Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 13. Hafta Maçı | Kasımpaşa 3 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya İstİfa yokmu halen
    Bende bekliyorum biran önce artik yönetim mi Istifa edecek yoksa Broos mu....Bence gec bile kaldilar Galatasaray macindan sonra istifa etmeliydiler.... Basta bu Broos defolup gitmesi lazimdi....DEFOL BROOS DEFOL BROOS DEFOL BROOS DEFOL BROOS :hırr:hırr:hırr:hırr:hırr:hırr
    BORDO MAVI

Yorum

• kime güveneyim bilmiyorum ki herkes ayrı telden çalıyo arkadaş yönetim teknik kadro futbolcular hepsi sahtekar..

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aman ha orada kalırız falan uzun seneler iyi kötü ligdeyiz şükredin
        Trabzonspor'un haline bak.
        1

Yorum

• Allahaskina hoca ne yapacak.. Gokhan resmen amator topcusu gibi, umut zaten top pesinde kosmaktan ne yaptigi belli degil.. Adam en sonunda Ahmet sariyi aldi oyuna, Gokhan dan da iyi oynadi... Sene sonuna kadar bu hoca ile devam diyorum...
          Bizim takim arkadaslar uzulerek soyluyorum, KALITESIZ! Malzemesiz bir sey olmaz, Sadri Baskan hocaya konusacagina biraz da kendilerine baksinlar.. Dunku Zenit macinda F.tekke gol pozisyonuna girmese bile butun ona gelen toplari ya iyi kullandi yada faul aldi. Gokhan ne yapti kocaman bir hic, duvar mubarek, her top geri geldi!
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• inşllah şu şike olaylarından sorumlu çıkacak milli topçu gökhan ünal olurda kurtuluruz ondan

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocanın sonuna kadar arkasındayım. yönetimin entrikaları bu maçı kaybetmiştir bize. futbolcular maçı satmıştır. hocayı zorla istifa ettirmek için yapılmıştır bunlar. yönetime yazıklar olsun. hugonun sonuna kadar arkasındayım. hocanında hataları var tabiki ama takım içinde entrikalar dönüyor arkadaş. hocanın ipini çekmek istiyorlar. böle bir rezalet görmedim ben. yazıklar olsun diyorum..
              kesinlikle katılıyorum hocam.

Yorum

• Hadi bir istifa haberi gelsinde kurtulalım şunlardan!!!
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Karadenizspor çıksın maçlara...
                  kaybedeceğimiz hiç bir şey kalmadı.
                  belki Karadenizspordan birilerini kazanırız..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• kafayı yiyceeeeeemmmmm yaaaaaaaaaaa ulan 11 futbolcunun 11' ide kötü oynar mı yaaaaa? Bu işte bir iş var?
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• inanamıyorum ! Trabzonspor'un başkanı, İHANETİ, getirdiği hocanın arkasından çevirdiği ENTRİKAYI, TV lere son dakika açıklaması diye İTİRAF ediyor.
                      Forumda bile üyelerimiz bunun çeyreği olmayacak söylemleri yüzünden ceza alıyor. PES !!! sözün bittiği yerdeyiz artık !

Yorum

• İlk olarak engraulis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamın eline dogru düzgün takım verme , yedek forvetlerini de sat ,forvet alma , elinde halısaha topçuları malanzinho, baytar,yardara , tjikuzu olsun ondan sonra bütün suçu hocaya bul. yok öyle yağma.
                        ...ve sonuç böyle olunca da kurban edilen hugo olsun.. Yazık yahu bu adamın değerini hala anlayamadık ya ona yanıyorum...

Yorum

• İlk olarak engraulis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adamın eline dogru düzgün takım verme , yedek forvetlerini de sat ,forvet alma , elinde halısaha topçuları malanzinho, baytar,yardara , tjikuzu olsun ondan sonra bütün suçu hocaya bul. yok öyle yağma.

doğru düzgün takım vermediler diyon bu takım 18p da kalacak takımmıydı !!! lig sıralamasına git bi daha bak gör artık birşeyleri !
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bari şu Almanyadaki şike olayları yüzünden küme düşsek de Şampiyonluk görürüz...

sevgili kardşim,bu takımın bu haliyle Bank Asya'da şampiyon olabileceğini mi düşünüyosun? oldukça iyimsersin bana göre...
                            Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                            96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Lİg tvde filan istifa haberi yokkmu?
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hugo Bırakırsa ( İnşallah ) Ünal Karaman Gelir Göreve.
                                o adamın bırakmasını beklersek daha çok yenilgiler gürürüz acilen yönetim ve teknik heyet değişikliği kısacası takımı yönetenlerin değişmesi gerekiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X