Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol hoca maçın içine etti malesef.
    alan,yattara ve jaja 3lüsü ile başlayarak orta sahayı antalyaya teslim etti.garibim colman nereye koşacağını şaşırdı.ikinci yarı ohh ceyhunu alıyor dedim birde ne göreyim oyundan alınan adam colman.bide yattarayı oyundan alınca araya top atacak adam kalmadı ve 70ten sonrasını pozisyonsuz bitirdik.yazık giden 2 puana ve yalanziho'ya
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja yı hepimiz beğendik sanırım...Bir de kafaa vurabilse
      boyu uzun diye kafa iyi vurur sanılıyor.
      kornerlerde falan hep içerde.(üstelik birde gol kaçırdı.)
      ama adam kafa vuramıyor işte...

Yorum

• Öyle görünüyor ki göbeği üçlemek zorundayız...Kalan 3 ü nasıl yerleştiririz önümüzdeki günlerin konusu bu galiba...Mesela Jaja yı nereye koyalım?
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu aksam ıyı günahkar olduk..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Kolay olarak nitelendirebileceğimiz deplasmanlardan birinde 2 puanı kaybettik. Sezon içerisinde bundan daha zor geçecek deplasmanlarımız olacağı için 2 puana gerçekten yazık oldu. Herkes farklı düşüncelere sahip olabilir ama şampiyonluk yolunda kaybedilmemesi gereken 2 puanı Antalya'da bıraktık.

Sadece bu maça ya da sezon başından beri oynadığımız 4-5 maça bakarak "Şu gitsin, şu defolsun" dememizi gerektiren bence tek bir oyuncu bile yok.

Cale biraz formsuz,
            Colman biraz etkisiz,
            Alanzinho ve Umut hala kaçırıyor,
            Yattara'da 90 dakikalık bir oyuncu değil...

Bunlar benim gördüklerim ancak bu haklı eleştirilerin düzeltilebilecek ve geliştirilebilecek yönleri var. Her ne kadar en zor Yattara'nın düzelmesini görüyorsam da bu takımın oyuncuları çok çalışmak zorunda...

Antalyaspor maçının ilk yarısını ziyan etmelerine hiç hakları yoktu!
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• hoca liverpool maçı bahanemiz olabilir...

Yorum

• sovmeye hakaret etmeye gelince herkes taraftar oluyor.urun almaya bilet almaya gelince taraftar yok.biz bu taraftarla zor sampiyon oluruz sabir diye bisey yok taraftarda.ama her seye ragmen ben takimima guveniyorum bu yorgunduk ondan puan kaybettik kazanabilirdik ama olmadi
                22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu hakemm tam bır serefsizz rızedekı mactada trabzon dusmanı oldugunu bellı etmıstı.. o nasıl barajdı öle
                  Selçuk itiraza yanına gidiyor hakemin adam düdük çalıyor Jaja kullansın diye..Yazıklar olsun!

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi
                    ondan zaten yattara ciktiktan sonra liverpool takimi bizim sahadan cikmadi
                    sende bir yattara hayranlığı var kardeşim belli..
                    ama objektif ol biraz maç 1 0 ıken ılk on beş dakkada 3 0 olabılırdı o maç yattara geçtıgı adamı bıdaha bıdaha geçmeye çalışmayıp pas verse boş teoya
                    daha özverili oynasa mesela...
                    yattara çıktıktan sonra takımın fızık gücü düşmüştü zaten yattarayla bı alakası yok..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1995 yılından beri yazıyorum... Fikrim hiç değişmedi, Şenol hocanın değişmediği gibi... Yatsın kalksın Onur'a dua etsin...

aynen abı su onur egemen serkan olmasa varya bız her mac cıldırırız...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• jaja bugün belli oldu ki forvet oynamak istemiyor umutla rotasyona girmeden önce forvet oynarken sğreki geriye gelip pas alıp oyun kurma çabasındaydı.Alan yedek olur.teo forvet olur.Umut sıkışan maçlarda gerçekten umut olur.solda engin olur.
                        yani;

-------------onur-------------
                        serkan-----glo---------ege-----cale
                        ------selçuk--colman-------
                        yattara--------jaja--------------engin
                        -----------teo-------------

Yorum

• [QUOTE=Erdal;1917121761]
                          İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gürcan abi, bütün düşündükleriniz doğru diyelim; bir maç atladı diye "vasat" mı olacak hoca? Ben hoca'nın 11 i doğru demiyorum...Hatta bence Yattara tam işe yarayacakken çıktı...Ama bunlar hata...Ve evet Şenol hoca da hata yapacak...
                          Asla vasat denemez.
                          Ama Bursaspor maçından sonra nasıl övdüysek nasıl övgüyü hak ettiyse aynı yergiyi de hak ediyor. Takımın son haftalardaki harika kurgusu hocanın eseri ise bugünkü berbat kurgu da hocanın eseri olmalı. Övgüler hocanın olduğu gibi yergiler de hocanın olmalı. Bugün kişisel bir hata ile veya sakatlık ceza gibi eksik kadro ile 2 puan kaybetseydik sorun değildi. Ama açık olarak oyun kurgusundan kaybettik. Rakibi iyi tahlil edememekten, rakibe saygı duymamaktan kaybettik.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle görünüyor ki göbeği üçlemek zorundayız...Kalan 3 ü nasıl yerleştiririz önümüzdeki günlerin konusu bu galiba...Mesela Jaja yı nereye koyalım?
                            Forvetin arkası, serbest adam. Çok açık net bu mevkinin adamı abi. başka hiç bir yerde de oynamaz. Orada da efsane oynar.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• "Şenol Güneş yatsın kalksın Onur a dua etsin"...Peki Onur kime dua etsin? Şifo kime dua etsin? Takımın 8 aydır geldiği noktayı bir tek Onur a havale ettik ve işin içinden çıktık şimdi öyle mi? Etme abi etme Deep Blue....
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya takım yorgun ya.adamların koşacak halleri yoktu.yine iyi mucadele ettler.abatmayın arkadaşlar.1 maçta yerin dibine sokmayın takımı ve şenol hocayı ne biçim adamlarsınız ya.iyi oldumu süper şenol hoca bi hata yaptımı yazıklar olsun senol hoca.bizim bizm insanımızdan başka kimimiz var.geçen sene allak bullak olan takımı toparladı adam etti.bu takıma bide engin baytar gelecek.gabriç konusuna gelirsek adam gitmek istedi.bu adam iyi oynasa senol hoca oynatır onu biliyorum formayı hakedene veriyo.yapmayın arkadaşlar takımımız iyi bide milli maç arası girdi sivasspor maçında iyi bir trabzonspor seyretcez.emin olabilirsiniz.
                                jajaya gelirsek biraz bana ohaa diyebilirsiniz ama stili rivaldoya benziyor onun gibi demiyorum ha stili koşusu şut çekimi rivaldoyu hatırlattı bana iyi futbolcu çok goolerini seyretcez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X