Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25.Hafta | Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TrabzonuMuzu Tebrik Ediyorum.Engin Bugün Birşey Yapmadı Çıkarken Bir Tripler Allah'ım Sanki Çıkmasa Takımı Kurtaracak Önce Pas vermeyi Öğren Yav.Engin Ama bugün Macın En Kötüsü Değildi Gene:=)Sezer Sanki sivaslıların AJanı Trabzon'un Kötülüğü İçin Elinden Geleni Yaptı Sağolsun. Bir İnsan 1 Olsun Topa Düzgün Vuramazmı ya Cuma Cuma Bela Okuttular Maçı Seyrederken Hele Golü Yediğimiz Pozisyonda Ne Yaptıysa Adam Arkadan Hemen Atladı Adamın Hiçbir Yeri Değmiyordu Öyle Gördüm Daha Doğrusu.
    Bu Sezer Trabzonspor Da Oynamaz Göndersinler Sürmenespor'a Direk Niyetine Kullanalım Şunu....

Yorum

• giray zorla calım attırıyor kendine...

caya gidip durdu

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezer Badurcuları görelim .. İnsan 1 olumlu hareket yapamaz mı 90 dakika
        bu maçla birlikte o da ŞenolGüneş'in adamı oldu.. sahalarda sık sık görürüz artık

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eline sağlık.

Gol attığımızda niye seviniyorsunuz diyenler bile var

El insaf ya
          Yok arkadaş benim elime sağlıkta ben anlamıyorum bu TS taraftarını yani bizleri benmi yanlış düşünüyorum yoksa karşımda yorumlarını okuduğum diğer renktaşlarımmı anlamış değilim napalım sağlık olsun Yine sölüyorum sonuna kadar Şenol Güneş sadece ''KAZANINCA'' Şenol Hoca değil
          2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
          Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
          https://twitter.com/U_TS1967
          https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• beraberlik golüne 2-3 dakka sevinen ve forma cikaran futbolcu zihniyeti istemiyorum
            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• ''Berabere kaldığımız Antep, Bjkyi yendi'' diyecek kimse yok mu?

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala Selçuk'un neden oynadığını sorgulayan arkadaşlara da ne desek boş.

Ha bugün Selçuk iyi miydi hayır kötüydü,neden kötüydü maçı baştan tekrar izleyin isterseniz.
                hep diyorum yine diyorum önliberomuz olmadıgı için selcuk bu sene gömülü oynuyor gömülü oynayıncada bizim orta sahadaki üretkenligimiz düsüyor...yoksa selcuk kötü görünüyor...yanına bir ön libero atsak onuda bir adım ileri atsak daha iyi olacak...
                !

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak daha ne yapsın ölü takımda arkadaş , birşeyler yapmaya çalışan tek adam Burak ' dı gene ..
                  Daha ne mi yapsın ? 2 gol 2 asist yaptı da daha ne yapsın yani haklısın .. Umut'çul bi yorum yaptığın, birşeyler yapmaya çalışan tek adammış, gol atsın arkadaş, o pozisyonları harcamak yetenek ister ve Burak'ta bu yetenek mevcut ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• adamlar hırs yapmış ve bu sahada bütün istanbul eziklerini yendiler biz ise 2010 da hiç yenilmedik son 15 dakika 3 santrafor oynadık iyiyiz iyi.

Yorum

• İlk olarak UquR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yav arkadaş sizleri anlamakta imkansız Sezer oynamasa neden oynamadı dersiniz Oynadığındada bu sezeri oynatanın dersiniz...

Colman form düşüklüğü var dersiniz oynamadığındada neden oynamıyor dersiniz..

Alan 11 de çıkmasın diyosunuz son 15 dk maça girip maçı çevirdiğindede ilk 11 de maça başlasa çok farklı olurdu v.s diyosunuz..

Şenol Güneş bu maçı 0-3 almış olsa oo süpersin kralsın derdiniz şimdi elinizde olsa bi kaşık suda boğacaksınız

...

Aynen katılıyorum. Bir hafta önce oynayanlara sallıyorduk. Bu hafta ise oynamasınlar uleeem dediklerimiz oynamadıkları için neden oynamıyorlar diye yırtınıyoruz
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• maç kazanıcak bi yedek kadromuz yok.

Yorum

• Çok kötü oynadık çoook.

Yorum

• Serkan sol bek oynayacak , sağ bek oynayacak , ön libero oynayacak , ileriye dönük orta saha oynayacak .. Yeter be kardeşim oda insan adam sağ ayakla sol kanat oynuyor bunu becerebilen hatırlayabildiğim vardı yıllarca gidip ayağının dışıyla orta keserdi eski fenerbahçeli hani .. Ümit ÖZAT
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• kil oldum su sezere ya.. ayni hüseyin gibi oynuyor.. anca geri pas, hatali pas..
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Allahım Umutu ne zaman yedek klubesinde görücez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X