Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezer sanki hayatında hiç futbol oynamamış gibi. Baskı yapan yok, hızlı oynama gerek bir durum yok 3-4 metre yanındaki adama pas atamıyorsun. Aynı şeyi defalarca yapıyorsun nasıl bir futboldur bu.
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vayy demek artık antepten bir puan alındı diye göbek atacak durumada geldik helal beyler böyle devam koşar adımlarla sıradan takım olma yolunda ilerliyoruz 25 senedir seneye diyoruz varsın busenede diyelim ama emin olun bu yönetiliş tarzıyla biz 30 sene daha bişey olamayız ancak hayal görürüz...
      ya arkadaşlar fazla yükleniyoruz takıma karşınızdaki takım antep yani boş takım değil en iyi adamını beşiktaşa verdi gene de beşiktaşı 2-0 yendi feneri 2-1 yendi galatasaraya kök söktürdü haksız bir şekilde yenildi bu son dakika golünü o zaman fener atmış olsaydı şimdi bursanın üstünde olurdu ve çocuklar gibi sevinirdi yapmayın hep destek tam destek bazı arkadaşlar sabır taşmasından bahsediyor yapmayın beyler bu takım bizim.....

Yorum

• Başlamışız yine saçmalamaya.. Kim malup durumdayken 90. dakikadda attığı gole sevinmezki ? Ne çabuk unuttuk lucianoların luganoların son dakka golleriyle malubiyetten kurtulan feneri , antepte sahaya gömüllen istanbul takımlarını? bursaada son dakikada sevindiğimizde bu yorumlar yoktuda şimdi neden var? Ne durumda olursa olsun büyük küçük her takım 90. dakikada atılan gole sevinir. ki biz küçük bi takımız. çok doğal

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 numara, bu gün farz edelim ki Sezer değil de sahada atıyorum Zafer olsa idi...Forvette de Burak ın yerine Teo...O zaman da şöyle dermiydik "Nerde bu Burak neden aldık Sezer i " ???
          Derdik tabi.

Burası Trabzon.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

10 numara, bu gün farz edelim ki Sezer değil de sahada atıyorum Zafer olsa idi...Forvette de Burak ın yerine Teo...O zaman da şöyle dermiydik "Nerde bu Burak neden aldık Sezer i " ???

ha işte bu ben de bundan bahsediyorum

geçen hafta gençler maçından sonra yerden yere vurduğumuz adamlara bugün niye oynatılmadı diyoruz.
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

%100 eminim diyen olurdu.
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak yusuf___61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen katılıyorum
                ünal karaman şenol hocanın acaba kafasınımı karıştırıyor.
                Hee Ünal Hoca Umut'la Sezer'i 90 Dakika oynat demiş Şenol Hocaya..
                Colman'la Cale'yi de getirmemesini söylemiş...

Ünal Hoca Sadece Boş boş duruyor Hiçbir işe karıştığı yok...

Yorum

• Tutturmusuz bir kupadir gidiyoruz,sanki kupayi mutlaka alacakmisiz gibi.

Ben bu aksam ve son 4 haftadir kupa kazanacak bir takim ve hoca görmedim.

Siz gördüyseniz bana da anlatin da aydinlanayim.

Bu takim gol kacirma rekortmenleri umut ve burak lami kupayi alacak?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kupaya odaklanma felan hikaye bana göre, sığınılması en kolay mazeret .. Manisa Fener'i elerse alabiliriz kupayı anca, yoksa bu takım derbi felan zor ..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Allah için soralım başlıkta online 138 üye var...Herkes bir 11 yapsa kaç farklı kombinasyon çıkar? Kaleci ve sağ bek hariç mutabık olacağımız kaç kişi çıkar?....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak rahmits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya arkadaşlar fazla yükleniyoruz takıma karşınızdaki takım antep yani boş takım değil en iyi adamını beşiktaşa verdi gene de beşiktaşı 2-0 yendi feneri 2-1 yendi galatasaraya kök söktürdü haksız bir şekilde yenildi bu son dakika golünü o zaman fener atmış olsaydı şimdi bursanın üstünde olurdu ve çocuklar gibi sevinirdi yapmayın hep destek tam destek bazı arkadaşlar sabır taşmasından bahsediyor yapmayın beyler bu takım bizim.....
                        antepde hiç bişe yoktu,bizimkiler oynasaydılar ligin en rahat maçı olabilirdi
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Burada sürekli söyledim, Selçuk İnan haftalardır kayıp, oynamıyor, tek bir katkı sağlamıyor, son derece formsuz. Buna rağmen her hafta ilk 11 de yer bulması gerçek anlamda bir skandal, akıl almaz bir şey.
                          Bugünki maçta isabetli tek bir ileri pasını göremedik, yazık diyorum başka da bir şey demiyorum. seni Manisa gibi 2. lige düşmeye aday bir takımdan Trabzon'a getirdik ama sen kıymet bilmiyorsun, böyle bir profesyonellik olmaz.Hayatında gelip gelebileceğin en üst mertebedeki takımdasın. Bir hafta 3 hafta kötü olabilirsin ama 10 hafta kötü olamazsın,takımı 10 kişi 10 kişi oynatamazsın.

engin Baytar'ın saatli bomba olduğunu daha evvel de söyledim, bugünkü antep golünü antepe o armağan etti. Topu kaptırdık kontra yedik. Beyefendi 40 metre koştu cezasahasına giren antepliyi kovalamadı ve yayın üzerinde durdu resmen golü izledi. song mecburen golü atacak beto'yu bırakıp jorginho'ya hamle yaptı, beto da boş pozisyonda golü yaptı.Bu kadar acemice bir gol yenmez. ayrıca engin de selçuk gibi maç boyunca tek bir olumlu hareket yapamadı.

sezer BAdur bu takıma niye geldi hep merak ettim. Şenol hoca sezer'i genelde önde olduğumuz maçlarda oyuna sokar ve ortasahayı diri tutmaya çalışırdı. Bugün neden Sezer'le başladı anlayamadım. sanırım hoca, ilk yarıyı berabere kapatmayı hedefliyordu ama yapamadı.ama eğer ikinci yarıda galibiyete oynuyorsan sezer ile başlamayacaksın, sağ kanatta daha yaratıcı ve başarılı olan serkan'ı 2. yarıda yerleştirdiğin sol kanattaki Ferhat'ı dışarı almayacaksın.Selçuk veya Sezer veya engin, bunlardan birisi çıkmalı idi.ayrıca ceyhun gibi biri varken sezer asla ilk 11 de başlamaz.CEyhun en azından daha yaratıcı.

Teofilo geldiği günden beri son 10 dakkada oyuna giriyor. Teo oyuna giriyorsa genelde zor durumda oluyoruz.Ve genelde son değişiklik olarak yapılıyor. O ana kadar sağdan soldan işleyemiyoruz. Teo nun girdiği anda teo'ya pas verecek kimse yok , çünkü teo son koz artık. ama teo kendi pozisyonunu yaratacak bir adam değil.Pas alması lazım. O oyunda iken ona pas verecek kimse yok ve takım 80. dakkada yorgun. Yani teo yu bitirmek istiyorsanız onu 80 de oyuna almaya devam edin.

gAbriç'i çok beğendim alanzinho ile birlikte takım daha atak gözüktü.ama bu maçı alamadı isek Şenol Hocanın yanlış seçimleri yüzündendir.
                          Şampiyonluk değil Önce Onurlu Futbol ...

Yorum

Dediğimiz halde Böyle oynuyorlarsa,Bir de kendi hallerine Bıraksak Hiçbir eleştiri yapmasak Kimbilir takım ne hale gelir....

Yorum

Abi, ortada bir realite var;Teo Umut'u kesemiyor. Var mı ötesi?

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eee ne dedik umut ve selcugun oldugu takımdan bişy beklemeyin...birde burak eklendi bunlara şimdi ,ve bizim taftarımız meraklıdır 2 3 gol atanı yere göge sıgdıramakta.. yıldız selcuk ve umut 10 numaralar.
                                Forvette 2 tane 100 metrecimiz oldu.
                                Hayırlı olsun.
                                *
                                Ofsayt bayrağı kalkan pozisyonlarda golü atıp,kalkmayan aynı pozisyonlarda kaçıran Burak;ne söyleyeceğimi bilemiyorum,senin adına üzülüyorum.Uğursuzluğunla geldin..işin kötüsü,bu hep böyle gidecek gibi.
                                *
                                Şenol hocanın bu takımı almasıyla hayatında ki en büyük riski aldığını söylemiştim.
                                Bu malzemeden helva çıkmaz hocam.
                                Boşuna uğraşma.
                                *
                                Bu takımın tekrar şampiyonluk kazanması için,uzun yıllar sürecek bir yapılanma projesi hazırlamak lazımdır.
                                Bugünden başlansa en az 5 yıl sürer..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X