youla yataraya sitem yapti niye türkce röportaj vermiyor diye. Cok dengesiz bir adam vesselam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
Çok doğru.İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami teo için son noktayı koydu.trabzonsporda oynamış bütün forvetleri gördüm.ş teo trabzonsporda oynuyacak seviyede değil.yabancı alacaksan iyi forvet alacaksın diyor.hami sonuna kadar haklı.
Yorum
-
Evet öyle.İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk vatandaşlığına geçemedi diye mi?
Gıcık oldum ya, biri cevap versin!
İğneyi tff ye batırıyor.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
mac antreman havasında geçti.sonuç çok önemli değil.bizim açımızdan yattara ve murat tosun kazanıldı takıma ek olarak ve sezerin bu takımda yeri olmadığı görüldü.fener maçında hoca oynatırsa yattaradan çok güzel bir oyun bekliyorum.ezikler futbolcu görürler
Yorum
-
Yürü be Yattara ççç Aslanım benim ya. Bu takım kalbimde diyor. Gine'den gelen adama bak ya Trabzonlu işte.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ne yapti ki yattara?.Izleyemeyenler icin aciklayabilirmisiniz?.İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın tribi niye, kime? Anlayan beri gelsin?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum