Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de almadım daha bileti, doğuda yer mer kalmaz, tırstım. Gidip alayım bari.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Eminmisiniz doğuda yer kalmaz mı? Biz maç günü alcaz bileti.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Valla bana göre kalması gerekir.. Ama üstteki mesajlarda herkes 3-5 bilet aldık yazıldığına göre, garantiye alalım.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Teo 11'de Oynar Ve Kazanırız İnşallah

Yorum

• Taklaya gelmeyelim.

Ben de maç günü almayı düşünüyorum bileti.

Yorum

• walla biletleri alın bence bizim taraftarın işi belli olmaz

biz 3 tane aldık

bi arkadaşı aradım okuldan trabzonlu 7 tane almışlar maça ilgi yüksek olacak bence

sağlama alın işinizi

Yorum

• Bu sefer hiç mazeret olmaması lazım, 50 bini geçmeliyiz.......
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ya stada illaki girilir de doğu da olmak var.70 bin kişi gelmez herhalde.Ya da gelebilir mi?
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Maç günleri, stad gişesinden belli miktarda bilet satılma zorunluluğ var diye biliyorum.
                    Erkenden stada gidilirse, bilit bulma konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Yorum

• onur
                      ömer-song-egemen-cale
                      burak-colman-selçuk-gabriç
                      umut-teo

kesinlikle çift forvet burak yazmamın sebebi şu ilk maç hırsı çok farklı oluyor burak hazır şu hırsından faydalanalım 61.000 kişi yi burak şimdiye kadar rüyasında bile görmemiştir ve o hırsla bindirdikçe bindirir buna eminim
                      bence 4-1 biter ama saldıralım ve pas yapalım pas pas
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• belli sayıda bilet satılacak ama mesela bana 3 tane kombine geliyor trabzondan. onları stadyumun ordan alacam. tek sorun kombinelerin karşılığı batı tribüne denk geliyo ama ben doğudan almak istiyorum. güya yardımcı olacaklar bakalım. 7 kişi gidecez yoksa 4 kişi doğu 3 kişi batı olursa hiç hoşuma gitmez bu durum
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Manisa kupada Denizli'ye 4 attı.bizi de ilk yarıdaki maçta yenmişlerdi.dikkatli olmamız lazım.rakibi ciddiye almamız lazım.
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Başlık açma yetkisi olanlara sesleniyorum. Biranönce "Olimpiyatta hedef 50 bin seyirci Hadi herkes maça" gibi bir başlık açılmalı. Gövde gösterisi yapmalıyız o maçta....
                            Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sefer hiç mazeret olmaması lazım, 50 bini geçmeliyiz.......
                              inşallah
                              İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlık açma yetkisi olanlara sesleniyorum. Biranönce "Olimpiyatta hedef 50 bin seyirci Hadi herkes maça" gibi bir başlık açılmalı. Gövde gösterisi yapmalıyız o maçta....
                                sanırım başlık açma yetkisi belli kişilere özgülenmemiş.forumdaki her üye forum kurallarına uymak suretiyle başlık açma hakkına sahiptir (diye biliyorum).
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

Yükleniyor...
                                X