Ya şu maçı alsaydık oooooof of . Alan atsan şu 2sinden birini nolurdu ya ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
jajanın iyi bi kumaşı var bu kesin yalnız sahada sadece jaja iyiydik dersek haksızlık olur...selçuk harika top oynadı bunun yanında egemen hatasızdı serken ilk yarı yattaranın açığını kapatmaya çalıştı ikinci yarı yoruldu oyundan düştü...ama sahada bi colman vardı resmen oynamayacağım diye mızıkçılık yapan çocuklara benziyordu sadece futbolu değil hal ve hareketleri neden acaba parasın da iyileştirilme yapılmadı diyemi...İlk olarak UzunkmluqeNcLeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece sahada yıldızı parlayan Jaja idi. Gerisi yalandı abı sonuktuler bu futbolla gıderken yıne kupa yuzu goremıyeceıgz..
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaleden ıyı olacagı kesın ...
Şimdi bile daha iyi gelen topa her 2 ayağıyla vurabiliyor en azından veya olduğu yerde durur top çarpar falan.
Yorum
-
O pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldığında direk aklıma Kocaelispor'a attığı gol geldi, keşke benim aklıma geleceğine Alanzinho'nun aklına gelseydi...İlk olarak Sanliurfa61+2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho karşı karşıya kaldığı pozisyonu nasıl kaçırdı hayret bişey. Teknik olmasa tamam kaçırdı dicem tekniğide var.. Kocaeliye attığı gol gibi bir gol beklerdim açıkcası.. neyse sağlık olsun
Yorum
-
Sanki Şenol Hoca bir hazırlık maçında şöyle bir ofansif kadro deneyeyim diye çıkmış maça. İlk yarı sonunda Alanzinho ya da Yattara'nın yerine Ceyhun ya da Barış'ı bekledim, Colman'ı çıkardı. 2'li göbekle orta sahayı elimize geçiremiyoruz. Hele de deplasmanda bunu denemememiz gerekirdi. Üstüne de gelen değişiklikler daha da garip geldi bana.
Yorum
-
barış ataş'ın yattara'nın ceyhun'un kurtarıcı olduğu bir takımda gabriç de rahatlıkla oynar. son yıllarda izledeğim en sıkıı maçlarda ilk 10 da yer alır. hakem de tuz biber ekti. 20 sn'de bir düdk çalmalar filan. bu adamlar ispanya, ingiltere liglerini filan hiç mi izlemiyor merak ediyorum. her pozisyonda sanki PES oynuyormuş gibi cırt cırt düdük. yeter ama bize bir hakem lazımİlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabriçin gidişi durdurulsun orta sahaya acil adam alınsın.
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCalenin yerinde Egemen oynasın
Serkan - Glo - Giray - Egemen
Ceyhun
Farketmez - Selçuk - Colman - Jaja
Teo
Ceyhun
Engin - Selçuk - Colman
Jaja
Teo
Yorum
-
Bugün melekler yanımızdaydı. Maçı hak eden Antalyaspor'du. Tıpkı fener maçında olduğu gibi şansa kadere yenilmedik. Öte yandan, genele bakarsak çok şanslı bir camia olmadığımız açık. Şansla bu işler daha fazla yürümez. Şenol Güneş'ten birşeyler yapmasını bekliyoruz.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum