İlk olarak krdnz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
En son SEDAT tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 02:24.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok öyle bir başkan adayım falan... İbrahim Hacıosmanoğlu hiç değil mesela...Ama bakıyorum bakıyorum geçen sene martta bu yönetim istifa etseydi ve kulübü kimse yönetmeseydi bundan kötü olmazdı diyorum. Merak etmeyin Avea nın teklifine imza atacak birileri bulunurdu...O anlaşmayı Egemen bile imzalardı mesela ya da Hüseyin Çimşir....En son SEDAT tarafından düzenlendi; 19.10.2009, 02:56.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazi degil bütün futbolculara basarilar dilemisti.
Bence sahaya çıkan 11'de daha çok Diyadin'in seçimi gibi geldi .
Kim nereyi yönetiyor belli değil .
Yorum
-
Benim derdim kulübün "tezgah" lar la idare olunuyor olması....Gitmesine zerre üzülmediğim Ersun Yanal a yapılan resmi site videosundan Hüseyin ( ki gitmeliydi bana göre de) e teklif bile yapmadan piyasaya "indirimi kabul etmedi" haberini sızdırmalara ondan da son gün Tekke ile görüşmeye gazeteci götürmelere kadar her şey tezgah.....
Gücü yeten adam tezgahı rakiplere kurar kendi camiasından inanlara değil....Dogmatiktir, imani mevzudur ama ben böyle inanıyorum; Samimi olmayan adama Allah başarı vermez...Samimi değilller...Hala değiller....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
tekke olayında ve birçok olayda sana katılıyorum ama bir aday gösteremiyoruz ..bakanımız bilerek takımın üstünden elini çeksin diyemi spor bakanı yapıldı diye kendi kendime sormadan edemiyorum..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sedat, bakana elini çek dediler çekti...Geçen sene ocakta herkese elinizi çekin dediler....Şampiyon oluyoruz başarıya kimse ortak olmasın....Budur olan biten....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekke olayında ve birçok olayda sana katılıyorum ama bir aday gösteremiyoruz ..bakanımız bilerek takımın üstünden elini çeksin diyemi spor bakanı yapıldı diye kendi kendime sormadan edemiyorum..*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Yatalım artık...Nasıl uyuyacaksak....Kızıyoruz falan ama Cuma maçları iyidir iyi...Hiç değilse ertesi gün pazartesi olmuyor....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
gecenın bu saatı uyku tutmadı yıne yenıden kabuslar... bu takımdan yonetımden ve teknık drektorden bır cacık olmaz ne anlatırlarsa anlatsınlar bırkere baskan havlu atmıs sezona baslarken kı nokta transferler yerıne nurı albayrak transferlerı yapmıs sonra turkıye nın en kotu teknık dırektorunden bıle kotu bır hocayı getırmıs ne bılıyım yaaaaa ben TRABZONSPOR umu ozledım avnı aker de rakıbe korner attırmayan ılk 20 dk trabzon baskısını yenemıyoruz dıyen rakıplerı duymak denız tarafına olan kaleye ılk yarı hucum etmek ısteyen takımı ruhu ıstıyorum ... maçın yıldızı tek basına colman dır
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatalım artık...Nasıl uyuyacaksak....Kızıyoruz falan ama Cuma maçları iyidir iyi...Hiç değilse ertesi gün pazartesi olmuyor....aynen abi..gece işten gelince güzel oluyor sabah kalkmayınca daha az acı duyuyorsun..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
neyse renkdaşlar hemşeriler bizi bi yenilgi yıkmaz yıkamazda önemli olan içimizdeki inanç kaybolmasın ışık sönmesin.. yine gözyaşlarımızı içimize akıtıp etrafa karşı dik durup yeri geldiğinde sert yüzümüzü göstereceğiz ..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
maçı staddan izledim yorumlarım daha sağlıklıdır
bizim takım kontrollü oynayamaz...kadro ile alakası yok...ruhumuzda yok...
ve malesef maça kontrollü başladık durum 2-0 oldu
sonra baktılarki maç gidiyor, saldırmaya başladılar
durum 2-2 oldu...
serkanın kaçırdığı o net pozisyon sinirimdem koltuğu kırdım
tam o esnada selçuk-engin, serkan-gökhan değişikliği yapılsaydı
sahadaki gslilerde bu adamlar maçı kazanmak istiyor diyecekti...
ama bizim td bekledi durumun 4-2 olmasını
sonra bir gol daha bulduk ve maçı kaybettik
yıllar sonra içimde büyük bir ümitle bir büyütülmüşün maçına gittim
ama olmadı...
olsun ben inanıyorum, elbet bir gün...
bir de bizim tribünde 1500 kişi falan vardık sanırım ve hepsi seçilmiş gibi en iyi tezahürat yapan adamlardı
ama gsnin eski kalearkasındaki adamlar öyle bir tezahürat yapıyorduki bize tezahürat yapma fırsatı bile bırakmadı...
o ara Trabzon'daki taraftarımızı düşündümelbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum