Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Antalyaspor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Engin'in hasretle beklenmesinin tek sebebi uzun süredir oynamıyor oluşudur Bir kaç maç oynasın kendisine olan tepkiler ve övgüler rutin haline dönüşür...
    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İyi güzel de Engin sol kanata pek ilaç olmaz çünkü Gabriç gibi hücuma olduğu kadar defansa yardım etmiyor ileride topla çok oynadığından geriye dönmeye nefesi kalmıyor bunu her maçta açık açık gördüm geçen sene.

Yorum

• Her türlü kazanmamız gereken bir maç

Hatta fark atmamız lazım. Tabi böyle dediğim için bana kızacaklar olabilir ama ne yapayım öyle görüyorum

Haydi TRABZONUM haydi , al şu maçı da liderlik koltuğuna tekrar otur

Yorum

• rakiplerimizin tamamı kazandı .mutlaka kazanmamız gerekiyor...

Yorum

• Bu macta puan kaybedersek cok sasirir ve yikiliriz. Kayipsiz gecmeliyiz. Milli araya lider girelim, moralmen önemli. Haydi Trabzonum, rakip kolay. Hata yapmayalim rahat mac olur.
            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• 3 puanı alacağız Allahın izniyle.

Yorum

• Bu maç için herkesten daha fazla sıkıntı içerisindeydim..

Rahat olun, skor veriyorum 2-0 bizim..
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 3 puani alip yolumuza devam edelim rakiplerimiz kazandi bizimde kazanmamiz gerekiyor. Hadi cocuklar galibiyetlere devam

Yorum

• Zor maÇ olcak ama Şenol hoca bu maÇin Önemİnİ anlatmiŞtir 3-0 aliriz İnŞallah.
                    61>34 MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

• zor maç ama almalıyız

Yorum

• Bursaspor maçı ile başlayıp Antalyaspor maçı ile bitecek olan bölümü sezonun ilk paketi olarak düşünürsek ligde ve süper kupada istediğimizi aldık ancak Avrupa'da elensek bile güzel futbol ilerisi için bizi daha da umutlandırdı.

Sezonun bu ilk paketini galibiyetle bitirip milli maç arasına moralli girmek ve 3 te 3 ile girmek gerçekten çok önemli.

Zor maç olacak rakipten daha çok final niteliğinde oynadığımız 4 maç(bursa-liverpool-fener-liverpool) bizim en büyük rakibimiz olacaktır.Özellikle son maçta aşırı yağmur ve zeminde takımı baya bir yıpratmıştır.Ancak takım olarak bu araya galibiyetle girmek bütün bu yorgunluğu atacaktır.

Rakipte Ömer gibi bir kalecinin olmayışı ve Antalyaspor'un en tehlikeli ismi olarak gördüğüm Zitouni'nin olmayışının yanısıra defans 4lüsünün yeni transferlerden oluşması bizim için avantaj olacaktır.

Bizde ise Liverpool maçının kadrosundan farklı olarak Teo'nun yerine Umut ve düşük bir ihtimal de olsa Burak'ın yerine Jaja ile başlayacağımızı düşünüyorum.

Zor maç olacak ama başarmak zorundayız.Rakiplerin kayıpsız geçtiği haftayı kayıpsız sonlandırmalıyız.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun maçı.

Güzel oyun istemiyorum,3 puan istiyorum.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Antalya'nın kalecisini fazla beğenmemiştim fener maçında.Jaja 11 de oynarsa bi tane yazar.Geçen seneki gibi erken gol bulursak bu kez kazanırız.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Liverpool nasıl ismiyle bizi yendiyse aynı tarifeyi bizde Antalyaspor'a yapmalıyız.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk 2 haftada alınan galibiyetlerin bir anlam taşımasını istiyorsak bu maçı kazanmalıyız.

Takım yorgun, çok üst seviyee geçen 3 maç oynadılar. Kolay değil, ama son bir gayret ile bu maçı da alırsak önümüze daha bir güvenle bakabiliriz.

Ben bu maç MEhmet Özdilek shov bekliyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X