Arka sayfalarda yenilen gol için Tolga ne yapsın denmiş yahu adam topu biraz daha ortaya doğru atıyor Tolga halen daha direğin dibinde kornere giden topu bırakmasına da anlam veremedim neyse bu kaleci için görüşüm her zaman aynıdır alacağı varsa verelim hatta fazladan verelim sonra gitsin kendine kulüp bulsun..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 33. Hafta | Trabzonspor 2-1 Denizlispor
Daraltma
X
-
gol yemiyor mu volkan?urfada yedikleri neydi hindistan cevizi mi?İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yanda gol atamayan Teo bir yanda gol yemeyen Volkan. Acaba Teo Volkan'a gol atarsa ne olur?iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yanda gol atamayan Teo bir yanda gol yemeyen Volkan. Acaba Teo Volkan'a gol atarsa ne olur?
Süper olur Abi.Teo istekli ve arzulu gol atmaya.Ama olmayınca da olmuyor.İnşallah gol atacaktır
Yorum
-
çççİlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegol yemiyor mu volkan?urfada yedikleri neydi hindistan cevizi mi?
Abi, muhteşem bir yorum
"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Yendik, yenildik önemli değil ama ben bir daha bu hakeme maç vermem. Böyle rahat bir maçın bile ağırlığını kaldıramadı. Hedefsiz kalan takımın yapabileceği ancak bu olur. Yattara fena başlamadı. Denizli'yi de tebrik ediyorum. Umarım bir sene sonra Süper Lige geri dönerler.
Yorum
-
-
Ligin son maçları iddiasız takımlar açısından rahat tempolarda geçer normalde..Denizlispor'un 90 dakikalık muazzam mücadelesini,galibiyete tff'nin vediği 250 milyar liraya yoruyorum..geçekten 90 dakika bıkmadan usanmadan koştular,pres yaptılar..
Bizim takımda Colman,Egemen,Giray,Serkan,Umut 90 dk diriydiler..Yattara ilk yarı iyiydi,ikinci yarı yorulup oyundan düştü..yine de 3 asisti,1 gol pozisyonu var..Alanzinho çok görünmedi ilk yarı ama yine de Umut'a yüzde yüzlük bir pas attı..Teofilo yavaş yavaş toparlanıyor,seneye çok daha farklı olacaktır..
Murat Tosun harika bir gol attı..topla çok seri değil..
Ceza tahtasında Ceyhun,Sezer ve Ferhat var..üçü de çok dağınık ve güçsüz göründüler..Herkese Merhaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum