beyler kabul etseniz de etmesiniz de bir gerçek var!
          TÜRK TAKIMLARI GOL YEMEZSE REAL MADRİD GİBİ OYNAR! GOLÜ YİYİNCE İSKAMBİL KAĞIDI GİBİ DAĞILIRLAR!
          Bu yüzden şampiyonluk istiyorsak ilk yarıda mutlaka bir gol atmalıyız!
          Ama öyle ama böyle!
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesela Gabriç olsaydı bugün, çalım atamadığı zaman elleri yana açıp hocaya bakmazdı, topa hamle yapmaya çalışırdı.
            Ya da, yere düşünce serilip hocaya gözlerini dikmez, kalkıp topa koşardı.

Jaja, ayağında top ile "Ulan içeri koşsanıza" diye beklerken çizgiye yapışmaz, ceza sahasına doğru hareketlenirdi.

Ulan, Gabriçin gittiği takımın İstanbuldaki maçına gitmezsem ne olayım....
            gabriç ankaragücüne gitti değilmi?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim bu seneki en sıkıntılı rakiplerimiz lige yeni çıkan 3 takım ve sıradan Anadolu kulüpleri (Antalya, Sivas, gibi ilk 10'un altında sıralanan takımlar) olacaktır, diğer maçlarda (İstanbul takımları, Kayseri, Bursa, Ankaragücü gibi kafaya oynamaya çalışan takımlarla olan maçlar) galibiyete daha yakın olan taraf biz olacağız ve bu maçların çoğunda istediğimizi elde edeceğimizi düşünüyorum.

Söylemek istediğim yanlış anlaşılmasın rakibimiz derken 34. hafta sonundaki sıralama rakiplerimiz değil, hafta hafta rakiplerimiz anlamında söylüyorum.

Son yıllarda her sezon lige yeni çıkan hemen her takıma en az 3 puan kaptırdığımızı gözönüne almak lazım, ayrıca lig dibindeki ve dibe yakın takımlara karşı rakibi ciddiye almamaktan kaynaklanan bir konsantrasyon sorunumuzun olduğunu da söylemek mümkün...
              Abi zaten derbilerde süper bir görüntü olacağını bilsek bu beraberlikler vız gelir tırs gider

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaten herkesin birbirini yenebildiği bir ligde böyle bir kıyas yapmanın manası ne.

İbb'yi yenip şampiyon olalım o zaman. Malum Beşiktaş'ı yendiler. Hele bursayı da yenersek daha 10. haftadan çıkalım tura.

Böyle bir mantık olamaz.

Kaldı ki fenerin 4 attığı takımı yenemedik de kardeşim biz bizzat Fener'i yenmedik mi

Bazen puan kaybetmek iyidir. Yeterki gereken dersler çıkarılsın.

Şu araya 9 puanla girmek enfes olurdu, olmadı. Takımımız çok yorgun, bugünkü hava şartları da tuz biber oldu.Her şeye rağmen bunlar bahane değil, kazanmalıydık tabi.

Arayı iyi atlatırsak dönüşte fırtana gibi devam edebiliriz. Eksikler, aksayan yönlerimiz az değil. Tv başından maç izleyerek taktik yorumlamayı, oyuncu ve oyuncu değişikliği seçimni yorumlamak ne derece doğru bilmiyorum ama bu noktada da sıkıntılarımızın olduğu kanısına varılabilecek bir maçtı.

Herkes gereken dersleri alırsa ben olumsuz bir tablo görmüyorum.

3 maç. 7 puan. Kazanılmış bir derbi. Şimdi araya giriyoruz. Sezona başlarken Teo'yu kazandık, Jaja hazır. Gabric olayı detayını bilmesek de can sıkıcı gözüküyor.

Bunun dışında her şey yolunda.
                Aynen katılıyorum. Kazanabilsek bu futbola rağmen -ki yaklaştık da- çok iyi olacaktı. Ama bu puan kaybı da futbolculara ve hocaya ders oldu bence. Bir daha deplasmanda 2 orta sahayla oynamayız bence.

Yorum

• kadırga tv yi açın da yönetimin yaptığı kepazelikleri dinleyin adam belgeleriyle konuşuyor umut bulut gerçeğini daha ii anlarsınız ben umuta çok küfür ettim ama özür diliyorum allah belasını versin basının önüne umutu atanı yazıklar olsun ya kulüpte neler dönüyor umutun abisiyle konuştular her şeyi anlattı şenol hocadan allah razı olsun diyor umutu kurtardıuğı için
                  Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dur yahu, daha ligin başı. Hemen gemileri yakmışsın. Fb'nin 4 gol attığı takımla bu akşamki takım arasında başta kaleci olmak üzere dağlar kadar fark vardı bir kere.
                    kalecilerini pek ölçemedim ne de olsa Alanzinho çok kolay harcadı pozisyonları,oyunu açamıyoruz,açacak oyuncumuz yok,sahne alamıyor hiçbiri kaçak güreşin peşindeler Egemen hariç..bu takım 34 haftada en az 70 puan toplamalı mağlubiyetleri de sayarsak erken puan kaybı çok kötü oldu İstanbul takımları uyandılar...Bursa 3'te 3 gidiyor ve milli maç arasını 3 puanla kapattılar biz napıyoruz 0-0 maçları açamıyoruz..şu takım geri düşseydi inan maçı çeviremezdi aydın abi o kadar tatil moduna girmişler Hele Colman...
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Hakemin rezil yönetimide dikkat çekiciydi.Sadece bizim açımızdan değerlendirmiyorum, adam ağzından düşürmedi neredeyse o zımbırtıyı ve ortalama 30 saniyede bir çaldı.
                      En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 00:52.

Yorum

• İlk olarak TraBz1o61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kadırga tv yi açın da yönetimin yaptığı kepazelikleri dinleyin adam belgeleriyle konuşuyor umut bulut gerçeğini daha ii anlarsınız ben umuta çok küfür ettim ama özür diliyorum allah belasını versin basının önüne umutu atanı yazıklar olsun ya kulüpte neler dönüyor umutun abisiyle konuştular her şeyi anlattı şenol hocadan allah razı olsun diyor umutu kurtardıuğı için
                        bunun yönetim oyunu olduğunu bilmeyenöi var...

Yorum

• yahu amma karamsar adam var burda anlamıyorumki nolcak alt tarafı 2 puan ön sıradan kopmamak önemli olan abartmasak bence takımda gayet iyi yani çokda ii olucak ilerleyen zamanlarda bugün bu maçı hakem katletti şenol hoca iyisini bilir şampiyon olucağımızdan gram şüphem yok ama takımda bi yorgunluk gerçekten var liverpool gibi bi takımdan gelip antalyayla oynayınca insan bide elenmişsin böyle olması normal ya buda nazarımız olsun

Yorum

• Şenol hocanın tek yanlışı, ceyhun-colman değişikliğiydi. onun yerine alanzinho-barış ataş değişikliğini yapsaydı. Takım orta sahayı kitlerdi, ileride daha çok gol şansı bulurduk. Hem colman da mevkisinde oynardı ve muhtemelen daha etkili olurdu..
                            Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
                            LAZIM OLACAK

Yorum

• İyi ki "Onurumuz" var...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu gün oynadığımız maçla ilgili hoca, futbolcu ve takım eleştirisini anlarım...Mesela bence de yanlış bir 11 le başladık maça...Ama bunun üzerinden "hoca vasat" hükmünü ifşa bence komik oluyor...Bu vasat hoca üç senedir derbi kazanamayan takıma derbi kaybettirmedi...Bu vasat hoca, aldığında dökülen takıma bir oyun şablonu oturttu...Bu vasat hoca daha geldiği bir yıl olmadan 2 kupa kaldırdı...Eğer sahiden bu camianın "vasatı" Şenol Güneş ise vasatın üzerine kim çıkıyor bilemiyorum...Hatta bu Lig için de sorabilirim aynı soruyu...

Bir de "büyük takımsan böyle maçları kazanacaksın" ifadesine bitiyorum...Büyük takımız ve kazanamadık dün Real in kazanamadığı gibi....
                                Bence daha küçük cümlelerle eleştiri yapmak ve içini doldurmak daha anlamlı...Hoca yanlış 11 le başladı, muhtemelen böyle bir Antalya orta sahası beklemiyordu. Ben de böyle bir Kerem beklemiyordum mesela...
                                katılıyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X