Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kimse gitmesin..
    eğer birileri gidesekse ilk sırada yönetim olmalı..

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu ist takımları 1 kez hakemi arkalarına almadan bizi yenseler tebrik edicem ama yok ! Serkan'ın posizyonu bariz penaltı Mustafa'nın topla alakası yoktu direk Serkan'ı indirdi ! Gs 4. golu atıp rahatladıktan sonra ardaya kart gösterebildi hakemcik !
      Aslında İstanbul takımları hakemleri arkalarına almıyorlar. Hakemler onların arkalarına geçiyor. Ne varsa artık.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu arada yayıncı kuruluş - İstanbul medyası - hakem işbirliği bu akşam yine yemiş bizi.. Duyulmayan küfürler, uyarıyla geçiştirilen çift dalmalar, verilmeyen penaltı.. Bu İstanbul üçlemesi ve onun yardakçıları gerçekten vizite mahsulü, ağzımı bozmayayım diyorum ama bu tek anadan çok babadan olmalarla iyi takım kursan da başedemezsin..
        Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• bu takımın sağ bekine tayfunu emanet edenler tüm gollere atılanlar dahil bir baksınlar ve nerede hata yaptıklarını görsünler artık bu takımda tayfuna yer yok.. ha sadece tayfun mu? 2 tane solak adamımız var toplasan 1 tane sol bekin yaptığı işi yapamıyorlar... bu adamları kim aldı? hele birinin peşine öyle gittilerki gören barcelona ile çekişiyorlar zanneder...
          tüm hata futboldan anlamayan yönetimdedir ve acile gitmelidirler...
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takıma hoca değil beyler ya da yöneticiler, Fatih Tekke ve iyi bir sağbek lazım....
            yav dostum ne tekkesi
            bizim orda bi laf vardır fıstığı tamam bi yeşili eksik diye
            sanki 10 kişi harikalar yaratıyo bi tekke eksik forvette
            bugun tekke oynasaydı yine bişey olmazdı
            futbol takım oyunudur.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• bu maçı kaybetmemizde tek isim var keita çok etkiliydi

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Faith Terim gelmez ama Hagi'yi bizim Başkana öneren odur bence.
                Türkiye'de çalışabilirim demişti Fatih Terim. Teknik direktör değişikliği yapacak bizden başka takım yok zaten. Anadolu takımlarına gitmeyeceğini hesap ederek söylüyorum.

Yorum

• Fatih Terimi hic mi hic sevmem ama onun gibi boyle takimini atesleyebilen bir teknik direktor lazim. Adam motive etmesini gaz vermesini iyi biliyor. Futbolcusundaki butun enerjisini kullanabiliyor bence.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu takıma hoca değil beyler ya da yöneticiler, Fatih Tekke ve iyi bir sağbek lazım....
                    Bu takıma hoca lazım değilse neden Erun Yanal'ın gitmesi için geçmiş başlıklara iletiler gönderiyordunuz.Neden Ahmet Özen'in kaybettiği Fener maçından sonra biranda saf değiştirdiniz.

Yorum

• allah askına kımse defansa bırsey demıyor ben yanlıs bır macmı ızledım...adamlar ıkı kısının arasından gol atıyor defans utansın bence.bıde serkan balcı hayatında kac tane bole gol atmıs yav...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ne hagi si, hocası ya..
                        Zaten bu takımdan bu sene bir köfte olmaz..
                        Çatlasa, 6. lıkla 10. luk arasında bitirir bu sezon ligi.
                        Yönetimde sezon sonunu anca görür..
                        Devre arasına kadar böyle gitsin..
                        Aralıkta Şenol Güneşe teslim edersin 3 yıllığına takımı..
                        İki yıl sonra şampiyonluğa oynayacak bir takımı belki izleme şansımız olabilir..

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2-0 ve 4-2 olmasına rağmen maçı bırakmayan ve yılmayan bir Trabzonspor gördüm..
                          2-0 ra kadar ne gördün peki??
                          --7--TeK AşKıM vAr oDa TrAbZoNsPoR--7--

Yorum

• Giray Bulak gelsin razıyım yeterki Broos gitsin.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2-0 ve 4-2 olmasına rağmen maçı bırakmayan ve yılmayan bir Trabzonspor gördüm..
                              Bende 2-0 ve 4-2 olmasina ragmen rakibini maca ortak eden kötü bir Gs gördüm.

Yorum

• Kalecİnho he valla yahu onur dİye bİ Çocuk vardi ne oldu ona

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X