Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet trabzonsporun 100 de 10u artık deutchbankın olmus adamlar basmıs parayı almıs valla bu arada ben 23 sene sonra gelen sampıyonlugu kutluyorum fınal haftam olmasına ragmen kendıme 2 gun kutlama ızıni verdım artık sampıyonluk gormedım demıycem..
    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
    Mustafa Korkmaz

Yorum

• Trabzonspor değilde beni TEKTU ihya etti. Mehmet Ali Yılmaz'ın turizm şirketi. Zaradaydım 1 sene keğat yattı son 3 ayda acayip çıkış yaptı. Bu hisse sahiplerini memnun ettii. Yılmaz başkan Trabzon Şampiyon
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• tek o kaldı trabzonumu desteklemedim nasipse yakında kahıtlarından alacam sırf destek olmak icin kazanmak dehil kazandırmak icin

hep destek tam destek

trabzonsprum icin lütven lisanslı ürünler alalım

ucuz et hem bize hemde sevdiklerimize zarar verir unutmayalım
        masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
        --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• 5,75
          15:30:54 SetTextColor("0,25")0,25 SetTextColor("4,55%") 4,55% SetTextColor("9,52%") 9,52% SetTextColor("5,5%") 5,5% SetTextColor('35,61%')35,61% AlışSatışDüşükYüksekTabanTavanA. ort F. 5,75,755,55,754,956,155,63 Şirket Değeri (YTL)İşlem Miktarı (lot)İşlem HacmiT.S.O.Önceki G. Kapanış 143.750.000 36.449205.092,9% 25.005,5
          3 Aylık | Yıllık | 3 Yıllık

Gene kazandırdı
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Yürü be Trabzonspor 5.25'den alanlar hem %25 ve %73 temettü bide hisseden 0.50 lira kar etti. Bari İMKB'de yüzümüz gülsün.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yürü be Trabzonspor 5.25'den alanlar hem %25 ve %73 temettü bide hisseden 0.50 lira kar etti. Bari İMKB'de yüzümüz gülsün.
              Valla 23 yıldır şapiyonluk görmedik ama hiss senedinden iyi kar ettim bana maliyeti 4,1 ytl severim böyle kağıtları bir de şampiyon olsak.
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzonsporun çok önemli konularından biri de hiç kuşkusuz ki halka arz edilen hisse senedidir ... Sermaye piyasalarını çok takip etmeyen ve bilmeyen insanlar için kagıdımıza gelen sanırım 8 kat talep çok şaşırtıcı olmuştu .. tabii ki bunun şirket ana sözleşmesinde olan kar dagıtımı hususlarından ve şirketin zarar açıklama imkanın olmadıgının bilinmemesinden kaynaklanıyordu ..

Halka arz da ki konsorsiyum lideri denizbank idi yani deniz yatırım ... hemen hemen her halka arz olan bazı olaylar bizim kagıtta da oldu bunlara deginmek istemiyorum ...

Burada dikkat edilmesi gereken konu şudur .. Trabzonspor hisse senedi bu ana sözleşme yapısı ile ilerde çok sıkıntı çekecektir ... hasbelkader bunu en başlarda söyleyen uyaran kişilerden biriyim..15 yılımı sermaye piyasalarının içinde oyuncu olarak geçirdim ...bunun neticesinde piyasayı tanıyorsunuz ...atay başkanın bu kararı ne kadar dogru ise de halka açılma yöntemi bence son derece yanlıştı ...kesin kar hedefi ve dagıtımı amacı ile halka açılmak şirketi zarara sokar ...Trabzonspor önümüzdeki yıllarda bunun sıkıntısını çekecektir...SPK kanunları geregi çok zor olmakla beraber ana sözleşme tadiline gidilip bu yapının düzeltilmesi gerekir ...bugün Trabzonsporun dagıttıgı temettü hatırı sayılır bir orandır ...ve hatırlarsanız sayın başkanın bu konuda sıkıntılar oldugunu kendi agzından duymuş demeçlerini okumuşsunuzdur ..bu bizi çok sıkıştıracak ....

teknik yapan arkadaşlara bir şey söylemek isterim ... vakti zamanında ismi çok namlı bir spekülatör ilgili tahtayı yaparken yani trade başlamışken orada bulunan personel arkadaş şunu dedi .. efendim ama böyle yapmayalım teknik tam tutmuyor dengesiz oluyor biraz ... üstadın cevabı ise tamam kızım koy bakayım şu kademelere alışları şimdi de çiz bakalım hepsini sonra bak bakalım senin tekniğin düzelmiş mi

lütfen ukalalık olarak görmeyiniz öle düşünürseniz peşin peşin özür dilerim ama özellikle teknik bakan arkadaşlara ricam bu diyalogu unutmamaları ... bir de illa bir yere bakacaksanız temele bakınız ...teknik çok yanıltır ..işlem hacmmi patlamış gözükse dahi

Yorum

• İMKB zahiri gözüken şey ne olursa olsun şüpheli olduğunu yetkili ağızlar senelerdir söylüyor. Fakat önüne geçmekde (işlem hacmi nedeniyle alınan komisyonlar karlılık vs) pek işlerine gelmiyor. İşin özeti "filler tepişir karıncalar ezilir" deyişine dayanır. Herhangi bir hisse alırsınız birde bakarsınız hisse %10 %20 artmış, ego varya sizde dersiniz "aman ne iyi bir hisse aldım doğru tercih yapmışım demek ki" gerçeğin bu olmadığını aynı ay, hafta ve gün içerisinde öğrenmeniz kuvvetle muhtemeldir. Öğrenseniz bile kabul etmeyecek yeni zararlara yelken açacak hırs yapacak ve nihayetinde kabuğunuza çekileceksinizdir. Tabi bu dediğim Günlük veya haftalık takip edenler içindir. Uzun vadeyi insanlar 1990 yılların başında değerlendirmiş olsaydı onlar için hayat çok başka olurdu.. şimdilerde bu imkan var mıdır bilinmez.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• 31/10/2007'de Hissesi olanlar 02/11/2007'de % 91.09 Temettü Alacaklar

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.’nin 08.10.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                    “Şirketimizin, 23.08.2007 tarihinde yapılan 01.06.2006-31.05.2007 dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, hisse senedi sahiplerine Brüt 26.794.270,00 YTL (1 YTL hisse başına brüt 1,0717 YTL ve net 0,9109 YTL) oranında nakit kar payı ödemesi yapılmasına karar verilmiştir.

Temettü ödemeleri, 2006 yılına ait temettü kuponları karşılığında, Şirket Merkezi, Pozitif Menkul Değerler A.Ş. (C Menkul Değerler) Genel Müdürlük, Pozitif Menkul Değerler A.Ş. (C Menkul Değerler) Ankara Şubesi ile Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) aracılığı ile 31 Ekim 2007 tarihinde yapılacaktır.
                    Tüzel Kişi (Tam Mükellef Kurum) ortaklarımıza, kar payları öncelikle şirket merkezinden, şirket merkezimize gelemeyecek durumda olan tam mükellef ortaklarımıza ise aşağıdaki adreslerden birinde, gerçek kişi (Tam Mükellef Kurum dışındaki) ortaklarımıza ise şirketin merkezinden ve yine aşağıda adresleri verilen Pozitif Menkul Değerler A.Ş. (C Menkul Değerler) Genel Müdürlük ve Ankara Şubesinden ödenecektir.

Şirket Merkezi, Trabzon
                    Pozitif Menkul Değerler A.Ş. (C Menkul Değerler), Genel Müdürlük, Kavacık, İstanbul
                    Pozitif Menkul Değerler A.Ş. Ankara Şubesi, Bakanlıklar, Ankara

Not: Tüzel Kişi (Tam Mükellef Kurum) ortaklarımıza brüt ödeme yapılabilmesi için; Tam Mükellef Kurum ortaklığının belgelendirilmesi gerekmektedir. Bunun için, imza sirküleri, yetki belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Vergi Levhası veya bağlı oldukları vergi dairesinden alacakları bir yazının tevsik edilmesi gerekmektedir. Gerçek kişilere, gelir ve kurumlar vergisinden muaf olanlar ile dar mükellef kurumlara yapılacak temettü ödemelerinden %15 oranında gelir vergisi kesintisi yapılacaktır."
                    En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 09.10.2007, 10:14.
                    Trabzonspor √
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Hayırdır ? arkadaşlar bu konu ilginç geldi bana ??

İMKB Günlük Bülten :

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.’nin 30.10.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                      “31.10.2007 tarihinde yapacak olduğumuz temettü ödemesi şirketimizin nakit akışında meydana gelen bir aksamadan dolayı 20 Kasım 2007 tarihinde yapılacaktır. Yatırımcılarımızın zarara uğramamaları için bu 20 günlük gecikmeye isabet edecek faiz tutarı da yatırımcılarımıza ödenecektir. ”
                      Trabzonspor √
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Bencede bugünün şuana kadarki en ilginç haberi bu.

Durumumuz hakkaten içler acısı.

Yorum

• Ben size söyleyeyim...Bu hafta( hatta bugün ) 7 trilyonluk bir ödeme yapılması lazım ama kasada para yok!...Mesele bundan ibarettir...

Denizbank'dan faizle para alıp, temettüler ödenecek.Ama bu arada Trabzonspor'un geleceğide borçlandırılacaktır.Yaptıkları tek şey bu, bankadan faizle para al ve Trabzonspor'da yöneticiyim diye ortalıklarda dolaş...
                          En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 31.10.2007, 11:05.
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• klüp idarecileri vermiş oldukları hasarları ceplerinden karşılasalar kesinlikle yanlış transfer v.s gibi şeyler olmaz...bugüne kadarki görmüş olduğumuz yönetimlere bakarak kötünün iyisi dediğimiz Albayrak yönetimide maalesef daha önce kötü diye gönderdiğimiz yöneticilerle aynı yolda ilerliyor...klubü borçlandır durumu idare et sonrada ben bu işi yapamadım diye bırak git..oh ne ala...
                            şirketleşipde işin içinde çıkamayanların sonu hüsrandır...Allah korusun aynı şeyi Trabzonspor umuz için temenni etmiyoruz ama geçmişten şimdiden ders almak lazım...(vanspor aş.,göztepe aş.,istabulspor aş.)

Yorum

• Trabzonspor'u bu şekilde borsaya sokanların Allah belasını versin. Borsadan kazandığımız paranın nerdeyse yarısını 3 senede geri ödedik veya ödemeye çalışıyoruz böyle saçma şey olmaz.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• peki sonu ne olacak bu işin bilen biri söylesin ? delik günden güne büyüyecek mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim