Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hugo bross kätü mötü bir sey deniyor helal olsun

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekke+Şenol Güneş!!!
      + Mehmet Ali Yılmaz

Yorum

• Yahu tutturmussunuz Hoca istifa diye , tamam hocanın hataları yokmu tabiki var. Ama egri oturup doğru konusmak lazım; bu gün sahada hangi futbolcu istekli , arzulu , azimli , hırslı vs. oynadı bana bir tanesini söylermisiniz?

Baktığımız zaman oyuncu değişikliklerinde hocanın hatası olabilir eee sahaya çıkan oyuncunun formasının rengi farklımı oda BordaMavi formayıyı giyiyor. Dolayısıyla giydiği o formanın hakkını vermek zorunda bunun
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• haydi Sadri Bey, lütfen daha fazla şansınızı zorlamayın,isminizi kötü andırmayın, merak etmeyin daha çok defalar gelir başkan olursunuz ama bu seferlik bu kadarmış. Yaptıklarınız için teşekkürler; yapabilecek olup da şu ya da bu sebeple yapmadıklarınız için ise sizi bu mazlum taraftara havale ediyorum...
          Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
          96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            GÖKHAN ÜNAL denen golcu bozuntusu bjk ve bu maç toplam189 dakiak kaleye tek bir şut dahi öekmedi....yuuuuh diyorum artık yuh.....gökhan +alanzinho + gabriç toplam 20 milyon dolar ediyor....her ne kadar umut ideal golcu değilse de gökhana 5 çeker....
            Bunlara o yazdığın parayı verecek tek kulüp biziz.Umut'un iyi niyetinden şüphemiz yok yetenekleri bu kadar ama diğerlerinin elinden geleni aptığını düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sevgili kardşim,bu takımın bu haliyle Bank Asya'da şampiyon olabileceğini mi düşünüyosun? oldukça iyimsersin bana göre...
              Orda dur abi,2,B.Asya'da olursak bu adamların çogu gider,hem Bank Asya da güçlü takım yok,Ankara ile çekişiriz...

Yorum

• arkadaşlar bunu derken içim acıyor ama bross artık gitmeli anlaşılan bu daha iyi olacak bizim için şenol hoca belki bişeler yapabilir ama bilmiyorum açıkcası .....
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  doğru düzgün takım vermediler diyon bu takım 18p da kalacak takımmıydı !!! lig sıralamasına git bi daha bak gör artık birşeyleri !

evet 18 puan alacak takımdı. forvetleri dogru düzgün oynamayan orta sahasındaki 10 tane oyuncunun yarısının oynamadıgı bir takım.
                  sayalımmı
                  tjikuzu 1. haftanda beri yok
                  zafer yeleni görebilen yok
                  engin baytar aldıgı her topu ezer herkesi çalımla derdinde
                  keza alanzinho denen adamın baytardan bi farkı yok
                  yattara iyi ki sakat sakat olmayıncada oynadıgı yok
                  serkan balcının olumlu bi tane hareketi yok haftalardır.

kim bu kadronun iyi oldugunu iddia ediyor.
                  4 tane orta saha oyuncun ne kadar oynarsa o kadar iyi
                  bu haftaya kadar colman oynuyodu bu hafta o da oynamadı

Yorum

• bu takımı Fatih Tekkede kurtarmaz..sakın kimse bel bağlamasın uşağa sonra onuda yollarız biz

Yorum

• BROOS’UN VEDA KONUŞMASI
                      22 Kasım 2009 / 18:20
                      Böyle gol yenmez

Trabzonspor Teknik Patronu Hugo Broos, Kasımpaşa maçında çok kötü oynadıklarını belirterek, “Beşiktaş karşı çok pozisyon bulan bir takımdık. Aynı kadro ile bu maça başladık ama hiç iyi oynayamadım. Yediğimiz goller aynı nitelikte. Alanzinho ile biraz hareketlilik getirmeye çalıştık ama 2. gol sonrası oyundan koptuk. Gol bölgesinde etkisiz bir görüntü çıkardık” dedi

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umutun çıkıp alanzinho nun oyuna girmesi taktiksel faciaydı.
                        1-1 biten ilk yarı sonu yapılan bu değişiklik mağlubiyeti getirdi.oysa gabriç yerine veya gökhan ünal yerine girse alanzinho hatta maç 1-0 iken girseydi skor asla bu olmazdı.yazıklar olsun...
                        artık memleketin takımı Karabüksporun süper lige çıkmasını desteklemek dışında futbola ara verme zamanı geldi.sağlığa zarar bu Trabzonspor...
                        dostum sen bu işi biliyorsun...aynısını dedim...46 ncı dakikak da ...gökhanın bırakın kaleye şut atmayı veya gol atmayı...takıma zerre kadar katkısı yok...ayağına gelen her topu her maçta kaptırıyor

Yorum

• Bu gün iyi top oynamadık. Bunun sorumlusu 15 gün aradan sonra takımı sahaya çıkaran hocadır. Bakın yenilginin demiyorum, top oynamıyor olmamızın sorumlusu bu adam.

Yorum

• Sahada kasten mağlup olan Trabzonspor'u görmekte varmış kaderimde !!! başkanından, futbolcusuna İHANET içindelermiş !
                            Bizde burada kendimizden geçiyoruz, Trabzonsporumuz diye...
                            Herşey yalanmış be !!!

Yorum

• Gökhanın yerine Emre,

Umutun yerine Göksu.

Sizce onlardan eksik bir yanları var mı ?
                              Bence; fazlaları bile var..
                              Bugün ki maçta
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu takımı 2 kendını bilmez forvete emanet eden yönetim bu işten anlamıyor arkadaşlar
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X