Gürcan abi, Murat hoca abartmış olabilir...Ama o Eskişehir maçında Trabzon da idim...Ve Kesinlikle Barış harika idi o gün...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
kolay para kazandıgı ıcın havalara gırdıgını fılan soledı bızım zamanımızda bole degıldı bız forma ıcın savasırdık dedı ama barıs para ıcın savasıyo ve yattıgı yerden para kazanıyo ıyı bı trabzonsporlu oldugu tartısılmaz ama bu takıma ne verdı kıı hıcbısey...
Ama şunu diyorum Sezer i görmemiş olamaz...Belki şöyle düşünmüştür. Böyle bir maçta bu safhada kenara almak tamamen bitirir topçuyu gibi....
Böyle düşündüyse gerçekten çok yanlış bir düşünce...
Yani golü yer yemez çıkarmıyorsun ki oyuncu mahvolsun. Daha sonra oyundan çıkanlar oluyor sen bu adamı yine çıkarmıyorsun. Misal 60-70 arası Sezer çıksa ne kendisi yıkılır ne bişey olur. Zaten doğru düzgün oynamayan adam. Gündemde falan da değil durumu.
En son Selçuk'un bile çıkıp hala Sezer'in çıkmamasının mantığı eğer bu senin tahminin ise gerçekten abi, Sanırım Sezer Badur adlı oyuncu geleceğin yıldızı Şenol Güneş'in gözünde
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
kolay para kazandıgı ıcın havalara gırdıgını fılan soledı bızım zamanımızda bole degıldı bız forma ıcın savasırdık dedı ama barıs para ıcın savasıyo ve yattıgı yerden para kazanıyo ıyı bı trabzonsporlu oldugu tartısılmaz ama bu takıma ne verdı kıı hıcbısey...
Hami yayında bunları söyledi öyle mi ?
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Gürcan abi, Murat hoca abartmış olabilir...Ama o Eskişehir maçında Trabzon da idim...Ve Kesinlikle Barış harika idi o gün...
İstanbul'daki gs maçı olmalı, orada da Messi gibiydi. Son 15-20 dakika sanırım. Seyredince Gökdeniz'i aramayız,daha iyisi geldi demiştim. O kadar..
Geride hatırladığım sürekli düşen Barış..
Tamam hepimiz eleştiriyoruz, belli bir bakış açımız sevdiğimiz olabilir. Ancak takımdan geçen 3 önemli hoca da , üstelik birisi onu profosyonel yapan, hiç bir şekilde süre vermiyorsa da düşünmek lazım.
Murat Barış'ın akraban olduğu hissine kapıldım. Ne bileyim ya da sana büyü yapılmış olmalı. Bahsettiğin Barış bizim Barış'mı Messi'mi anlamadım. Barış ne zaman neyi iyi kullandı. Pres diyorsun kendisi yerden kalkamıyor. Top gelince var, o da düşene kadar. Ya da ofsaytta yatmış bekliyor. Defansta hiç yok, alt yapı bilgisi yok, topsuz oyunda yok, en iyi yaptığı şey geniş alanda çalım atmak.
Bunu konuşmuştuk seninle abi
Sen Barış olmaz demiştin,ben olur..
Zaten kaç maç oynadı ki yorum yapabilelim.Ben seyrettiklerimle iyi bir futbolcu gördüm.Sen öyle görmemişsin.
Üstte saydığın özelliklerin hepsi Barış'ta mevcut.
Yahu demeyeyim demeyeyim diyorum da. Şimdi böyle mesnetsiz amaçsız yazılar yazmanın mantığı nedir? Ha yok görüşünde çok sağlamsan, illa böyle olmalı diyorsan Selçuk dediğin adamın eksileri nedir onları yaz sonra da böyle böyle de.
Sonuçta görmek lazım bir daha Gürcan abi...Herkesi görelim...6-7 yi bulalım gerisi kolay...1 i bulduk
Musevi bir vatandaş dükkan açmış...İlk hafta ikinci hafta 3. ay gelip geçmiş satış yok...1. yıl dolarken bir müşteri gelmiş alışveriş yapmış...Müşteri gidince adam demiş ki "Siftahı yaptık artık karada ölüm yok bana, bir olduktan sorna gerisi gelir"
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
engin baytar tamam trabzonsporlu oldugunu anladık ama sahada hıcbısey yapmıyosun bıde soyunma odasına gıdıyosun televızyonda onu gorunce cıldıranlardan bırıde benım. madem bu kadar ıyı bı trabzonlu oldugunu soyluyosun orda kalıp o yedek kulubesınde takımını desteklıceksın yok ole engın baytar yok ole kacıp gıtmek bız yıllardır ne parasını yedık bu kulubun ne de yuzumuzu guldurdu ama bız kacıp gıtmedık olumune destekledık sende gıtmıceksın ekmegını yedıgın takımı bırakıp gıtmıceksın...
Bu arada başka bir topçu için yazsam okur geçerdim. Barış'a ciddi kırgınlığım ve kızgınlığım var. İyi olmasını eminim senin kadar istiyorum. Yıldız oyuncuya ihtiyacımız var. Onda bu ışık vardı ama o bize hayal kırıklığı yaşattı.
Yorum