Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'a yakışan T.Direktör AhmetÖzen

hiç değilse bu adamı sen adın, senin transferin, benim futbolcum davası yapmıyodu.

Yorum

• Bu akşam Gaziantepspor forması giyip o sahaya çıksaydım Giray'a çalım atamazdım diyen var mı ?
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Aslında doğru kimse inanmıyor zaten bu sene şampıynonluğa ya da 2.liğe ama bu takımı tutuyoruz ya sinirleneceğiz tabii ki

Yorum

• Bu Sezer Badur'un Hüseyin'den farkı ne hatta Hüseyin daha iyiydi.

Yorum

• Çok çok yumuşak bir takımız.

Teo'ya bu kadar para verildi de nerde!

Takımda laçkalık var.

1 puana sevinen futbolcuyla şampiyonluk ne kadar düşünülebilir.

Golden sonra topu alıp santraya koşmaya çalışan Burak var. Geri kalanı köşe gönderinde saçmalıyor.

Ben işe gidiyorum. Bakalım artık sabahı nasıl yapıcam.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sezer'in Trabzonspor'a geldikten sonra oynadığı bir kaç maçta büyük takım oyuncusu olamayacağını anlamıştım zaten. Bu maçla tescilledim kendi adıma.
              Sezer gibi cok oyuncu var bu Takimda, sadece bir macla bu Adama bu kadar yüklenmeyin..!!
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sıfıra inmek diye bir tabir vardır hani...
                Neden inemiyoruz;
                yattara'dan başkasına harammı sıfır çizgisi...
                Kuvvet yok kardeşim takımda , adam kendini kuvvetli hissedemiyor ki insinde çizgiye oradan top kessin yada adam geçsin. Keita ' nın oynadığı bazı maçlarda yaptıklarını görünce bir takımda yaratıcı futbolcunun önemini daha çok hissediyorum .. ( YATTARA )

Sabırla beklioruz 1 daha ki seneyi her sene aynı şeyi söylüyoruz ama inşallah seneye daha duyarlı yönetimin yaptığı daha olumlu transferler ile bir yerlere geleceğiz .
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• yaklaşık 4-5 haftadan beri hermaç sonu diyorum bu sezon hedef kupa şenol güneş önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturmakta takıma kimi kazandırabilirim bunun peşinde artık gerçeği görün bu sezon bitti asıl hedef önümüzdeki senenin yapılanması

yaptığımız eleştiriler ise bir sığınma sinirimizi başkasından çıkarma oyuncumuza ve teknik direktörümüze verdiğimiz tepkiler anlık değişebiliyor 2 hafta önce giray kral ken bu hafta kötü şenol güneş iyiiken bu hafta korkak...

gençlerbirliği maçında ilk yarıda oyundan alınan ve hiçbir şey üretemeyen hatta burada büyük tepki gören colmana sığınma bu hafta neden farklı mı olacaktı

yada gençlerbirliğinin geçen hafta sol tarafımızı hallaç pamuğuna çevirdiği bütün ataklaının sol tarafdan geldiği ve caleye verdiğimiz tepki de ortadayken neden bunlara sığınma

yenseydik bunlar olacakmıydı?

dediğim gibi önümüzdeki senenin yapılanması için bazı oyuncuları oynatıp performansına bakacaksın

tercih formsuz olan bu iki oyuncu ile başlamıştır bundan sonrada devam edecektir.takımdaki futbolcularda belli düşüş ve dalgalanmalar var kadroya alımayan bu iki futbolcu için geçen hafta yaptığımız eleştirelere bir geri dönelim.

şapkamızı önümüze koyalım bu takım şuan zirvede olsa bile şampiyon olabilecek kapasite yok
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takimimizin bir hedef takimi olmadigini gördük.

Oyuncularin tamaminda beceri ve sorumluluk alma eksikligi var.

Bu takim derbi kazanamaz,kupayi da kazanamaz.

Cünkü kazanmi azmi yeterli degil bu takimin,buna bu aksam yine kanaat getirdim.

90.dakikada gol atiyor,sov yapiyor neyin sovunu yapiyorsa...
                    Tamamen katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Giray çok kötüydü.
                      Ligin ikinci yarısındaki en iyi stoper olduğu gerçeğini değiştirecek kadar kötü değildi .

Aynı şekilde Onur . Bunlar geç kalınmış kazanımlar .

Yorum

• vayy demek artık antepten bir puan alındı diye göbek atacak durumada geldik helal beyler böyle devam koşar adımlarla sıradan takım olma yolunda ilerliyoruz 25 senedir seneye diyoruz varsın busenede diyelim ama emin olun bu yönetiliş tarzıyla biz 30 sene daha bişey olamayız ancak hayal görürüz...
                        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• bursaya bakıp ders almaları lazım adamlar yırtıyor kendını...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• allahım yarabbim bir şey demiyeyim diyorum ama duramıyorum colmanla caleyi ilk onbiri bırak 18 bile almadın tamam cezalandır ama bu nasıl cezalandırma tamam colmanın performansı düşmüştü ama cale en iyi dönemlerindeyken neden kesiyosun onuda geçtim nasıl bir orta saha kuruldu serkan bir sağ açık oynuyor bir solbek bir sağbek ferhatı calenin yerine aldın perfermansı yüksek diye ama onuda ikinci yarı çıkardın orta sahada sezerle final paaslarını yapmaya çalışıyoz ulan takır takır top oynayan kadroyu niye bozuldu onuda anlamış değilim neyse allah hepimize sabır versin artık bir dahaki seneye ve kupaya odaklanacaz
                            son olarakta alnzinho ve diğerlerine trabzonspor beraberliğe sevinmez son yaptığınız hereket çok yanlıştı takımın büyüklüğünü anlamış değilsiniz herhalde

Yorum

• Vallahi sinirim hala geçmedi. Futbolculara baksınlar incelesinler bakalım ne dertleri varmış. Bir gün Allah korusun bu taraftar kötü isyan edecek futbolcusuna da yöneticisine de
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir takimin gol umudu fb ve bjk de sac bas yolduran burak ve yetenekleri sinirli olan umut ise oturup uzun uzun düsünmemiz gerekir.

Fatih tekke ye ne gerek vardi zaten,umut ve burak cuvalla gol atiyorlar görmüyormusunuz?
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X