Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım yorgundu lafına hastayım
    Üstelik en çok dinlenen takım da bizimki .
    Ayrıca bilimsel bir gerçekliği hatırlatayım. İnsan bedeni için 48 saat yeterli.
    Aklıma Mourinho geliyor, yorgun olan evine iki kuruşluk ekmek getirmek için sıcağın altında çalışan milyonlar Veya her sabah ezanıyla tarlaya giden ninelerimiz yorgun olabilir. En son maçını dört gün önce oynamış milyon dolarlar alan oyuncular yorgun filan olamazlar. Zaten bugünkü sorun da bu değil.
    Takımı eleştirmeyelim diyenlere de katılamayacağım. Kaybettiğimiz 3 puan var ortada. İyi oynayıp kaybetsek sesimiz çıkmaz. Ama bir takım bu kadar değişir mi diye düşününce de tuhaf bir yanlışlık olduğu açık.
    Tek tesellim ise bir yol kazası olma ihtimali. Ancak takım kaldığı yerden devam ederse içimiz rahatlayacak.

Yorum

• galatasaray misimoviçi almış sanırım bize lazım olan topçuydu

selçuk colman
      misimoviç

ne iş yapardık be....

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu takım şampiyon olacakda biz de göreceğiz..ütopik şeylere inandık yıllardır 27 senelik başarılarımızla övünüp duruyoruz yıllardır...Fener'in 4 attığı takıma gol bile atamadık saolsun cömertçe net 2 pozisyonu harcadık alanzinho sayesinde ve Alanzinho'nun kesinlikle takımda yeri yok,Colman ve Yattara'ya terapi yapılması gerekli olup kendilerine gelmeleri gerekiyor bunu kaç defa söledik...Serkan ve Cale acayip oyundan düşüyorlar hele Cale kaç atak yedik onun tarafından..takımda sol açık yok olması biline biline Gabriç neden kiralandı.. Selçuk vasat...Giray'a kaç maç daha sabredeceğiz bilmiyorum..Ceyhun bir fiyasko..hepsi erken tatil modundaydılar bu adamlara uzun kulvarda nasıl güvenilecek bilmiyorum ancak Egemen'i tebrik ediyorum bayaa mücadele etti..Onur'u da unutmamak gerek..gayet başarılıydı..şu maçı kaybedebilirdik o kadar açık sölüyorum..bu takım güven vermiyor ilerisi için...Bursa,Sivas,Kayseri,Gaziantep bu takımlara acayip zorlanacağız ve yenilebiliriz de
        Dur yahu, daha ligin başı. Hemen gemileri yakmışsın. Fb'nin 4 gol attığı takımla bu akşamki takım arasında başta kaleci olmak üzere dağlar kadar fark vardı bir kere.

Yorum

• hadi başlık açalım şenol güneş istifa diye, burdaki hocalardan birisini alalım takıma

Nerdeyse Milyar €luk kadrosuyla Real Madrid bile puan kaybediyor, bu yıkıp geçmek neyin nesi
          7
          Cngz_61

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            colman gibi , yattara gibi saha da dolaşan futbolcu izleyeceğime, Alanzinho gibi hata yapan ama deneyen oyuncu izlemeyi tercih ederim
            Alan'a kızgın olmama rağmen buna da katılmamak elde değil...

Yorum

• Ayrıca Gabriç, fena değildi, solda giderken topu ezmiyordu, seri idi. Yani çok da kral bir topçu olmasa da bu lige kalitesi yetiyordu, ama neden düşünülmedi anlamıyorum.
              Umut'a gelince, hücüm bölgesinde kayıptı, Alanzinho'ya attığı alda at pası dışında golcülük özelliği yoktu.
              Bu biraz da Umut'un bu maçta pasör görevi yapmasından kaynaklandı, peki ilerde golü kim atacaktı?
              Jaja ortasaha gibi oynadı, Alanzinho biraz daha soğukkanlı olsa maçı alacaktık ama kısmet.
              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• bence şenol hoca ile gabric arasında sebebini bir türlü anlayamadığım bir problem var.
                bu kesinlikle gabric in yeteneğiyle alakalı değil...
                Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Neyse umarım ders olur da.. bu tip deplasmanlar da Colman ve Selçuk ikilisine ortasahayı teslim etmeyiz.

Yorum

• ya valla takıma kızmıyorum top oynayamıosunki dk başı zırt duduk ya faul yapıolar çok çirkef oynadılar dua edelimde kimse sakatlanmadı gerçekten çok faullu oynayan deil oynatmayan bi takım hakemde buna çok göz yumdu o kartları önceden vermeliydiki bakalım öyle faul yapabiliyormusun

Yorum

• Bu takım sezon boyunca kaç tane ikili mücadeleye giriyor, kaç tane top çalıyor merak ediyorum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu gün oynadığımız maçla ilgili hoca, futbolcu ve takım eleştirisini anlarım...Mesela bence de yanlış bir 11 le başladık maça...Ama bunun üzerinden "hoca vasat" hükmünü ifşa bence komik oluyor...Bu vasat hoca üç senedir derbi kazanamayan takıma derbi kaybettirmedi...Bu vasat hoca, aldığında dökülen takıma bir oyun şablonu oturttu...Bu vasat hoca daha geldiği bir yıl olmadan 2 kupa kaldırdı...Eğer sahiden bu camianın "vasatı" Şenol Güneş ise vasatın üzerine kim çıkıyor bilemiyorum...Hatta bu Lig için de sorabilirim aynı soruyu...

Bir de "büyük takımsan böyle maçları kazanacaksın" ifadesine bitiyorum...Büyük takımız ve kazanamadık dün Real in kazanamadığı gibi....
                        Bence daha küçük cümlelerle eleştiri yapmak ve içini doldurmak daha anlamlı...Hoca yanlış 11 le başladı, muhtemelen böyle bir Antalya orta sahası beklemiyordu. Ben de böyle bir Kerem beklemiyordum mesela...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şşşş, gençler kaldırın Gabriç resimlerini.
                          Valla topyekün Ankaragücüne postalanırsınız. Hani bu iyi ihtimal.
                          Karabük de var tabii...
                          En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 00:44.

Yorum

• Şimdi şöyle de bir şey var. Biz yorgunuz diyoruz burda yorumlarımızda. Hem yorgunuz diyoruz hem de sadece 2 orta saha oyuncusuyla çıkıyoruz maça. Burada büyük bir tezat var en baştan.

Şenol Hoca nasıl böyle başladı ve devamında olmadığını gördüğü halde nasıl böyle devam etti anlamadım. Tüm maçlarda 3'lü oluşturduğumuz göbeği böyle yoğun maç temposundan sonra neden 2'li oynadık? Orta saha üstünlüğünü alamayacağımız çok bariz belliydi.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takım yorgundu lafına hastayım
                              Üstelik en çok dinlenen takım da bizimki .
                              Ayrıca bilimsel bir gerçekliği hatırlatayım. İnsan bedeni için 48 saat yeterli.
                              Aklıma Mourinho geliyor, yorgun olan evine iki kuruşluk ekmek getirmek için sıcağın altında çalışan milyonlar Veya her sabah ezanıyla tarlaya giden ninelerimiz yorgun olabilir. En son maçını dört gün önce oynamış milyon dolarlar alan oyuncular yorgun filan olamazlar. Zaten bugünkü sorun da bu değil.
                              Takımı eleştirmeyelim diyenlere de katılamayacağım. Kaybettiğimiz 3 puan var ortada. İyi oynayıp kaybetsek sesimiz çıkmaz. Ama bir takım bu kadar değişir mi diye düşününce de tuhaf bir yanlışlık olduğu açık.
                              Tek tesellim ise bir yol kazası olma ihtimali. Ancak takım kaldığı yerden devam ederse içimiz rahatlayacak.
                              bu oyuncuların başka bır ışı varmı?? gunduzlerı taksıcılıkmı yapıyorlar..yada tarladamı çalışıyorlar..sadece futbol...
                              hemde 4 gün geçmiş üztünden...
                              kesinlikle size katılıyorum..
                              yorgunluk bahane deil öncede belirttiğim gibi yattara ve umutu sonradan sokacaktı hepsi bu..

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
                                Bu taraftardan bir bok olmaz dostum.
                                Yaşın kaç senin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X