Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ................!

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorun H.Broos da diyenleri anlayamıyorum .

Forvete takviye istendi , yapılmadı.

Sağbeke takviye istedi, yapılmadı.

Sol kanat istedi , yapıldı ; ortada .

Senin forvetin gol kaçırırsa , senin kalecin poşet olursa bu Brossun suçu mu ?

dediklerinde doğrulıuk payı olabilir ama takımda bir taktik anlayış varmı söylermisiniz.şu takım taktik adına neler yapıyor.

Yorum

• o kasımpasa taraftarının yuzde 90 ı gs lı fb lı bjk lıdır ıstanbulda yasayanlar bılır
        Haftalar boyu ben herzaman uykusuz kaldım Bir sevgili gibi ben hep adını sayıkladım Elimizde emanet kalplerimizde hep sen varsın Trabzonspor sen benim biricik aşkımsın...

Yorum

• İlk olarak QraL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah (C.C) galiba bizi trabzonspor'la sınıyor.. Bu dunya cok cileler cektik belki oteki dunya da karsiligini aliriz, bari boyle avutalim kendimizi...

abi napptın

hiç olmassa seneye ondan sonraki seneye deseydin

Yorum

• ruhsuz herifler hele ki gökhan. ne ruhsuz bi oyun bütün topları batırdı. ya ona tahammül eden hugo broos. ya bırakın ya rezilliğin böylesi olmaz ya. uyduruk kasımpaşadan 3 go yiyoruz bu ne ya. hepiniz bırakın gidin. hiçbiri oynamak istemiyor bu açıkça belli oluyor. nedir dertleri para mı nedir anlamıyorum.

Yorum

• Su Gokhan'in yaptigi lakaytliga bak... Futbolcularin bu kadar ruhsuz, umursamaz oynama haklari var mi Trabzonspor formasi giyerek?
              "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
              http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Birilerinin canı yanmalı artık. Bu herifleri kovsak tazminat alacaklar ve kovulmak zerre umurlarında olmayacak. Yönetimden ve Trabzon'daki Trabzonsporlulardan okkalı bir cezâ bekliyorum.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Yazıklar Olsun Broosu Savunanlara ve arka çıkanlarada yazıklar olsun Savunulacak tek bi tarafı bile yok Geldiği günden beri Takıma olumlu anlamda tek bi katkısı olduğunu söyleyebilecek var mı ???Takımın başında Çoban yok sahada takımı ateşleyecek tek bir kişi yok herkes birbirinin suratına bakıyor. Tek bir Tekke yeterdi Takımda ne ruh kalmış nede başka bişey.

Trabzonspor'un Büyüklüğüne yakışmayan bu durumun sorumluları Lütfen gidin Yazıklar olsun !!!
                  TeVeZ Ap0
                  RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    diğerlerinden kötü oynamadı
                    Onun yüzünden ilk yarı 3 net pozisyon yedik nasıl izliorsun?
                    #LiverpooL#
                    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaş küçük ama iq yüksek arkadaşım.
                      30 luk kartlamış beyinlere anlatacaz tek tek.
                      ama domuz giribi gibi yayılma gösteriyo aptallık ne yapalım
                      bos konusmayin bence gecen sene ayni takim ersun yanal'in elindeydi yapilanlar ortadaydi ama gonderildi simdi broos a verdiginiz destegi ersun yanal'ada vermismiydiniz ?
                      # 61 Onur Recep Kivrak
                      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• aferin bravo aferin.güzel öndeyiz iyi sogutuyorsunuz maci.helal önde olsaniz böyle beceremezdiniz.
                        iho istifa.

Yorum

• birde iyi yönden bakin olaya broos denen adamin son macidir.. körlere yol göstermek moda oldu ya bizde kör yönetimin gözleri acilmistir insallah
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            11 yaşında kız yeğenim ile seyrediyorum maçı taa ilk yarıda çocuğun yorumu dayı beyazlılar daha planlı oynuyorlar gerisini düşünün artık futbolla ilgilenmeyen çocuk bile görüyor gerçeği
                            Ona beyazlılar Trabzonspor deyin de bari bu kadar rezil bir takımı tutuyorum diye düşünmesin. Yazık, Trabzonspor bu hallere düşecek takım mı?

Yorum

• en içten dileklerimle hakaret ediyorummm
                              En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 22.11.2009, 17:52.

Yorum

• Futboldan da soğumuşum bu gün bu saat anladım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X