Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....böyle bir maçı bir daha oynamayız bu sezon...resmen katillerle oynadık...en az 3 kırmızı vardı hakem hepsini es geçti ...antalyaspor karaktersizinin zaten futbol oynamak veya gol atmak gibi bir niyeti veya yeteneği zaten yoktu....biz de bu kasaplara karşı 3 gün oynasak gol atamazdık ....

...maça gelince ..takım olarak gerçekten çok iyiyiz ...bugün beni tek üzen alanzinhonun performansı oldu ..eğer kendini düzeltmezse bundan sonraki maçlarda ilk 11 sanşı azalıcak...özellikle jaja üst düzey bi oyuncu olduğunu ilk maçı olmasına rağmen gösterdi ve çok olumlu işler yaptı...teofilo ile birlikte çok gol atarlar bu yıl...

....bide dikkatimi çeken bazı arkadaşlar colmanı eleştiriyor ama..ben katılmıyorum...dikkat edersek colman çıktıktan sonra orta sahada adam akıllı bi oyun kuramadık ...selçuk dahil 5 orta saha oyuncusundan hiç biri colmandan sonra sorumluluk almadı veya alamadı ...jaja ortaya kadar gelir oyun kurmaya çalıştı....

...evet bende gördüm colmanın çok top kaybettiğini sarı kart gördüğünü...ama bunun yanında her maç en çok koşan en çok presle top kazanan ..üst düzey futbol bilgisiyle takımı yöneten öldürücü paslar atan ..izleyenlere güzel futbol izllettiren de colmandır...colmanın oynadığı futbol harika bir futboldur ...böyle bir maçta tekmelerin ..çekmelerin havada uçtuğu çirkefliğin kol gezdiği bir sahada daha farklı olarak ne yapabilirdi ....colman kötü günündede olsa bu takımın beynidir...trabzonsporun güzel futbolunun sahadaki yöneticisidir...
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Bir sözde Colmana söylemek istiyorum. Yaw Yattarayi anliyorum adam 3 senedir yok. Su Colmanin cok istirarsiz olmasi insani acaip sinirlendiriyor. Bi bakiyorsun okadar iyi oynuyor ilerde iyi avrupa kulüblerde oynar diyorsun sonra öteki mac kiz gibi. Bide cok kritik bir mevkide oynuyor kötü oynadigi zaman nerdeyse virus gibi bütün oyunculara bulasiyor. Senol Hoca mutlaka bunu ona söylemesi lazim. Yoksa ileride satilip gider oynar yine germinal berschotlarda.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alan kadar tenik ama aynı oranda gol vruşu olmayan bir adam görmedim.
        Alanzinho ya gol attirmak deveye hendek atlatmaktan zor bence.

Alanin gol vuruslari hali sahada bile yapilmamasi gereken vuruslardi.

Bir de ikinci yarida kaleciden dönen topu sag ayagiyla rakip kaleye yollamak yerine tutmak istemesi yok mu,adeta bitirdi beni.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Allah bizi hakemlerden korusun. Bunların adalet duyguları aslında eyyamcılık!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• büyük takım dedınmı öylede böylede bu macı alacaksın kardesım.buyuk takım dedın mı bahaneler bulmayacak kazanacaksın.kötüde oynasan kazanacaksın buyuk takım budur...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• "Onur , Egemen , Serkan , Selçuk , Teo" ------- Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Birazda Jaja dan memnunum. Engin den umutluyum .
              Giray , Glowacki görevlerini yapıyorlar en azından .
              Gerisi sorunlu.
              Yattara , Alan , Colman istikrarsız .
              Umut, Burak kötü
              Cale Berbat.
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Alan ilk 11 oynayınca kötü oynuyor ama ikinci yarı girince iyi oynuyor kerata. Bence kesinlikle ilk 11'e alınmamalı, ikinci yarı oyuna alınmalı.

Yattara'ya da bir kaç maç daha sabredelim, eğer aynı tas aynı hamam ise devre arası göndermekte fayda var. Ben bildim bileli Yattara böyle, 6-7 senedir insanda değişiklik olur. Değişen birşey yok. Aynı tas aynı hamam. Maçı çok fazla bölük pörçük oynuyor.
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Alanzinho Yada Yattara ki bence Yattara kesinlikle Kulubede oturmalı..Ve Enginin artık donmesi gerekıyor 10Gunluk saktlık 2 ay olacak...
                  Geçen seneki Kurguya donmeliyız,Yer değişiklikleri Teo Umut Song,Glowacki,Burak Jaja
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Broos : Alanzinho'yu 11'de düşünmüyorum.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tamam bizim takım kötü oynadı belki ama karşı takım oyuncuları bildiğin kasap ve üstüne elektrik kesilmesi son dk lardaki hızlı oyunumuzu her faule yatarak soğutmaları gibi faktörlerde bizim sahadan 1-0 gibi bi skorla ayrılmamızı etkiledi bence.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu ben kaçırdığı gollere bile laf etmedim.
                        Derdimi anlatamıyorum galiba..

Fener maçının ikinci yarısı, liverpool maçının ilk yarısı yattara sahada idi.
                        Tam tersi fenerde ilk yarı, liverpoolda da ikinci yarı alan sahada idi.

Bu yarıları inceleyin, takım oyunundaki eksikleri görün...

Ne yaptığı, şahsi olarak hırsı ile ilgilenmiyorum. Kaçırdıkları attıkları, pasları, çalımları değil derdim.

Takım oyununu bozuyor...

Alanzinho sahada ise takım oyunu oynayamıyoruz...

Yattaranın varlığında bu sıkıntı yok bu sene..

Tüm maçları izlemiş biri olarak söylüyorum.
                        Şimdide takım oyunu diyorsun zaten ne Alan ne Yattara takım oyunu oynayacak futbolcu değil... Ama benim asıl anlayamadığım sürekli Alan hakkında eleştiri yapıyorsunuz...
                        Ağasarlı_61

Yorum

• İzlemek isteyenler için birazdan Trt özet geçecek,

Bkz:Özet geç lan Trt

Yorum

• Kim ne derse desin bu takım sol kanatta Colman'la oynamalıdır. Eğer orta sahada Ceyhun yetersiz görülüyorsa Selçuk'un yanında ya Barış Ataş oynamalı ya da yeni bir transfer yapılmalı.

Yorum

• 1 puana falan üzülmedim.. aslında yenilsek de sorun olmazdı.. fakat kötü futboldan öte bu kadar vurdumduymazlık beni sinir etti.. demek ki şampiyon falan olsak ertesi sezon rüyalarda buluşacağız..

Yorum

• Sadece sahada yıldızı parlayan Jaja idi. Gerisi yalandı abı sonuktuler bu futbolla gıderken yıne kupa yuzu goremıyeceıgz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X