Allah kısmet ederse 5 kişi ordayız.Kasımpaşa maçı hariç O stada gittiğim tüm maçları kazandık.Bu maçıda alacaz inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor
Daraltma
X
-
bugün cumada yaşlı bi adam gördüm ts atkısı takmış gittim selam verdim pazar günü maça geliyo musun diye tabiki ailecek dedi. sonra eve dönerken bi araba gördüm plaka sonu 61 di. adam içinde birini bekliyodu. gittim selam verdim onada oda ailecek gelicez dedi. kime sorsam maça gidiyo doldurmak şart oldu o stadı..Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul
Yorum
-
İlk olarak Saltuk Buğra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün cumada yaşlı bi adam gördüm ts atkısı takmış gittim selam verdim pazar günü maça geliyo musun diye tabiki ailecek dedi. sonra eve dönerken bi araba gördüm plaka sonu 61 di. adam içinde birini bekliyodu. gittim selam verdim onada oda ailecek gelicez dedi. kime sorsam maça gidiyo doldurmak şart oldu o stadı..DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen cezalı..
Maçı kazanırsak taraftarlar Umut'u çağırıp üçlü çektirsin. Ondan sonra bakın Umut gelecek haftalarda nasıl oynuyor..TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Pazar günü için yağmur bekleniyor ama zaten yağmurun memleketinden geliyoruz, engel olamaz bize.
Çarşamba günü iş-okul-kar-maç saati gibi bahaneler vardı. Bu maç için artık bahane yok!
Dolsun şu stad.
Kartal özellikle Uğur Mumcu tarafından gidecekler varsa, bana eşlik edebilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen cezalı..
Maçı kazanırsak taraftarlar Umut'u çağırıp üçlü çektirsin. Ondan sonra bakın Umut gelecek haftalarda nasıl oynuyor..
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Ömer - Song - Giray - Cale
Serkan - Colman - Selçuk - Gabriç
Alanzinho
Teo
Teo'yu ilk 11 de görmek istiyorum...
Yorum
Yorum