yine hüsran !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak ismail-dede tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahadaki topçulardan önce kulüp genelinde temizlik yapılmalı ve bu güne kadar bu kulüple uzaktan yakından ilgisi bulunan yönetici çalışan vs. birdaha değil kulüp binasına girmek yanına bile yanaştırılmamalı bu dediğim olurmu olmaz olmazsa şampiyonluk bizim için hayaldende öte eğer şampiyon olacağız iddiasıyla bu takımın başına gelecek birisi olursa bilinki kocaman bir yalancıdır
Önce futbolcular.
Önce onlar.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
ben bordo mavi nette yonetimin ve teknik direktorun istifasini isteyenlerin gerekeni yapmadigini dusunuyorum. Eger ki secim icin 1000 imza gerekliyse o imzalarin toplanmasini saglicak ortam ve guc bordomavi.net te var. Mehmet ali yilmaz'inda dedigi gibi demekki verilen tepki yeterli degil !# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Buyrun Cenaze namazına..1-0'dan 3-1 verebiliyorsun maçı Yattara ve Fatih Tekke şu takımın herşeyiymiş göremedi(ler)k...Hadi Ersun Yanal'ı gönderdin Sene başı Samet aybabayı istemeyenler Hugo Broos larıyla zil takıp oynasınlar Sadri Şener'i göriyim bakalım bundan sonra yönetime gelebiliyor mu...Mehmet Ali Yılmaz Başkan Trabzonspor zirveye bu kadar basit...Bari ziraat kupasında bişeler yapalım...Ne diyim ya şu Akşam saati adamı çileden çıkarıyorlar..Psikolojim bozuldu şu takım yüzünden maçı iyi ki izlemedim radyodan dinledim spiker'in dediği laf Kasımpaşa Trabzonspordan daha çok galip gelmek istiyor ve arzulu oynuyor...Duyuyormusunuz Sadri Şener ve ekibi yediniz Takımıölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun yüzünden ilk yarı 3 net pozisyon yedik nasıl izliorsun?
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebos konusmayin bence gecen sene ayni takim ersun yanal'in elindeydi yapilanlar ortadaydi ama gonderildi simdi broos a verdiginiz destegi ersun yanal'ada vermismiydiniz ?
ama iç çamaşır değişir gibi hoca değişirsen . 90 lira borc 190 olur.
pardon Trabzonluyuz yerimizde duramayız hemen herşeyin değişmesini istiyoruz dimi[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskanin hic iyi hali yok, yurat bir karis. Sanirim bu mac hugonun son maci olacak.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum