Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Manisaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvete Burak takviyesi
    Bu arada Karadeniz temsilcisi, Manisa maçının son taktik idmanını basına kapalı olarak gerçekleştirdi. Kart cezalıları Engin Baytar ve Egemen Korkmaz’ın yokluğunda teknik heyetin savunmada Rigobert Song’a, orta sahada ise Engin’in yerine Alanzinho’yu alıp, Umut’un yanına yeni transfer Burak Yılmaz’ı koyacağı öğrenildi. Gutierrez’in ise ikinci yarı forma şansı bulması bekleniyor.

Fanatikte yer alan haberde böyle söylüyor şayet ben bugün ilk 11 de burakı görürsem şenol güneş e olan inancımı yitiririm tamamen!!!

Yorum

• Stadyumun dolmasi ümidi ile.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• günaydın renkdaşlar.bugün çok güzel geçecek.bu hayattaki tüm stresi alıp götüren trabzonumu çok seviyorum
        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• şuan anadolu yakasında sağanak yağmur var, maça gidecekler su geçirmeyen bişeyler giysinler şemsiyeleri polis topluyor ...
          TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• Rakiplerimiz elbette puan kaybedecekler.. Oynadıkları futbol ortada.. ya hakem takviyesiyle kazanıyorlar ya da Cuma günü Bjk'ın yanında olan şanslarının yardımıyla.. Fakat burda önemli olan bizim ne yaptığımız.. Üstümüzde ki rakiplerle oynayacağımız maçları kazanamazsak hiçbir anlamı olmayacak bu galibiyetlerin..

Ayrıca şu rakipleri ve üst düzey yabancı transferlerine rağmen oynadıkları futbolu görüp de takımımıza daha çok destek vermemiz gerektiğini anlıyoruzdur umarım.

Yorum

• Bir yağmurluk dağıtırlar heralde Saatlerde ilerlemiyor ki gidelim maça

Yorum

• Manisa iyi bir rakip olmakla birlikte biz Trabzonspor olduğumuzu bilir ona göre oynarsak ezer geçeriz,
                yani ruhumuzu,savaşan kimliğimizi yansıtmamız lazım yoksa zor maç olur.Nasıl olsa evimizde oynuyoruz Teo ve Umut la başlasak olmaz mı diyorum,Zafer i de çok merak ediyorum.Hem maçı kazanmak hem kenardaki oyuncularımızı kazanmak istiyorum.(çok şey mi istedim acaba
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi
                  ya arkadaşlar ibb maçına niye hiç kimse gelmedi.takımın o maçta bize daha çok ihtiyacı vardı
                  Abi maçın saati çok tersdi.Stad o yüzden dolmamışdır.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi
                    ya arkadaşlar ibb maçına niye hiç kimse gelmedi.takımın o maçta bize daha çok ihtiyacı vardı
                    Mesai saatine geliyordu ve sürekli olarak kar yağışı uyarıları yapılıyordu . Biraz bunun etkisi görüldü . Bugün tamamen dolacaktır .

Yorum

• o saat ve hava koşulları yüzünden sayı bukadardır bariz belli bu bence ulaşılan sayı gayet iyiydi

3 eziklerin lig maçlarında akşam saatlerinde ulaştıkları sayılarıda biliyoruz Trabzonspor herzaman o stadı en iyi dolduran takım oluyor

bugünkü maçtada şansızlık yağmur yağması daha bilet almamış taraftarlarımızın bi kısmı yağmur dolayısıyla maça gelmeyecekler ama olsun 30 bin i bulacağız inşallah en az

Yorum

• hava kapalı

hafif bir yagış vardı artık oda yok

hava çok da soguk diil hani

35 bin kişi rahat

Yorum

• şimdi hamsi kuşumu yicem. hazırlanıp bakırky yolunu tutacam..

hava öğlen 12:00 den sonra acacak...
                          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 10:05.

Yorum

• Bol göllü bir galibiyet alacağımzı düşünüyorum.
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Bu maçta etkili oynuyacağımızı düşünüyorum.İnşallah gol pozisyonlarımızda(elfireniumutbulut)etkili olur ve bulduğumuz pozisyonları atarız.Bence bu maçın skoru umutun bu maçta gol atıp atamamasına bağlı.Trabzonda hava çok güzel, bizde burda maç saatini bekliyoruz.İnşallah bu güzel pazar gününde trabzonsporumuz maçtan galip ayrılır ve bizleri sevindirir..

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk oynamıyo sanırım oh beeeeee Sezer oynasın zafer oynasın
                                Teo nun ilk 11 de olcagını sanmıyorum Umut kaptan olduğu için büyük ihtimal o olur 11 de hiç istemesemde verem olmaktan korkuyorum
                                Futbola bakış açına hayranım.Her zaman söylerim.Yazılarını büyük bir şevkle takip ediyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X