Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borsa İstanbul'da Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen birde Vehbi kardeşime sor bakalım,dert neymiş gör!
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonspor'un hisse senedini kar etmek için almış olamazsınız.
      Ayrıca İMKB'de kazanan adam ben daha görmedim. Gören varsa bi zahmet.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• ben borsaya ne zaman baksam trabzonspor hisssleri hep kırmızıyı gösteriyor.hiç yeşile rastlayan var mı?

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben borsaya ne zaman baksam trabzonspor hisssleri hep kırmızıyı gösteriyor.hiç yeşile rastlayan var mı?
          borsa olayı biraz farklı
          spekülatif amaçla ve kısa vadeli oyunlarda sadece ama sadece şansın yaver giderse götürürsün..
          ama bizim kağıdımız tamda bu amaçla alınacak kağıt değil.

1- alırsın ve bekletirsin Trabzonsporun ortağısındır artık.
          2- kar paylarından üzerine düşeni alırsın..

son söz

borç para ile ve de sonradan ihtiyaç olunacak para ile İMKB ye zinhar girmeyin

nacizane tavsiyemdir.

Yorum

• borsa ; devlet eliyle oynanan kumar...

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              borsa ; devlet eliyle oynanan kumar...
              hayır, borsa bir kumar değildir...
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• ya ben aldım ilk zamanlarda.eskiden beri biriktiridğim parayla.zarardayım.az bi param var ama zarardayım yine de
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Trabzonspor hissesi de diğer Spor hisseleri gibi uyuz hareket etmeye devam ediyor.Deniz Yatırımın ın elinde olan kağıdı spek canı istediği zaman uçuracak...Bu beklentii le değil bir zamanlar BJK hisselerinin 10 kat artması gibi sebepsiz yere olacak..TS hissesi alanalar hisselerinizi şimdilik unutun..2 - 3 yıl maçlara gitmişsiniz de futboldan başka herşey seyretmişsiniz de size verdiiğimiz paraya.....diyerekten yok sayın...
                  Dedim ya spek amca ne zaman canı isterse uçurur kağıdı...
                  Çok fazla malda olanlar...yine 5.30 larda bir tepe yaptı..buralardan biraz boşaltabilirsiniz diya düşünüyorum

al-alma-sat-satma-bekle-tut-kaç tavsiyesi kesinlikle değildir
                  ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un hisse senedini kar etmek için almış olamazsınız.
                    Ayrıca İMKB'de kazanan adam ben daha görmedim. Gören varsa bi zahmet.
                    Trabzonspor'un hissesini ilk başta tabiki kar amaçlı almadım. Borsa nedir bilmezdim, takip etmezdim. Trabzonspor Borsa'ya açılıyor diye alalım dedik, belki kar etmek için almadım ama zarar etmek için de almadım. Ulan habire para küçülüyor ne oliyi diye söylene söylene borsa denen süngerin ne işe yaradığını anladım. Emiyorlar orda paranızı birileri süngere çekiyor parayı sonra kasasına dolduruyor E tabi hisse çıkınca sattım kurtuldum ama sağlam kağıt, çok daha iyi yerleri görecek.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ii durumdayız hedef borsada da zirve şampiyon olursak ne kar ederiz

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hayır, borsa bir kumar değildir...

aaa evet büyük sermaye sahiplerinin küçük yatırımcıları yiyip ezdikleri yer demeliydim ... pardon...

Yorum

• Küçük yatırımcı sazan gibi spekülatörlerin tuzağına düşüp, sığ hisselerde çok kazanma hırsıyla parasını kaybedince borsa dışardan kumarmış gibi görünüyor.. Olmadık tüyoların peşinde koşanların sonu belli zaten, onlar için borsa bir kumardır doğru.
                          Ama günlük al-sat lara girmeden parasını İMKB 30-50 şirketlerine orta ve uzun vadede ortak olmak için kullanan yatırımcılar için şirket ortağı demek doğru olur. Yatırımcı olunacaksa borsa orta-uzun vade için iyi bir yatırım alanıdır. Tabi bilgi sahibi yada profesyonel yardım alanlar için.
                          Şuan borsa kısa vadeciler dışında uza durulması gereken seviyelerde. Dolar bazında 2000 yılı zirvesine yaklaştı. O dönem 3.5 cent lerden dönmüştü. Şuan (3.37 cent) 33700 $

:bayrak:
                          En son cabri tarafından düzenlendi; 09.04.2007, 01:39.
                          Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Maşallah İMKB ile alakalı ne çok arkadaşımız varmış, Bende nerde bu spekülatörler diyordum.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Hiç anlamam bu borsa işinden.
                              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Küçük yatırımcı sazan gibi spekülatörlerin tuzağına düşüp, sığ hisselerde çok kazanma hırsıyla parasını kaybedince borsa dışardan kumarmış gibi görünüyor.. Olmadık tüyoların peşinde koşanların sonu belli zaten, onlar için borsa bir kumardır doğru.
                                Ama günlük al-sat lara girmeden parasını İMKB 30-50 şirketlerine orta ve uzun vadede ortak olmak için kullanan yatırımcılar için şirket ortağı demek doğru olur. Yatırımcı olunacaksa borsa orta-uzun vade için iyi bir yatırım alanıdır. Tabi bilgi sahibi yada profesyonel yardım alanlar için.
                                Şuan borsa kısa vadeciler dışında uza durulması gereken seviyelerde. Dolar bazında 2000 yılı zirvesine yaklaştı. O dönem 3.5 cent lerden dönmüştü. Şuan (3.37 cent) 33700 $

:bayrak:

eğer ortada üretim faaliyeti yoksa -araba gıda malzemesi vs vs bir sürü sey sayılabilir - yapılan ekonomik faaliyet sadece paranın oradan oraya akışını ifade eder.senin cebinden çıkıyor başkasının cebine giriyor başkasının cebinden çıkıyor senin cebine giriyor adam parasını cebinde tutunca işlem hacmi daraldı deniyor yani ortada yeni bir şey yok üretim yok istihdam yok doyan karınlar yok sadece yahudiler gibi paradan para kazanma var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim