Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulusal 100 endeksi olunca ne oluyor
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ulusal 100 endeksine girince ne olacak???

Nerden girdik şu borsaya yaf

Yorum

• demekki bi iş var yoksa neden geçelim diğer tarafa...

Yorum

• bence borsada en ıyı yontem bjk deki adamlar sadece bızm gıbı karı dagıtmıyo hıssedarların zarr etme durumuda var

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence borsada en ıyı yontem bjk deki adamlar sadece bızm gıbı karı dagıtmıyo hıssedarların zarr etme durumuda var
            Kar dağıtma diye bir durum yok..
            Belli miktarda bir temettü veriyor . Fakat verdiğ temettü müktarı kadar da sahip olduğun hissenin değeri otamatik olarak düşürülüyor .Değişen bir şey olmuyor hisse sahibi açısından..
            ....................Celliac ..................

Yorum

• şimdi ne oldu ulusal 100 e geçince onu anlamadım ben bide bizim hisselerin yüzde 40 ı aziz yıldırımın elinde diye duydum dorumudur _?

Yorum

• İlk olarak MehmetGÜRSOY61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                borsamız ne durumda arkadaşlar bilgisi olan varmı ? yükseliyor dimi
                3 Ay

1 Yıl | 3 Yıl | 5 Yıl işte trabzonsporun son 3 aylık borsa performansı...krizin en derin zamanında bile 7.5 altı görmemiş kağıt..borsaya açılış fiyatı 5.20 idi yanlış hatırlamıyorsam..son zamanlarda kağıt biraz şampiyonlar ligi bekllentisi ile birazda spekülatif hareketle 13,70i gördü..daha sonrasında şampiyonlar liginin gerçekleşmemesi ve kağıdın fazla şişmiş olması sebebiyle sert bir düşüş trendi yaşadı..borsacıların çok sevdiği bir kağıttır ve şu andaki seviyesi dip olarak gözükmektedir..bir kaç güzel haberle birlikte tekrar çift haneli rakamları görmesi bekleniyor..kağıdın çoğu alman ve yunanların elinde diye biliyorum...

AYLARA GÖRE YABANCI İŞLEMLER - TSPORDönemAlışSatışNetHacim2009 / Nisan5.5075.03846910.5452009 / Mart1.2721.279-72.5512009 / Şubat4.5374.556-199.0932009 / Ocak4.566309.747-305.181314.3132008 / Aralık76.0782.66673.41278.7442008 / Kasım74.50838.99035.518113.4982008 / Ekim302.39259.256243.136361.6482008 / Eylül373.5771.128372.449374.7052008 / Ağustos182.2711.582180.689183.8532008 / Temmuz689.407418.635270.7721.108.0422008 / Haziran710.848390.518320.3301.101.3662008 / Mayıs1.520.7507.8761.512.8741.528.626TOPLAM3.945.7131.241.2712.704.4425.186.984
                Kaynak: IMKB

takas verilerini çıkaramadım..kimin elinde ne kadar var filan..umarım hem yatırımcısı hemde trabzonsporumuz kazanır...borsada kazandırdıkça takıma olan sempeti artıyor...ben bir yerde gs yi bıraktım artık trabzonsporluyum yazanı bile okumuştum:d
                Umut BULUT

Yorum

• bu arada yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi filan değildir..
                  Umut BULUT

Yorum

• bu borsa işini hiç anlamamışımdır biraz anlatırmısınız....
                    Nasıl para kaznırız bu işten dolar gibi bişeymi mesela 100 dolar alırım artışa göre paramı kullanırım...Lot nedir bu arada???

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulusal 100 endeksi olunca ne oluyor
                      İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulusal 100 endeksine girince ne olacak???

Nerden girdik şu borsaya yaf
                      İlk olarak melan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdi ne oldu ulusal 100 e geçince onu anlamadım ben bide bizim hisselerin yüzde 40 ı aziz yıldırımın elinde diye duydum dorumudur _?
                      Ulusal 100, Ulusal 50, Ulusal 30 endeksi genel bir gösterge için kullanılır.
                      Bu anlamda en hacimli hisse senetleri Ulusal 30'dadır. Ulusal 100'e girmemiz demek İMKB'de işlem gören hisse senetlerimizin belirli bir derinliğe ulaştığının göstergesidir. Yani en hacimli ilk 100 hisse senetleri arasındayız. Aynı zamanda prestijli bir durumdur.

Hisse senetlerinin %40'nı bir şahıs veya bir şirket almaya teşebbüs dahi etse bu borsa bülteninde yayınlanmak zorundadır. Trabzonspor hisse senetlerinde böyle bir durum yok.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu borsa işini hiç anlamamışımdır biraz anlatırmısınız....
                        Nasıl para kaznırız bu işten dolar gibi bişeymi mesela 100 dolar alırım artışa göre paramı kullanırım...Lot nedir bu arada???
                        Borsadan uzak durmanı öneririm..
                        Yok ille çözeceğim diyorsan,bu işi çok iyi bilen güvendiğin birinden yardım almalısın..
                        Burada mesajlarla çok fazla bir bilgi elde edemezsin...

Yorum

• Hiç bir şekilde acil ihtiyacın olmayacak, ekstra paran varsa borsaya girmek makul olabilir. İki ay sonra evleneceğim, paramı o süreye kadar borsada değerlendireceğim mantığı doğru olmaz. Aldın kağıtta yatırımıcı olmalısın yani alıp uzun süreler bir-iki hatta üç-beş yıl bekletmelisin tabi doğru seçimlerle. Bugü al yarın satla borsa olmaz...al-sat yapmak istiniyorsa döviz piyasası (forex işlemleri ) ideal olabilir..

Yorum

• Tspor borsa deĞerİ

Tspor bugün ititariyle bayağı yükselmiş. sebebi nedir acaba? valla artısına eksisine bakmadan, sırf katkı olsun diye aldım. kulübümüzün değerinin artması güzel bir şey.

Yorum

• bence trabzonsporu her yıl ödediği 7 trilyondan kurtarmak lazım.bunun içinde borsanın dibe vurması lazım ki kağıtları ucuz ucuz alıp klübe verelim .yoksa her sene ts clubun kazandığı para borsaya faiz olarak gidiyor. hiç iyi bir durum değil bence...

Yorum

• haziranda aldığım kağıtlarla şimdi maraton kombine parası kendiliğinden çıktı. 1 haftadır devamlı yükseliyor. sebebi ne acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim