Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• ferhat gercekten cok kotuydu,ayakta durmakta zorlandi.Cale girdikten sonra bir atak dahi yemedik sol taraftan.Cale gitsin diyodum, caleden ozur diliyorum burdan,kesinlikle takimda kalmali.yabanci kontenjani doluysa yollasinlar 6 ay once 3 milyon dolara aldiklari adami.

ceyhun her pozisyonda faul yapti,bi turlu top calamadi,hele ceza sahasi onunde kac tane faul yapti,profesyonel bir oyuncuya hic yakistiramadim acikcasi.

sezerin ne oynadigini ne biz anladik ne de o zannedersem..

murat 45 dakika oynadi onun cogunda da gariban bir sol tarafa gecti bir sag tarafa gecti ama yinede golunu atti,ofsaytta olsa asistini yapsin ,insallah seneye degerlendirir hoca onu.

teo 'yu seneye satin alma opsiyonli kayseriye verirsek hem onun icin hem bizim icin cok iyi olacak kanaatimce..

yattara 200 gun sonra ilk defa oynadi ama ilk 30 dakika cok iyidi.alanzinho mu yattara mi sorusuna yattara diyen farabiye kizan beni de ikna etti.bencede bir tercih yapsam kesinlikle yattara..

umut varligi bir dert yoklugu baska bir dert.ilk hafta sivas macinda canli izlemistim,o mactada defansi saskina cevirmisti ama son vuruslari ne kadar yetersiz ne kadar kotu..bence takimda kalmali ama ilk 11 de degil..

Ve Colman..ligin ilk yarisinda colmana cok ,cok muhalefet eden birisi olarak,helal olsun diyorum.Ligin 2.yarisinda cok farkli bir colman seyrediyoruz,inanilmaz oynuyor,ara paslari oyunu acamasi hersey cok guzel..tesekkurler colman

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimin formasini...?
        serkan dan istiyodu sanırım serkanda göndericem tamam dedi
        Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• Umut Murat'tan koşmadan nasıl gol atılır onu öğrensin..

Teo'ya şimdiye kadar bişey demedim yahu kalenin içindesin o gol nasıl kaçar..Yeni geldin dedik ama bu kaçmazdı herneyse şuan seni eleştirmek erken yinede diye düşünüyorum..

Umarım seneye iyi olursun..
          #LiverpooL#
          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Şuan ayağa kalktım ve Colman'ı alkışlıyorum.

Yorum

• Maçı 90 dakika izledim.Güzel bir maç oldu.Yattara güzel bir dönüş yaptı bence.Takımımız ilk yarıda daha da iyiydi.Sonuç olarak 2-1 yendik Şükürler olsun.Denizlispor takımıda güzel bir oyun oynadı tebrik ederim Denizlispor takımını.Seneye takviyelerle şampiyonluğun en büyük adayı olacağımıza inanıyorum
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ceyhun'da faul yapmadan top alamıyor.

Yorum

• bazı arkadşlar eleştirmiş ama ceyhun çok iyi maç çıkardı bence..

Yorum

• Bir yanda gol atamayan Teo bir yanda gol yemeyen Volkan. Acaba Teo Volkan'a gol atarsa ne olur?
                    61>34 Trabzonspor
                    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Yeni transferimiz Yattara çok istekliydi. İlk maçını asistle kapatıcaktı ama ah Teo vah Teo.

Sezer denen adamı derhal defetmemiz lazım.

Yorum

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir yanda gol atamayan Teo bir yanda gol yemeyen Volkan. Acaba Teo Volkan'a gol atarsa ne olur?
                        Umut oynayacaktır, Teonun oynayacağını hiç sanmıyorum ama oynarsa volkana atamaz, Strong un dediği gibi kamp dönemi geçirmesi lazım.

Yorum

• Maç sonuna bakamadım. Herhangi bir etkinlik oldumu? Kutlama gibi vs...
                          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• teo o maçta oynatılmayacağı için sorun yok.. bize dışarıdan teo başka .. takım içerisinde ise bambaşka .. özellikle colman teonun satılmaması için başkana ısrarla bastırıyor .. teo nun gelecek sezon takıma çok katkı vereceğini çok iyi bir golcü olduğunu söylüyor .. teo ailevi sorunları ve kilo fazlası var .. bu yaz özellikle sorunlarını çözeceğini söylüyor.. bunlar başkanın ağzındandır..

Yorum

• sezer ve ferhat gönderilecekler listesinde isimlerini garantilediler

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni transferimiz Yattara çok istekliydi. İlk maçını asistle kapatıcaktı ama ah Teo vah Teo.

Sezer denen adamı derhal defetmemiz lazım.

Bence Yattara çok güzel bir oyun sergiledi istekli ve arzulu bir oyun sergiledi
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X