İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor
Daraltma
X
-
Bizim takımda normal insan istemiyorum zaten...Bir tek Selçuk...Ona da yakışıyor normallik...Şaşırtmıyor hiç beni...O yatarak vuruş gol olsa tam Avrupa'dan futbol olacaktıİlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut normal insan değil
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdu maçında muhtemelen 4-4-2 yi deneyecek hoca....Kim çıkar?
bana kalırsa engini çıkartıp teo yu koyacaktır hoca
ceyhunu defansta alternatif olarak deneyebilir
bir de colman-selçuk ikilisinden birinin yerine sezeri koyabilir
bunun dışında bir değişiklik yapacağını sanmıyorum
çünkü her maç artık önemli bir hazırlık maçı olacak turu geçmeyi garantilesek de haftasonu önemli maç var"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Adam bizim maçı örnek göstererek LigTv'nin o kadar parayı vermesindeki haklılığını öne sürdü daha ne olsunİlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerdoğan arıkan ne dedi arkadaşlar bizi övmüş galiba
T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Hocam ben şikayetçiyim.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben şikayetçi değilim nitelik olarak da nicelik olarak da....
Yani aslında çok paralel bir düşünce sisteminin ürünü bu sitem.
Trabzonsporu zihnimde koyduğum yere malesef gördüklerimi yakıştıramıyorum.
Yahu uydursam, uzak olsam bişe değil.
Ama ben olabiliyorsam, biz olabiliyorsak, 100 kişi olabiliyorsa; o statdaki 25bin kişi de olabilir.
Olmalıdır.
Yorum
-
Girecek olanı sormuyorsun abiİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdu maçında muhtemelen 4-4-2 yi deneyecek hoca....Kim çıkar?
hadi tamam colman çıkar
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdu maçında muhtemelen 4-4-2 yi deneyecek hoca....Kim çıkar?Tolga
Ömer - Giray - Egemen - Ferhat
Sezer - Ceyhun - Gabric
Zafer
Gutierrez - Umut
____
Selçuk, Alan ve Colman dinlenir.. Gabric iyileştiyse oynar bu maçta..En son Sefa tarafından düzenlendi; 24.01.2010, 23:18.
Yorum
-
Ben birilerini bulup şu Colman ı kaçırtayım...Yoksa kesemeyeceğiz bu adamı
...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
3 lü defans kabus olur bizim için.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabriç düzeldiği zaman Enginin yerine onu görürüz. Bu sayede soldan yediğimiz pozisyon sayısı bayağı azalır.
Ama Teo'yu kimin yerine koyacağız bilemiyoru.
Alan diyemiyorum, tam Teonun gol atacağı ve anlaşacağı adam.
Umut diyemiyorum, uşak üzerine koyuyor. En azından öyle duruyor.
Colman olur heralde.
Ya da 3 defans mı oynasak
Maçına göre alanzinho veya enginden biri kesilir.
Tabi teo tam hazır olunca.
umut sola yakın oynar çift forvet olur.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
bence yine tek forvet çıkıp ikinci yarı teofilo yu koyacakİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdu maçında muhtemelen 4-4-2 yi deneyecek hoca....Kim çıkar?adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
Site yönetiminden de ricam var.Şimdi bu maç arefesinde siteye akım başlayacaktır.
Ancak öyle 61,TS gibi nik alamzlar.Sivaslı gibi nik alırlar.Maç hakkında yorum da yapmazlar.Gelir siteye fitne sokup giderler..Dikkatli olun,tahriklere gelmeyelim..
bu ve bunun gibi bir sürü mesaj var sivas forumunda gül gül öldüm
alem çocuk şu yiğidolar
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
Yorum
-
Şeytan diyor pozisyonları tek tek al video yap Şenol hoca ya gönder
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum