Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiçbir şey yazmıyacağım diyordum ama dayanamadım ben maç ile ilgili bir iki yorum yazmak istiyorum
    Alanzinho artık bu takım ilk 11 ine değil ilk 18 ine bile alınmamalı dün akşam ben bir daha bu takımda oynamam der gibiyidi engini çok beğenmemiştim ama alanzinho girince engini aradım
    cale berbat ötesi berbat bence onu da ilk 11 e değil ilk 18 e bile almasınlar çok kötüydü pas bile atamıyordu bir ara ferhat gabricle daha iyi anlaşıyor
    broosa gelince açıkçası forumdaki yazıları takip etmedim sizler ne düşünüyorsunuz ama ben broos un gitmesini istemiyorum unutmayalım biz geçen sene gs ye gol atamamıştık bu statda şimdi ise 3 tane attık en son ne zaman gs ye 3 attığımızı hatırlıyorsunuz bence ne olursa olsun bu adamı göndermesinler ama futbolcularla sadri başkanın konuşması lazım ruhsuz oynayanlar var
    sylvia yıda bu zamana kadar savunmuştum ama bu maçtan sonra kalede onuru görebiliriz bence dünkü 4 golü onurda yese olurdu herhalde
    bizler desteğimizi esirgemeyelim trabzonsporumu çok seviyorum

Yorum

• Oyuna girdikten sonra Alanzinho'dan ne bekleniyordu çok merak ediyorum.

Maç giderken maça ortak olmuşsun, kötü giden isimlerden çıkar, bir şeyler yap. Ama yok, ben izleyeceğim.
      Durum 4-2 olsun, gel Alan sana sarılacam, gir yap bir şeyler.
      Oldu, Alanzinho'da robot futbolcuydu.

Yorum

• ondan sonrada alanzinhoya kabahat buluyoruz 2. yarının başında alınsaydı yada 2-2 olduktan sonra böyle olmazdı diye düşünüyorum...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• kısa ve öz...
          bu broos hoca moca değil.
          bu abitoğlu şerefsizi,şerefsizin önde gideni..
          Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• Kalecisiz ve Forvetsiz takım anca bu kadar olur.
            Teknik direktörü olan olmayan takımlarda böyle olur.
            Yan hakemleri olan orta hakemi olmayan daha doğrusu rakipten olan bir maçda bu kadar olur.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes Colman'dan memnun anladığım kadarı ile...Bence ilk yarıyı tekrar seyretmelisiniz...
              Ben değilim...
              Mesele Colman'ın maçtaki performansı ise, "eh, değilim".
              Colman'ın üst düzey topçu olduğunu düşünmüyorum. Haksızlık etmek istemem, Tabata'nın üst düzey topçu olduğunu da düşünmüyorum mesela. Colman iyi organize edilmiş bir ekipte çoooooooook faydalı işler yapar. Ama "lokomotif" olacak adam değil Colman. Vagon... Zaten sorun lokomotifin olmayışı. Selçuk da onun gibi. Belki millet okumaktan bıktı ama ben yazmaya devam edeceğim. Kadromuz "korkunç" değil. Kurgu "korkunç". Bu kadro katalizörlerden oluşmuş. Tepkimeye girecek maddeler ortada yok ama. Ya da ne bileyim, kredi kartı limitimiz milyon dolar, ama POS makinası yok ortada.

Bu arada, bu senenin kârı Ceyhun olabilir. Ben "pişsin" lafına inanmam, pişeni de görmedim şimdiye kadar. Bu sene ne yaparsa o. Umarım o boşluğu doldurur.

Yorum

• Düşünün Colman hiçte güzel oynamadı akşam....

ama iki gol attı...... Buna rapmen yenemedik... Akşamki Gsyi kontra oynayan bir takım çok ama çok rahat yenerdi....

Yarım forvetimiz olsaydı kalecimizde her maçta yapmayı alışkanlık haline getirdiği hataları yapmasaydı çok ama çok rahat yenerdik...
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu maçın bizlere anlattığı bir diğer şey ise; gerek yönetimi,gerek oyuncuları ve taraftarıyla en büyük düşmanımızın aslında 'galatasaray' olduğu..

Yorum

• Dün sahada Anadolu takımlarında bile cesaretsiz Forvetsiz Oynayan Bir takım vardı sahada,ilk yarı 5-6 farkla bitebilirdi.
                    Benim anlamadığım Türkiyede Bu Hugo Boss gibi bir çok adam var boşu boşuna paramamızı neden bu adamlara verip Yurt dışına Paramızı Çıkartıyoruzki,Bırakın Bunun gibi bir çok adam var Hocalıktan haberi olmayan hocalık yapmadığı halde para alan verelim Türkiyedeki hocalara para Boşuna gitmesin,
                    Yönetimsiz,Hocası Forvetsiz bir takım vardı sahada İlk yarı tamamen ezik oynayan bir tane dahai gol posizyonu olmayan bir takım vardı sahada,
                    Maçtan sonra Teknik arıza Çıkmış Utanmadan sıkılmadan
                    "Çok iyi oynadık"
                    diye açıklama yapabiliyor.
                    Maçın yorumuna gelince Trabzonspor Hiç bir şey oynamadı şahsi gayretler ve GS nin defans acemiliğinden 3 gol atabildi.
                    Teknik direktör ise tam bir facia 4-2 malup duruma Düşmüşüz adam hala tek forvet oynuyor,İlk oyuncu değişikliği 75.dakikada,
                    80.dakikada Umutu Çıkarıp Gökhanı oyuna alıyor ve hala teknik direktör sıfatı ile Trabzonsporun başında duruyor,
                    Yazıklar olsun bu adamı getirenede hala takımda Tutanada.
                    Tüm bunlara rağmen Dün Ali Samiyenden Bir hakem faciası yaşandı,
                    Arda sarı kartlık faul yapıyor,hakem Sarı kartı es geçiyor,Birde Arda ile o posizyon sonraSI Tokalaşıyorlar,Nerde görülmüştür maç içinde hakemle Tokalaşıp hakemi adeta tebrik etmek.Arda Kırmızı kartı 3 kez hak ettiği halde sadece 1 sarı ile geçitirildi.
                    Penaltı daha nasıl olacak onuda anlamış değilim Penaltımız resmen verilmedi,
                    Yanlış hatırlamıyorsam Bu hakem Geçen sezon Bursa maçında 5 metre Ofsaytı görmeyip bize Gol attıran hakem,Bizde güya Yönetim var.Bu adam yine bizim maçı yönetiyor ve Yine katlediyor.
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu maçın bizlere anlattığı bir diğer şey ise; gerek yönetimi,gerek oyuncuları ve taraftarıyla en büyük düşmanımızın aslında 'galatasaray' olduğu..
                      Ben şahsım adına kimseyi "düşman" olarak görmüyorum. Ben istiyorum ki , benim takımım çıksın , aslanlar gibi topunu oynasın, gerekiyorsa hakemi de karşısına alsın. Ama top oynasın yahu. Banane GS'den, FB'den...

Yorum

• Dün akşam Colman ilk yarıda kötüydü.İkinci yarı toparlanır gibi oldu. Hoca faktörü yine ortaya çıktı. Durum 2-2 iken Engin-Alanzinho, Umut-Gökhan değişikliği yapsaydı maçı biz alabilirdik. Bizim ikinci golden sonra G.S. çok bocaladı ve biz bundan faydalandık. Oyuncu değişiklikleri çok geç yapıldı.

Bu defansla bu kaleciyle ve bu fovetle maça ortak olmamız bile başarı sayılabilir aslında. Yediğimiz dört golde tamamen defans hatasından kaynaklanıyor. Giray berbat,Cale bitmiş. Biz her maç gol yemeye adayız...

Maçın hakemleri yine yapacaklarını yaptılar...
                        BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak körfezli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşam Colman ilk yarıda kötüydü.İkinci yarı toparlanır gibi oldu. Hoca faktörü yine ortaya çıktı. Durum 2-2 iken Engin-Alanzinho, Umut-Gökhan değişikliği yapsaydı maçı biz alabilirdik. Bizim ikinci golden sonra G.S. çok bocaladı ve biz bundan faydalandık. Oyuncu değişiklikleri çok geç yapıldı.

Bu defansla bu kaleciyle ve bu fovetle maça ortak olmamız bile başarı sayılabilir aslında. Yediğimiz dört golde tamamen defans hatasından kaynaklanıyor. Giray berbat,Cale bitmiş. Biz her maç gol yemeye adayız...

Maçın hakemleri yine yapacaklarını yaptılar...
                          gol yemeden oyuncu değişikliği yapmayan hocalardan nefret ediyorum...

Ersun ynalada öyleydi buda öyle çıktı....

4-2 DEN SONRA OYUNCU DEĞİŞTİRMEK KÜFRETMEK GİBİ BİR ŞEY...

Birde Barış hala bu takımda nasıl oynuyor kadroya giriyor hiç anlamıyorum...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• arkadaşlar tam emin olamadığım için soruyorum...
                            sanırım 4. golde idi....
                            gs'nin kullandığı taç nizami mi kullanıldı?

maçın tekrarını izleyenler bilgi verirse sevinirim...
                            McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor söz konusu ise duruma gerek var mı? Alın size duyum; Bundan 4 ay önce bizim Ömer hoca bir Belçikalı getirirler 6. hafta kovarlar demişti...Ben de insafsızlık ediyorsunuz hocam demiştim...İnafsızlık etmişim hocaya...Ömer hocaya yani...

Duyumum yok...Birileri ısrarla Bülent i öneriyor...Başkan devam etmekte kararlı ise Fatih Terim i yoklar...Sahi hani Koreliler izin vermemişti ya...Bitti işte Şenol hoca'nın sözleşmesi Koreliler falan hikaye idi....Bir çok şey hikaye idi...Hatta son gün Tekke hamlesinin hikayesi en acı hikaye idi...Allah nasip etmez....Etmiyor netekim...

Samimiyet...Azıcık samimiyet...
                              Terim A.Madridle anlaşmış galiba abi bana kalırsa 2-3 hafta içinde Bülenti getirirler bu takımın başına.
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar tam emin olamadığım için soruyorum...
                                sanırım 4. golde idi....
                                gs'nin kullandığı taç nizami mi kullanıldı?

maçın tekrarını izleyenler bilgi verirse sevinirim...
                                Yahu nizami olsa ne olur olmasa ne..
                                Dün akşam 3. golden sonra seyretmedim maçı,şimdi baktım ligtv'den.Böyle komik gol yiyen takım galip gelemez.
                                Bunlara verilen paralara harbiden yazık.Bir futbolcunun aldığı parayı asla konuşmam ama bunların yediği lokma haram.
                                Yazıklar olsun.
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X