Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine hüsran !!
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• haftaya avni akeri düşünemiyorum ya tam dolacak yönetim gitmezse çok kötü protesto olacak ya da o stadda 300 kişi bile olmaz
      Kişilere Değil Renklere Aşığız

Yorum

• bu maç biter hoca gider

yönetim inşallah gider de kim gelir bilinmez

Yorum

• bu takımın şu anda neresinde eksiklik var çok merak ediyorum..kimde problem var çok merak ediyorum...

Yorum

• İlk olarak ismail-dede tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sahadaki topçulardan önce kulüp genelinde temizlik yapılmalı ve bu güne kadar bu kulüple uzaktan yakından ilgisi bulunan yönetici çalışan vs. birdaha değil kulüp binasına girmek yanına bile yanaştırılmamalı bu dediğim olurmu olmaz olmazsa şampiyonluk bizim için hayaldende öte eğer şampiyon olacağız iddiasıyla bu takımın başına gelecek birisi olursa bilinki kocaman bir yalancıdır

Önce futbolcular.

Önce onlar.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• kimse brossu savunmasin adam hala ildeal 11 bulamadi her maca farkli 11le cikilir mi?? rotasyon denen seyinde icine etti
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• ben bordo mavi nette yonetimin ve teknik direktorun istifasini isteyenlerin gerekeni yapmadigini dusunuyorum. Eger ki secim icin 1000 imza gerekliyse o imzalarin toplanmasini saglicak ortam ve guc bordomavi.net te var. Mehmet ali yilmaz'inda dedigi gibi demekki verilen tepki yeterli degil !
                # 61 Onur Recep Kivrak
                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Buyrun Cenaze namazına..1-0'dan 3-1 verebiliyorsun maçı Yattara ve Fatih Tekke şu takımın herşeyiymiş göremedi(ler)k...Hadi Ersun Yanal'ı gönderdin Sene başı Samet aybabayı istemeyenler Hugo Broos larıyla zil takıp oynasınlar Sadri Şener'i göriyim bakalım bundan sonra yönetime gelebiliyor mu...Mehmet Ali Yılmaz Başkan Trabzonspor zirveye bu kadar basit...Bari ziraat kupasında bişeler yapalım...Ne diyim ya şu Akşam saati adamı çileden çıkarıyorlar..Psikolojim bozuldu şu takım yüzünden maçı iyi ki izlemedim radyodan dinledim spiker'in dediği laf Kasımpaşa Trabzonspordan daha çok galip gelmek istiyor ve arzulu oynuyor...Duyuyormusunuz Sadri Şener ve ekibi yediniz Takımı
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Eğer birgün çocuğum olursa trabzonsporlu yapmıyacağım onu kimsede çocuklarının ts li yapmasın kanser yapar bu takım
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bir daha bana kimse umut u yok cok kosuyo yok öyle yirtiyo biyerleri diye yazip savunmasin... yeter daaa gökhan desen ondan mal.. acilen yollanmali. paf a yollanmasi lazim bu ikisinin
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sadri Sener hic iyi görünmiyor vallah...
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• başkan maçtamı....

yüz ifadesini görebiliyorum

Yorum

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onun yüzünden ilk yarı 3 net pozisyon yedik nasıl izliorsun?
                            trabzonsporun 3 pozisyonu yok ki neti olsun ???

İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bos konusmayin bence gecen sene ayni takim ersun yanal'in elindeydi yapilanlar ortadaydi ama gonderildi simdi broos a verdiginiz destegi ersun yanal'ada vermismiydiniz ?
                            ersuna destek verdim broosa da şenola da görevdeki hocanın görevini bırakmamasından yanayım...
                            ama iç çamaşır değişir gibi hoca değişirsen . 90 lira borc 190 olur.
                            pardon Trabzonluyuz yerimizde duramayız hemen herşeyin değişmesini istiyoruz dimi
                            [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              baskanin hic iyi hali yok, yurat bir karis. Sanirim bu mac hugonun son maci olacak.
                              istifa etmez alacaklarını göz önünde bulundurarak ! yönetimde para yok diye kovmaz
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• yazık taraftara yazık
                                TRaBZoNLu GeNçLeR SaMSuN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X