Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sermaye artırımı GS'ye çok pahalıya mal olacak.

Yorum

• Spk nasıl izin veriyor bu işlere. Resmen küçük yatırımcının canını okuyorlar.
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Spk yönetimi değişti . Eski yönetim soruşturma geçiriyor yolsuzluklardan dolayı ayrıca ilk bedelli sermaye artırımı davalık oldu küçük yatırımcı mağdur edildi

Yorum

• Dün TS hissesi taban yaptı. Günü % 11 küsürlük eksiyle kapattı. Allah benim gibi hem TS taraftarı hem de yatırımcısı olanlara yardım etsin. Hem sahada, doğal olarak hem de borsa da kötü. İşin ilginci yarın 2007 ait temettü ödemsi yapacak şirket. Normal şartlarda bu durumun hisseyi yukarı taşıması gerekirdi. Ancak tersii oluyor. Deniz yatırım dün 568 bin küsür lot TS hissesi satmış. Bu satış kim adına, aklıma ilk gelen klübün Deniz yatırıma, kredi karşılığı kota ettirdiği ve 5 sene içinde satacağım diye SPK ya bilgi verdiği 5 milyon hissenin bir kısmı. Bahsedilen miktarın tamamının satılması durumunda TS nin % 49'u satılmış olacak.

Yorum

• Klüp KAP a bildirmiş, toplam 700.000 lot satış yapmış, 7.593.847,60 değerinde...

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Klüp KAP a bildirmiş, toplam 700.000 lot satış yapmış, 7.593.847,60 değerinde...
              Yönetim maalesef acil nakit ihtiyacını bu şekilde karşılabiliyor....

Bankalara olan borcumuz 80 milyonu geçti..... Bu yüzden bankalar artık bize kredi vermiyor....

yani klüp kayyuma devredilmişten daha beter yönetiliyor.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim maalesef acil nakit ihtiyacını bu şekilde karşılabiliyor....

Bankalara olan borcumuz 80 milyonu geçti..... Bu yüzden bankalar artık bize kredi vermiyor....

yani klüp kayyuma devredilmişten daha beter yönetiliyor.....
                Faik kardeşim;

Genelde düşüncelerine pek katılmam ama hem Trabzon'dasın, hem de kulüp içini iyi takip ediyorsun. Ayrıca yüzyüze tanışmasak da samimiyetine sonuna kadar inaniıyorum.

Kulübün kısa vadeli borçlarının 100 milyon civarında olduğunu, ayrıca miktar olarak olmasa da vade bakımından Beşiktaş'tan bile kötü durumda olduğumuzu biliyorum. Bu itibarla bazı sorularım olacak;

1 - Bankalarla borç yapılandırılmasına gidildi mi ?
                2 - Halihazırda yayın gelirleri ve diğer gelirler üzerinde temlik var mı?
                3 - Bankalar halen transfer ve diğer işlemler için kulübe teminat mektubu veriyor mu?
                4 - Kulübün gayrımenkulleri üzerinde ipotek var mı? Varsa hangileri ?
                5 - İstanbul/ Kartal'daki arazi için Opet ile davalık olmuştuk. Bizim yönetim topu yeri devralana atsa da orada bir faaliyet başlatılmamış. O arazide Migros ve West Marine haricinde kira aldığımız şirket var mı? Buranın gelirleri de temlikli mi?

Yeterli bilgin yoksa aynı soruları samimiyetine İNANMADIĞIM kulübe soracağım.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Besiktas FEDA dedi biz her yıl FEDA diyoruz ama hiç bir sonuç alamadık...
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Allah bu yönetimi bildiği gibi yapsın

Bu arada gs'nin katekulli işini Spk bozmuş ama yine bedelli başvurusu yapmışlar
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Faik kardeşim;

Genelde düşüncelerine pek katılmam ama hem Trabzon'dasın, hem de kulüp içini iyi takip ediyorsun. Ayrıca yüzyüze tanışmasak da samimiyetine sonuna kadar inaniıyorum.

Kulübün kısa vadeli borçlarının 100 milyon civarında olduğunu, ayrıca miktar olarak olmasa da vade bakımından Beşiktaş'tan bile kötü durumda olduğumuzu biliyorum. Bu itibarla bazı sorularım olacak;

1 - Bankalarla borç yapılandırılmasına gidildi mi ?
                      2 - Halihazırda yayın gelirleri ve diğer gelirler üzerinde temlik var mı?
                      3 - Bankalar halen transfer ve diğer işlemler için kulübe teminat mektubu veriyor mu?
                      4 - Kulübün gayrımenkulleri üzerinde ipotek var mı? Varsa hangileri ?
                      5 - İstanbul/ Kartal'daki arazi için Opet ile davalık olmuştuk. Bizim yönetim topu yeri devralana atsa da orada bir faaliyet başlatılmamış. O arazide Migros ve West Marine haricinde kira aldığımız şirket var mı? Buranın gelirleri de temlikli mi?

Yeterli bilgin yoksa aynı soruları samimiyetine İNANMADIĞIM kulübe soracağım.

1- Borçlarla ilgili herhangi bir yapılandırılmaya gidilmedi.... Ancak bildiğim klübün yeni kredi almak için girişimlerde bulunduğu ancak mevcut borçlardan dolayı bankaların buna pek yanaşmadığı..... Zaten Sercan , Vittek + hisse satışıda bu nakit yokluğunun en büyük göstergeleri....

2-Bildiğim kadarıyla yayın gelirlerine temlik konulmadı ama diğer bazı gelirler 3-4 yıllık peşin alındı ( örneğinstadyum reklam gelirleri) teknik anlamda bir temlik söz konusu olabilir...

3-hayır verilmiyor zaten transfer yapılamamasının en önemli nedenlerinden biriside bu...

4-bu konuda bilgi sahibi değilim ancak yönetim kurulunun raporunda böyle bir ibareye rastlamadım....olmadığını düşünüyorum....

5-oranın gelirleri peşin olarak alınmış.... ancak ilgili firma bizi mahkemeye verdi süreç devam ettiğinden 3.bir firmaya kiralanamaz diye biliyorum.. birde şu varki mahkeme kararı aleyhimize olursa ek bir tazminat konusuda gündeme gelebilir....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.02.2013, 13:29.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

1- Borçlarla ilgili herhangi bir yapılandırılmaya gidilmedi.... Ancak bildiğim klübün yeni kredi almak için girişimlerde bulunduğu ancak mevcut borçlardan dolayı bankaların buna pek yanaşmadığı..... Zaten Sercan , Vittek + hisse satışıda bu nakit yokluğunun en büyük göstergeleri....

2-Bildiğim kadarıyla yayın gelirlerine temlik konulmadı ama diğer bazı gelirler 3-4 yıllık peşin alındı ( örneğinstadyum reklam gelirleri) teknik anlamda bir temlik söz konusu olabilir...

3-hayır verilmiyor zaten transfer yapılamamasının en önemli nedenlerinden biriside bu...

4-bu konuda bilgi sahibi değilim ancak yönetim kurulunun raporunda böyle bir ibareye rastlamadım....olmadığını düşünüyorum....

5-oranın gelirleri peşin olarak alınmış.... ancak ilgili firma bizi mahkemeye verdi süreç devam ettiğinden 3.bir firmaya kiralanamaz diye biliyorum.. birde şu varki mahkeme kararı aleyhimize olursa ek bir tazminat konusuda gündeme gelebilir....
                        Net bir o kadar da iç karartıcı bir tabloyla karşı karşıyayız. :/
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Çok teşekkür ederim, resmi büyük oranda görmüş olduk. Saha sonuçlarından da istediğimizi alamadığımıza göre, yönetim gelen nakitle banka borcunun bir kısmını kapatıp, yayın gelirlerine temlik koydurtarak kredi alma yoluna gitmek istiyor.

Aslında bi şampiyonlar ligi daha tüm işimizi görürdü ama hangi para gelirse gelsin çarçur edip ona buna yedirirsen yine üç kuruşa muhtaç kalırsın.
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• elimizde para edecek olan selçuk-egemen gibi oyuncuları beleşe kaptırdık sonra bunların yerine zokora 5-adrian 5-henriqe 3,5-olcan 3,5-volkan 3,5-janko 2,5 milyon dolarlar verip hiçbir fayda elde edemediğimiz oyuncular kulübe katıldı.

hadi şampiyonluğumuzu çaldılar ama baya bir para kazandık o sene, üstelik 34 milyon euro kadar şampiyonlar liginden geldi ama iş bilmez adamlar o paraları çarçur ettiler ve tablo ortada. ben futbolculara da para verildiğini düşünmüyorum. ve oynamamalarının en büyük nedeni bu bence.

aslında herşey çok iyi gidiyordu. zarar eden şirketle kar eden şirket birleştirilmişti. takım iyi gidiyordu. hem şampiyon hemde büyük paralar kazanacaktık. elimizdeki oyuncular en azından beleşe gitmeyecekti. ama şikecilerin kupamızı çalmasıyla herşey alt üst oldu. bir daha da toparlayamadık kendimizi. bir de unutmadan şenol hocanın futbolcu tanımaması, alt yapısının olmaması yüzünden yapılan bunca fuzulü transferlerde onunda suçu vardır
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Spor hiseleri asla bir yatirim araci degil.alanlar orta ve uzun vaadede kaybedenler.manipule edilmeye cok müsaitler.gs olayindan önce bütün Türk takimlarin kagitlari ile cogu yabanci ama yerlide olan dolandircilarin saldirisina ugradi ve manipule arz talep oyunlari ile borsada kücük yatirimciyi soydular.aynisi sike sürecinin baslarindada oldu.fff cok kisi bana göre o zamanda ceplerini doldurdu.

benim tek 1 tane hissem var Trabzonspordan onuda cercefletip duvara astim.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu kulüp nereden para buldu da yapıyor bu ödemeleri?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim