Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sakin beyler sakin. 34 maçın 34 ünüde kazanacağız diye bir kural yok kazansak iyi olur ama yok. her zaman destek olmayacakmıydık takımıma ne oldu bir beraberlikle yelkenler suya düştü. sakin olup önümüzdeki mçları iyi değerlendirmemiz lazım.

bu lig değilmi trilyonlar harcayan fb gs bjk mağlubiyetler alıyoooo. takım daha iyi olacak

Yorum

• Onur
      Serkan - Glo - Egemen - Cale
      Ceyhun
      Engin - Selçuk - Colman
      Jaja
      Teo

Yorum

• Gabriç'in hayaleti Şenol Hoca'nın her puan kaybından sonra önüne dikilecek.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Bu maçta sevindiğim bir kaç nokta oldu en azından biraz bunları düşünüp kendimi mutlu edeyim:

1- Antalyaspor gibi bir çirkef takımdan kontra atak golü yemedik.
          2- Yenemiyorsan yenilme yaptık.
          3- Selçuk, Egemen, Giray, Serkan gibi yürekli oyuncularımızı izleyip biraz gönlümüzü ferah tuttuk.
          4- Jaja nın kaliteli bir oyuncu olduğunu gördük.
          5- Beğenilmeyen Umut Bulut'un, Messi denilen Alanzinho'dan kat ve kat daha yararlı olduğunu gördük.

Yorum

• Bir sezon olmasa bile 15 maç Cale'siz sol bek görmeyeceğiz sanırım. Egemen'i sol bek oynatsak olmaz mı..
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen hafta Beşiktaş benzeri bir şekilde orta sahayı yoksaymıştı. 2-0 olarak geri dönmüştü skor. Bu hafta aynı hataya Şenol hoca düştü. Ders alındıysa sorun yok diyelim.
              Sonunda doğru dürüst bir yorum geldi ya.

Sanki liderle aramızda 10 puan fark var ne bu gerginlik herkeste.

İlk haftalarını kayıpsız atlattığımız sezonda 14. olduğumuzu da gördük, 20 puan geriden gelen takımların şampiyon olmasını da.

Yorum

• Bu arada orta saha tel tel dökülürken ilk 11 de Barış Ataş ile neden başlamaz hoca anlamam ..
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ben bugün Barisi cok begendim. ilk 11de düsünebilecek oyuncu.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• Alanzinho=Yalanzinho.

Bunu kabul etmeyen var mi daha?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• 3 takviyeyle herşey harika olurdu.Sol bek sağ bek ortasahaya colmanın selçuğun alternatifi.Sol kanatı enginle kapatırdık.Serkanı sağ kanata yattarada iyi bi yedek olurdu.
                      Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• antalya İnşallah küme düşer. nefret ediyorum bu takımdan.
                        çok çirkefler. bizimle oynadıkları her maçta yapıyorlar bunu.
                        beşiktaşa karşı daha berabere kaldıklarını hatırlamıyorum.
                        Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Transfer sezonu bitmeden şu Yattara'yı Galatasaray'a yamayalım Hem biz kurtulalım hem onlar

Yorum

• şimdi kartları filanda geçelim...

sedat kırmızıysa yattarada kırmızıydı..

bahaneelr peşinde olmayalım..

sistemi bozarsan beraberliğe dua edersin..

Yorum

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alanzinho boş kaleye atamıyor doğru. ama dolu kaleye attığı zamanları çabuk unuttunuz benim balık hafızalı kardeşlerim. ama biz yattara'nın sakatım bahanesiyle oynamadığı onlarca maç biliyoruz. sırf taraftar yüzünden bu takımda duruyor. onun aldığı paraya çok da sağlam adamlar alınırdı. antalyasporun orta alanındaki kerem e bak mesela. adam yol etti bizimkileri. yattara 3 adam geçecek de orta yapacak da...
                              Hiç tartışmaya girecek halim yok. Alanzinho'yu gol kaçırdığı için eleştirecek kadar düşmedim henüz.

Adamın takıma katkısı yok. Onu anlatmaya çalışıyoruz. Ayağında top tutamıyor, şut atamıyor. Hele 1-2 tane şutu var ki bu akşam akıllara zarar. Adam tek ayakla oynuyor, o da sağlam değil. Sağ ayağı hiç yok. Bir futbolcu hele hele "teknik" olduğu iddia edilen bir futbolcunun tek ayağını kullanıyor olması komiktir.

Fiziki yetersizliğine değinmiyorum bile.

Dolu kaleye kaç tane gol atmış ? 5-10 ?

Yazımda "Yattara'yı övücü cümleler" sarfetmiş değilim. Kalkıp da "ama Yattara'da böyle, falan fıstık..." diye bir savunmanın içerisine girmeye gerek yok. Yattara'yı konuşmak gerekiyorsa konuşuruz. Dert değil.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alanzinho sizce ilerki haftalarda oynar mı oynatılmalı mı?
                                Alanzinhoya çok inanan biriyim. Ama bu Alan kendine gelene kadar birak ilk 11i kadroya alinmamali.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X