Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eğer ortada üretim faaliyeti yoksa -araba gıda malzemesi vs vs bir sürü sey sayılabilir - yapılan ekonomik faaliyet sadece paranın oradan oraya akışını ifade eder.senin cebinden çıkıyor başkasının cebine giriyor başkasının cebinden çıkıyor senin cebine giriyor adam parasını cebinde tutunca işlem hacmi daraldı deniyor yani ortada yeni bir şey yok üretim yok istihdam yok doyan karınlar yok sadece yahudiler gibi paradan para kazanma var...
    Ah biraz da üzerinde fikir beyan ettiğimiz konular hakkında bilgi sahibi olsak.
    Arkadaşım sana tavsiye edebileceğim tek şey, Sermaye Piyasaları hakkında birkaç sayfa birşeyler okuman.

Yorum

• tamam okurum söylediklerimin hepsi de asılsız yalan seyler...

Yorum

• 5,32
        16:32:04 SetTextColor("0,36")0,36 SetTextColor("7,26%") 7,26% SetTextColor("5,35%") 5,35% SetTextColor("21,46%") 21,46% SetTextColor('25,47%')25,47% AlışSatışDüşükYüksekTabanTavanA. ort F. 5,325,344,925,444,465,465,24 Şirket Değeri (YTL)İşlem Miktarı (lot)İşlem HacmiT.S.O.Önceki G. Kapanış 133.000.000 231.6071.213.331,88% 25.004,96

kısa günün karı %7,27
        En son UğuR tarafından düzenlendi; 13.04.2007, 16:59. Sebep: düzgün olmaması
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Vay be Uğur abi ne yapmış böyle bizim Hisseler.
          Ula iyiye giden bir şey yok. İMKB'de değer kazanıyoruz iyi mi ?
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vay be Uğur abi ne yapmış böyle bizim Hisseler.
            Ula iyiye giden bir şey yok. İMKB'de değer kazanıyoruz iyi mi ?
            pARAYA PARA demiyoruz sesini çıkartma abi......:tsmeşale:
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• iyi patlamış, bende 1 senedir Mehmet Ali Yılmaz'ın Turizm şirketinin keğatlarını bekliyordum çıksın diye. Batırmıştı beni MAY neyseki toparladı kara bile geçtim. Trabzonspor'un kağıtları gerçekten sağlam daha çok çıkacak o kağıtlar.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• yeni bir alım dalgasının ilk günü olabilir bugün...zira uzun süreli dirençler kırıldı gibi...
                Hisse sahipleri sıkı durun
                bu topic çooooooookk ziyaret edilecek önümüzdeki haftalarda
                ....................Celliac ..................

Yorum

• Takim bu durumdayken kagitlarimiza hic kimse ilgi göstermezki.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeni bir alım dalgasının ilk günü olabilir bugün...zira uzun süreli dirençler kırıldı gibi...
                    Hisse sahipleri sıkı durun
                    bu topic çooooooookk ziyaret edilecek önümüzdeki haftalarda
                    Cumadan bahsediyorsan doğrudur. Ama bugün.

Fiyat 5.10 - 5.15 / Değişim % - 4.14
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Usd bazında İMKB önemli dirençlere gelip dayandı.. Tam direnç üzerinde kapanış var.

Usd bazında TSPOR tam olarak dirençten döndü.. Tekrar kırmayı deneyebilir aynen gerisin geri de gidebilir. izlemek lazım. Son işlem fiyatı: 5,20 % -2,25

:bayrak:
                      En son cabri tarafından düzenlendi; 16.04.2007, 22:33.
                      Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Borsadaki ilk günlerimizde durum gayet iyi gidiyordu Atay Aktug döneminde.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• borsada istanbul takımlarını geride bıraktık

Borsada şampiyon!
                          Borsaya açılan kulüpler arasında hisse senetleri en çok değer kazanan takım Trabzonspor oldu. Yüzde 15.64'lük bir artış gösteren Trabzonspor A.Ş. hisseleri, yatırımcılarını sevindirdi. Beşiktaş hisseleri, yüzde 35.58 gerilerken, Fenerbahçe'de yüzde 13.40, Galatasaray'da ise yüzde 6.90'lık bir yükselme meydana geldi.
                          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• şaka yapıyorsun
                            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Benimde 1 lotum var TRABZONSPOR da
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor hisse senetleri sadece kara oortak oldukları için bir alman firması tarafından %10 u toplandı....

gerçekten uzun vadeli yatırım için çok güzel bir hisse....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim