Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak engraulis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinlikle katılıyorum hocam.
    +1 beni de yazın

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      napsın adam 2 tane asist yaptı atamadılar daha napsın bırakın gidin ya
      ne kdr komik insanlar var bu forumda...

kanımda olmasa , bırakabilsem sırf taraftarı yüzünden tutulmıycak bi takım ama bırakamıosun ki işde
      Sende onlardan birisin..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahmet sarı umutla gökhandan daha çok hakediyo oynamayı...
        koskoca Trabzonsporu daha 2 tane lig maçına çıkmamıs 18 lik elemanamı teslim edeceksın ??? üstelik gol yollarında sıkıntı çekerken
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Ne olucak bu bizim halimiz...
          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Gerçekleri konusalim

Hiç saga sola vurmayalim, bu takimda basta bross olmak üzere bütün futbolculara iyi bir dayak gerekli. Takima hiç bir faydalari yok hiç biri gönülden oynamiyo biz paramizi aliyoruz o bize yeter mantigi ile oynuyorlar. Bize öz Trabzonlu futbolcular lazim yok bilmem gökhan ser... umut esog... ile isler olmaz bize hamiler fatihler gökdenizler lazim. Ersun Yalanin gittigine üzülen arkadaslarada bir cift lafim var, ne ersun ne baska birisi bu takimin hakkindan trabzonlu teknik adam gelir, senol günes'i istiyenlere de bir laf senol günesten de trabzona fayda gelmez baska baska lazim. Ben ersun hocanin gitmesi devamli isteyen senol günese hep karsi çikan birisi olarak o göreve en layik gördügüm hoca paf takimi antrenörü ahmet hocadir. Son söz olarak takimda ruh kalmadi belki kaliteli 3, 5 oyuncu var ama ruh yok. Lütfen Sadri baskan senin ani kararlarina hayranin lütfen öyle bir hamle yapki takimin felegi sassin da oyuncular hizaya girsin. Trabzonda oynamak isteyen son nefesine kadar her maçi oynamasi sart. Herkese selamlar. => BU SEVDA BITMEZ BU FIRTINA ASLA DINMEZ
            Sana ne sarkilar, ne de siirler yeter, Trabzonspor'um ismin cihana bedel.
            Bir bilsen neler haykirirdik dünyaya sana layik sifatlar olsa !!!
            ... Yasin ORHAN ...

Yorum

• GÖKHAN ÜNAL denen golcu bozuntusu bjk ve bu maç toplam189 dakiak kaleye tek bir şut dahi öekmedi....yuuuuh diyorum artık yuh.....gökhan +alanzinho + gabriç toplam 20 milyon dolar ediyor....her ne kadar umut ideal golcu değilse de gökhana 5 çeker....

Yorum

• Broos`un kaleci Syvla israrindaki hikmet nedir?
                Her macta kalesinde ücer beser gol yiyen adam dinlenmeyi haketmedimi simdiye kadar.
                Golcülerin suskunlugundan ziyade kalecinin oburlugu Broos`un ipini cekti.

Yorum

• Fatih Tekke+Şenol Güneş!!!
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fatih Tekke.
                    1

Yorum

• broos gidiyor
                      senol günes geliyor
                      üzüLmeyn kızLar ama, iLk a$kım TrabzonSpor..' xL

Yorum

• umutun çıkıp alanzinho nun oyuna girmesi taktiksel faciaydı.
                        1-1 biten ilk yarı sonu yapılan bu değişiklik mağlubiyeti getirdi.oysa gabriç yerine veya gökhan ünal yerine girse alanzinho hatta maç 1-0 iken girseydi skor asla bu olmazdı.yazıklar olsun...
                        artık memleketin takımı Karabüksporun süper lige çıkmasını desteklemek dışında futbola ara verme zamanı geldi.sağlığa zarar bu Trabzonspor...
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke+Şenol Güneş!!!
                          Buna ben Imzami atiyorum
                          #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                          Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            inanamıyorum ! Trabzonspor'un başkanı, İHANETİ, getirdiği hocanın arkasından çevirdiği ENTRİKAYI, TV lere son dakika açıklaması diye İTİRAF ediyor.
                            Forumda bile üyelerimiz bunun çeyreği olmayacak söylemleri yüzünden ceza alıyor. PES !!! sözün bittiği yerdeyiz artık !
                            Yönetim anlayışı farkı abi.

Yorum

• Hoca kalsın yönetim gitsin...
                              Eğer bu yönetimin içinden etkili birileri oyunculara maçtan önce
                              bırakın oynamayın da hoca gitsin demediyse ben adam değilim...
                              Satışı görmek için Leekens'in nasıl gittiğine bakın...
                              Ders alınsaydı hiç tekerrür edermiydi...
                              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• hata tamamen Hugonun, sen gabriç denen adamı oyunda tutuyorsun....
                                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X