Benim sahsen bu mactaki gibi tansyonumun ciktigini hatirlamiyorum. Biraz daha sans yanimizda olsaydi en az 6 tane atardik. Hava kosullarina bide zemine veriyorum artik. Yinede Trabzonsporuma tebrikler...
ilk 30 dak. müthiş futbol, geri kalan dakikalar oyun kontrrolu hep bizde ilk yarıda son 5 dakika hariç, nerede ise pozisyon vermedik, defan sanki her an hata yapacak gibi duruyot, tuhaf hata yapmazlarsa iyi oynuyorlar,
golü yediğimiz ana kadar sivası resmen ezdik ama golden sonra takım inişe geçti ve dahada kendini toplayamadı.ilk yarım saat sağ kanadı koridoe gibi kullandıl takım gerçekten güzel top oynadı ama daha sonra oyuncular golden sonra soğdular alanzinho çok top ezdi colman zayıf kaldı umut her zamanki gibi kolay gol atmam dedi ve yüzde yüzlük pozisyonları harcadı engin saman alevi gibiydi yandı söndü ömer güzel bindirmeler yaptı cale hatasız ve güzel oynadı giray çerçevenin içini bir türlü tutturamadı velhasıl güzel başladı sıkıcı bitti
"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
helal olsun takımımıza hep böyle takıma ruh gelmiş be tek kelimeyle süper bütün oyuncular .sana şimdiye kadar laf söylediğim için utanmaya başlıyorum UMUT BULUT süpersin hep böyle ol seni ben sevmeye başladım ya herkez sever...
Ben bu sezon bu kadar hırslı ve bu kadar mücadeleci bir takım görmemiştim. Sivasspor kötü oynamadı, Trabzonspor kötü oynattırdı. Bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum, özellikle Umut ve Serkan'ı çok beğendim.
Yorum