Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ts Club Ankara

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel abim, resimlerini çeksen koysan, belki biraz zahmet olacak ama bir şekilde yapsan bu güzelliği.

Yorum

• YENİ DÖNEM FORMALARIMIZ PAZARTESİNDEN İTİBAREN MAĞAZALARA DAĞITILMAYA BAŞLANACAK FORMALARIN LASMANI CUMARTESİ GÜNÜ TESİSLERDE SAAT 18.00 DE YAPILACAK

Yorum

• Yeni formaları bekliyoruz , bu sene özellikle formalar üzerinde Türk bayrağı olmasını değerlendirmek lazım.
        BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• yenİ dÖnemformalarimizin tanitim lasmani cumartesİ gÜnÜ saat 18.00 de tesİslerde yapilacaktir. Formalar pazartesİ maĞazalara daĞitilarak satiŞina baŞlanacaktir.

Yorum

• Bu güzel haber işte.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• yeni sezon yazlık ürünlerimiz yeni tasarım ve modelleriyle gelmiştir. Şimdilik tüm bedenlerimiz mevcuttur. Bayan ürünlerimizin de bir bölümü geldi.

Yorum

• Abi resim diyorum ama, belki farklı şeyler vardır, koyma imkanımız var mı ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi resim diyorum ama, belki farklı şeyler vardır, koyma imkanımız var mı ?
                  Recep abi bilg. bluetooth ayarlarını yapamadım o yüzden resimleri yükleyemedim.Resmi sitede olmayan 3 t-shırt vardı onları ekleyecektim ama içlerinden bir tanesi var Kazım Koyuncu için yapılmıs t-shirtü eklemek isterdim...

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                  Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Recep abi bilg. bluetooth ayarlarını yapamadım o yüzden resimleri yükleyemedim.Resmi sitede olmayan 3 t-shırt vardı onları ekleyecektim ama içlerinden bir tanesi var Kazım Koyuncu için yapılmıs t-shirtü eklemek isterdim...
                    Sonunda yaptılar Kazım Koyuncu için t-shirt..

Geç oldu ama güzel olmuştur inşallah

Yorum

• Yeni sezon formalarımız şortlarımız ve konç çoraplarımızın tamamı ve bedenleri mağazamıza gelmiştir. Yeni formalarımız gerçekten kaliteli ve güzel olmuş şimdiden takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olması dileklerimle inşaallah şampiyonluk hasretimiz bu yılki ayyıldızlı formalarla sona erer ve şampiyonluk kutlamalarını bu formalarla yaparız.

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni sezon formalarımız şortlarımız ve konç çoraplarımızın tamamı ve bedenleri mağazamıza gelmiştir. Yeni formalarımız gerçekten kaliteli ve güzel olmuş şimdiden takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olması dileklerimle inşaallah şampiyonluk hasretimiz bu yılki ayyıldızlı formalarla sona erer ve şampiyonluk kutlamalarını bu formalarla yaparız.

Antreman formaları da geldi mi niyazi abi?
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• Niyazi abi, Garanti Bankasından hesap açtıracaktın ? Açtırdıysan özelden hesap bilgilerini gönder de paramız sana nasip olsun.

Yorum

• Murat bilgileri yarın atarım selamlar.

Yorum

• Ankarada da epey Trabzonlu var...

Yorum

• hem trabzonlu hem trabzonsporlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X