Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 9. Hafta | Galatasaray 4 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saymadım Muhammed....Colman'ın bir pres yapar gibi görünüp aslında orta sahamızı eksilten koşularına ve olur olmaz top kayıplarına fena halde takmış vaziyette olduğum için onları sayayım dedim...Sen de olumlu hareketlerini saysaydın keşke

Colman ın iyi olduğu maçlara bakın; rakip orta sahaların basmadığı maçlar...Bence tabi...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• futbolcular içinde tjikuzu ve song dışında herkezin morali bozuktu .. ama nedense ikisi sanki şampiyon olmuşcasına bi mutluluk vardı yüzlerinde
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• maç 2-2 olmuş... ufacık bir çocuk bile galatasarayın verdiği boşlukları görebilirken broos nasıl göremiyor anlamıyorum.

yapacağın şey çok basit. ileri elemanlarını değiştirmek. serkan balcı gibi adamı savunmanın arkasına koşturup gol beklersen atamayınca şanssızdık diyemezsin. atabilirdi de orası ayrı... ama orada o pozisyona giren oyuncu serkan değil gökhan ya da alanzinho olmalıydı. çabuk çıkan oyuncular lazımdı bize o dakikadan sonra. ama 4-2 olduktan sonra farketti hocamız. nediyelim!!!
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkes Colman'dan memnun anladığım kadarı ile...Bence ilk yarıyı tekrar seyretmelisiniz...
          abi takımın 9 oyuncusunun döküldüğü maçta insanlar 2 kişiye sıkı sıkı sarılıyor ne yapsınlar bir ceyhun bir colman..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Bir anda olması gerekmiyor, kimse anlık bir şey beklemiyor zaten. Şimdiden gidilecek yolun planı yapılmalı. Ama tahminim odur ki yönetim devre arası sadece Fatih Tekke'yi alarak her şeyi düzelteceğini sanacak. İşte bizler, yine bu sefer de her şeyin değil de bazı şeylerin düzeldiğine şahit olacağız. Ve o bazı şeyler yine bize yetmeyecek, hep bir yerlerde eksiklik olacak. Her zaman olduğu gibi, hep bir kısır döngünün içerisindeyiz.

Yorum

• Bu arada Tjikuzu bir hata yaptı tamam ceza verdin Broos hoca ama yeter ihtiyacın varsa oynat. Bugün Engin'in yerinde oynasaydı pas alışverişimiz %100 artardı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beğenen herkes 2. yarıdan bahsediyor Erdal Abi.
                fatih 2. yarı oyunu neye yetti. 2. yarı oyunun göze batmasının tek nedeni serkanla iyi verkaçlar yaptı tek pas oynadı ve göze hoş geldi. colman tek oyayıp takımı yönetse çok daha faydalı olcak.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• suan riquelmenin maçını izliyorum..bize böyle isimler lazım..sadece bizim değil rakibinde saygı duyacaği ayaklar lazım...
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• maçı ıkına ıkına 2-2 ye getirmişiz serkana yapılan hareketi görür görmez penaltı dedim kötü futbolun arkasına sığınıp hakemi suçlamak en son yapacağım iştir ama Türk hakemleri bu kadar mı aciz olur bu kadar mı futbolla alakasız olur bakın art niyet demiyorum Trabzona art niyet göstermek kimsenin harcı değil yapamazlarda bunu ama bu rezil hakemlerle bu lig anca böyle gider insan bir düşünür bu pozisyonun omuz omuza ile yakından uzaktan alaakası yok serkan kafayla topu önüne almış ve top açılmamış adam resmen herşeyi ile topla alakası olmadan serkana buldozer gibi dalıyor orta süzemedi yan sen de mi körsün terbiyesizler

maça gelince defans bloğu bu kadar mı kopuk olur gollerin hepsi resmen bize ait tayfun-giray topun geleceği adam belli her golde resmen sizlerin adam alaamayışı kademe hatalarınız var sylva gelirken de her zaman gençler diyordum şimdi de gençler diyorum ne verdi sylva bize bence hiç koca bi hiç

bu rezil futbol ile 3 gol atabiliyorsak bişeyler var demektir gabriç çok kötüydü bross nasıl dayandın ona
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Gol: Trabzonspor: 3 – Galatasaray: 4

İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 6

Golleri isabetli şutlardan saymıyorlar mı?

trabzonspor.org.tr
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        suan riquelmenin maçını izliyorum..bize böyle isimler lazım..sadece bizim değil rakibinde saygı duyacaği ayaklar lazım...
                        Ben de seyrediyorum.Colman'la ne fena ikili olurlar değil mi?
                        Colmandante

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erdal abi trt dahil hagi haberleri dolaşıyor barış yurduseven duyumlar var ve sağlam dedi senin bir duyumun var mı
                          Trabzonspor söz konusu ise duruma gerek var mı? Alın size duyum; Bundan 4 ay önce bizim Ömer hoca bir Belçikalı getirirler 6. hafta kovarlar demişti...Ben de insafsızlık ediyorsunuz hocam demiştim...İnafsızlık etmişim hocaya...Ömer hocaya yani...

Duyumum yok...Birileri ısrarla Bülent i öneriyor...Başkan devam etmekte kararlı ise Fatih Terim i yoklar...Sahi hani Koreliler izin vermemişti ya...Bitti işte Şenol hoca'nın sözleşmesi Koreliler falan hikaye idi....Bir çok şey hikaye idi...Hatta son gün Tekke hamlesinin hikayesi en acı hikaye idi...Allah nasip etmez....Etmiyor netekim...

Samimiyet...Azıcık samimiyet...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de seyrediyorum.Colman'la ne fena ikili olurlar değil mi?

tadından yenmez....
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Broos Gs'den o kadar korkmuş ki çift forvete bile dönemedi.Bence bu maçta 4-4-2 ile çıksaydık belki öne geçen taraf biz olurduk.Engin'i çok kötü bulmasam da Gökhan'ı koyup çift forvetle oynasa uyumsuz Servet-Gökhan ikilisi üzerinden daha fazla gol pozisyonu bulabilirdik.
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok şükür senle burda kendimi yarıştırmayacak kadar futbol bilgimin olduğunu düşünüyorum..ben ilk golde ki hatayı sadece yazdım.. hatanın tamamı giraya aittir..buna eyvallah demiyorsan, ( senin gibi düşünürsek) bi golde en az 3 4 topçunun % 99 hatalı olduğunu düşünürsek zaten % 396 yapıyo bu da matemaiği aykırı)..değil mi ? pozisyonu ii seyret giray bırakkkkk dercesine topa yükseliyo tayfun topu bırakıyor. ıskalayınca kaak gibi kalıyo..ben tayfunu da savunmuyorum,mümkünse hemen gönderilmeli yada sağ bekden başka pozisyonda oynamalı..ben futboldan böle anlıyorum..
                                Dogrusu senden farkli bir yorum beklemiyordum.
                                Senin mantigina göre herhalde Gs'nin 3'üncü golünden önceki hava topunda Kewell'de Tayfun'a "birakkkkkk" diyordu.
                                Matematik konusuna gelince; bence ilk golde hem Tayfun hemde Giray %100 hatali...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X