Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Art niyet yok diyorsunuz ama yamışsınız Alan ın maçlarını peki Yattaranın maçlarını saydınızmı heh ??? hangi maçta oynadı gol attığı fener maçındamı? yoksa liverpool? kimse yanlış anlamasın burda Alan ı savunmak değil amacım benim tepkim tartıya futbolcuların dengesiz konulması madem Alan bugün girdiği pozisyonları değerlendiremedi bende başka bir boyut getireyim işe yattara hiçbirşey yapmadı yada yapamadı tek bir olumlu birşey yapmadı faul bile yapmadı
    ona bakarsan alanzinhoyuyu o pozisyonlara kim soktu.2-3 kere alda at dedi.ama alanzinhoda yattarada bu takimin oyuncusu tartismayin adamlari boyle cok cirkin oluyor.

takim cok yorgun bu cok rahat gozuktu.

colman kotuydu ama cikarilmamaliyidi.yattarada cikarilmamaliyidi.alanzinho ilk devrenin sonunda cikarilip orta sahaya ceyhun veya baris takviye edilebilirdi.dakkalar gectikce senol hoca daha cok geriye donuk adamlari aldi.

umut resmen gitmek istiyorum dedi.satilsin

gunun iyileri jaja ve egemendi.bu jaja teofiloyla beraber gol olup yagar

3 hafta 7 puan
    22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi Burak için yorumun nedir?
      Cengiz, uzun bir konu ama şöyle söyleyeyim; eğer 4-3-3 oynuyorsak ileri üçlünün en az iki kişisi fizik üstünlüğe sahip olmalı. Yani Alan Yattara Teo üçlüsünün aynı anda sahada olduğunu düşünemiyorum.
      Bugün en büyük eksikliklerimizden birisi rakip defansa hiç baskı yapamadık. Sallana sallana ortasahaya geldiler ve ortasahada da iki kişi ile durduramadık. Gol yemediysek Egemen, Serkan ve Giray'ın müthiş mücadele gücünün katkısı çok büyüktü.
      Hoca bence kendi doğrularını bu maçta nedense askıya aldı. Belki rotasyon gereği ama gördüğümüz gibi olmadı işte.

Yorum

• ---------- Onur------------
        Serkan - Glo - Egemen - Cale

----------------------------

Engin--Colman--Selçuk--Gabric

------------Jaja-------------

-----------Teofilo------------

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kim ne derse desin bu takım sol kanatta Colman'la oynamalıdır. Eğer orta sahada Ceyhun yetersiz görülüyorsa Selçuk'un yanında ya Barış Ataş oynamalı ya da yeni bir transfer yapılmalı.
          Colman ilk geldiğinde mecburiyetten solda oynuyordu.

Hala sol açık oynuyor.

Ne diyem Mahmut mu diyem

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            al benden de o kadar.
            kaleciyle teke tek kaldığında aşırtsın diye bekledim ama onu da yapamadı.
            saçma cılız vuruşlar...

Benim Alan a asıl kızdığım altı pastan topun dibine girip aşırtıp bu golleri atması.Yoksa gol vuruşları kötü değil Alan ın.Bugün anlaşılmaz işler yaptı ben geldiğinden beri ilk defa küfrettim gol kaçırdı diye.Daha önce 3 e 3 2 ye 2 pozisyonlarda kaleye vuruyor diye kızıyordum.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İzlemek isteyenler için birazdan Trt özet geçecek,

Bkz:Özet geç lan Trt
              ne oldu sana böyle fean halde sözlük ağzına sarmışsın??
              Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

• takımı çok şişirmişlerdi.. iyi oldu bence arada böyle şeyler olur.. ama tabi bunun böyle maçlarda olmaması gerekir. bursa deplasmanında böyle oynarsın bir puan iyidir ama böyle deplasmanlardan kötü de oynaska 3 puan çıkartmak gerekir.
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Arkadaşlar tüm gemileri yakmayalim bir beraberlik için lütfen. Takımımıza güvenin. Bunu çok yapacaklar. Ama biz bunların üstesinden gelecek güçteyiz. Takımımızın yorgunluğuna verin...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ---------- Onur------------

----------------------------

Engin--Colman--Selçuk--Gabric

------------Jaja-------------

-----------Teofilo------------
                    of of Gabriç mi kaldı ?

Onur
                    Ceyhun
                    Engin - Selçuk - Colman
                    Jaja
                    Teo

Yorum

• İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

umut resmen gitmek istiyorum dedi.satilsin
                      ne alaka? koştu yine her topa. hala kaleciye kadar pres yapıyor...

Yorum

• allah askına su kadroyu yaparken caleyi suraya yazmayın yaw...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allah askına su kadroyu yaparken caleyi suraya yazmayın yaw...
                          Ferhat mı yazcan adam varda yazmıyoruz mu ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alanzinho ya gol attirmak deveye hendek atlatmaktan zor bence.

Alanin gol vuruslari hali sahada bile yapilmamasi gereken vuruslardi.

Bir de ikinci yarida kaleciden dönen topu sag ayagiyla rakip kaleye yollamak yerine tutmak istemesi yok mu,adeta bitirdi beni.
                            Başkanın gole yakın oyuncular diye bahsettiği oyuncularımızın bu tip bir sorunu var zannımca...
                            İlk yarı da Umut'un benzer bir pozisyonu vardı, topa tek vurmak yerine stop edip pas verecek adam aradı, bulamayınca antalyalı oyuncuya verdi topu, adamlar da iki pasla bizim kaleye geldiler...

Gol olup olmaması dert değil (bana göre) ama böyle bir topu buldun vur/dokun/itekle kaleye doğru, zaten ceza sahasında (hatta hücumda) çoğalmada sorunlarımız var, buldun pozisyonu yolla kaleye, varsın kaleci tutsun, direkten dönsün...

Yorum

• Hala Umut'u eleştirenler var adam ne yapsın Alan'a %100 lük gol pozisyonu hazırladı..
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak hayhay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne oldu sana böyle fean halde sözlük ağzına sarmışsın??
                                Yok abi bugün böyle takıldık.

Ama sözlükle haşır neşir olanların sayısı az değil galip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X