Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• youla yataraya sitem yapti niye türkce röportaj vermiyor diye. Cok dengesiz bir adam vesselam
    BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• of yattara röportaj verirken youla geldi, konuştular türce konuşsana diye ben türk değilim dedi yattara çok komikti

Yorum

• Takım kendini fazla yormadı bu akşam Giray ve Murat'ın golleri güzeldi bu akşam Calenin yokluğu açıkca belli oldu..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hami teo için son noktayı koydu.trabzonsporda oynamış bütün forvetleri gördüm.ş teo trabzonsporda oynuyacak seviyede değil.yabancı alacaksan iyi forvet alacaksın diyor.hami sonuna kadar haklı.
          Çok doğru.

Yorum

• hakikaten yattara ne yapmaya çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türk vatandaşlığına geçemedi diye mi?

Gıcık oldum ya, biri cevap versin!
              Evet öyle.
              İğneyi tff ye batırıyor.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Tosun'un golü

Yorum

• şenol hoca diyorki güney amerikandan gelen oyuncular rahat burda o rahatlıgı bulamıyor...öyle geliyorki teoyu satmayı düsünüyolar...ben öle çıkardım
                  !

Yorum

• mac antreman havasında geçti.sonuç çok önemli değil.bizim açımızdan yattara ve murat tosun kazanıldı takıma ek olarak ve sezerin bu takımda yeri olmadığı görüldü.fener maçında hoca oynatırsa yattaradan çok güzel bir oyun bekliyorum.ezikler futbolcu görürler

Yorum

• Yürü be Yattara ççç Aslanım benim ya. Bu takım kalbimde diyor. Gine'den gelen adama bak ya Trabzonlu işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• yattaranin tepkİsİ: Hakli aslidna onun kadar kİmse mucadele etmedi tÜrk olmak İÇİn ama yapmiyorlar .... Nedense....
                        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• yattara türkce bişiler dedi halil tercüme ediyim mi dedi ççç ççç

Yorum

• Belli ki Trabzonsporu ve taraftarı çok sevmeye devam etmekte!

Kanımca, laf vatandaşlığa geçmesine müsaade etmeeyenlere.

Yanındayız İbo. Trabzonlu İbo!

Seviyoruz seni.
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• trip atıyor yattara türk statüsüne geçene kadar türkçe konuşmuycam demişdi ondan trip atıyor
                              !

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara'nın tribi niye, kime? Anlayan beri gelsin?
                                ne yapti ki yattara?.Izleyemeyenler icin aciklayabilirmisiniz?.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X