İlk olarak kogale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca 4 transfer istedi, gittiler Gabric'i aldılar onu da hocayı ikna ederek. Gönderin dediklerini gönderemediler. Üstüne Ünal Karaman'ı altına Metin Diyadin'i verdiler. Yetmedi arkasından atıp tuttular sürekli. Oyuncuların paraları bile ödenmedi uzun süre. Broos mu hatalı? Rakip takımın teknik direktörü Yılmaz Vural da mesaj gönderiyor Trabzonspor yenilse bu maçta onlar için daha hayırlı olur diye. Ne otorite bıraktın adamda? Futbolcular bakın oynuyor mu sahada? Açın gözünüzü. Broos melek melek. Nerden bilsin cadı kazanına düştüğünü?
katılıyorum..ama melekten td olmuyo demekki..
Yorum
-
İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim önce sana ,bana kapak oluyo yalnız farkındamısın..
sadri başkan bir yıl önce gitmeliydi,,malesef şimdi anlıyoruz ki zorla koltuğuna oturtulan bir başkandan başkan olmaz...
Bana niye kapak olsun kardeşim ersun hoca gibi bir hocaya sabır edemedi bu yönetim benim sözüm yönetime...........S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İşkence kıvamında bir 45 dk. izledik.
Başrolde Gökhan ve Colman efendiler.
Bir takım düşünün ki ortasahası hem "top kapma" hem "pas yapma" hemde "top saklama" konularında özürlü.Bu ortasahanın gerisinde hangi defans olsa dağılır, oyuna oranla yine az pozisyon verdik.Bu şartlarda Trabzonspor'un ileri ikilisinde oynamak için futbolcu olmaya gerek yok.Umut'u şöyle bir kenara koyalım fakat bugün Gökhan'ın yerine futbolla ortalama bir şekilde ilgilenen herhangi bir kasabı koysak, inanın daha kötü olmazdı.
Gökhan ve Colman çıksın, Hasan ve Alanzinho girsin.
Belki şans yüzümüze güler de kazanırız.
Yorum
-
Değişen bir şey yok.koskoca iki haftayı yatarak geçirmiş takım.Umut yine abuk sabuk gol kaçırıyor.Gökhan'ın TS umurunda değil,salla başını al maaşını durumuna bağlamış.Gabriç üç kuruş etmez.Sylva uzaydan gol yemeye devam.Ceyhun Terim'in milli takımı bırakmasında takılıp kalmış.Cora'nın bir tek olumlu pası yok,boşalttığı köşeden golü yemediysek bunu KP'lı futbolcunun beceriksizliğine vermek gerek.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJack'ınıda al git BrossÇok mudur tazminatı
Yorum
-
İlk olarak e_alparslan tarafından gönderildiAllahınızı seviyorsanız defolun gidin şu takımdan.sadri şener sen trabzonspora başkan olacak adam değilsin.şerefin varsa defol git artık.bross diye bir adamı bu takımın başına hoca diye getirdin ya yazıklar olsun sana.umut ve gökhan için bir şey söylemeye gerek yok.Ayaklarını ve beyinlerini kullanma becerisini onlardan alarak Allah zaten belalarını vermiş.Takım komple berbat komple rezalet.kasımpaşa bile eziyor bizi.acaba haftaya trabzon taraftarında çekirdek yiyecek iştah kalacak mı ??
Helal olsun...............S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum