Güzel abim, resimlerini çeksen koysan, belki biraz zahmet olacak ama bir şekilde yapsan bu güzelliği.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ts Club Ankara
Daraltma
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi resim diyorum ama, belki farklı şeyler vardır, koyma imkanımız var mı ?
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep abi bilg. bluetooth ayarlarını yapamadım o yüzden resimleri yükleyemedim.Resmi sitede olmayan 3 t-shırt vardı onları ekleyecektim ama içlerinden bir tanesi var Kazım Koyuncu için yapılmıs t-shirtü eklemek isterdim...
Geç oldu ama güzel olmuştur inşallah
Yorum
-
Yeni sezon formalarımız şortlarımız ve konç çoraplarımızın tamamı ve bedenleri mağazamıza gelmiştir. Yeni formalarımız gerçekten kaliteli ve güzel olmuş şimdiden takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olması dileklerimle inşaallah şampiyonluk hasretimiz bu yılki ayyıldızlı formalarla sona erer ve şampiyonluk kutlamalarını bu formalarla yaparız.
Yorum
-
İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formalarımız şortlarımız ve konç çoraplarımızın tamamı ve bedenleri mağazamıza gelmiştir. Yeni formalarımız gerçekten kaliteli ve güzel olmuş şimdiden takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olması dileklerimle inşaallah şampiyonluk hasretimiz bu yılki ayyıldızlı formalarla sona erer ve şampiyonluk kutlamalarını bu formalarla yaparız.
Antreman formaları da geldi mi niyazi abi?Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum