Ankara Ts Club'ın çok güzel bir telefon numarası var. (312) 435-6161
Bu numarayı geçenlerde ürün sormak için aradım. Köşedeki pideciyi bile arayınca telefonu mevlana pide salonu buyurun diye açıyor. Ts Club Ankara şubesine telefonu "aloo" diye açmak yakışmıyor. Orası Ts Club'mı diye sorunca da "hee burası" demek hiç yakışmıyor. Kulübü bu konularda çok eleştiriyoruz sizde bir nevi Trabzonspor'u temsil ediyorsunuz. Lütfen biraz daha özenli davranın. Telefonu genç birisi açtı belli ki acemi birisiydi. Yine de yakışık almıyor. Yazmak zorunda hissettim. Lütfen kırılmayın.
"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
LazAnisT kardeşim herzaman mağazada bulunma imkanım olmuyor yaz tatili nedeniyle bir arkadaşımın oğlu birkaç haftalığına mağazadaydı tigin in yazdığı olayda o dönemde olan basit bir telefon konuşması gerekli uyarı yapıldıktan sora bunun üzerinden tekrar yorum ve açıklama yapmak gereksiz diye düşünüyorum selamlar.
Antraman ÜrÜnlerİmİzİn tÜm modellerİ ve renklerİ maĞazamizda satiŞa sunulmuŞtur. Naykin yaĞmurluklarin yenİ renk ve modellerİ ve eŞefman takimlari da geldİ .
Yorum